Nowy zespół w B-klasie.

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Re: Nowy zespół w B-klasie.

Postprzez Darian 2011-07-20, 10:31 pm

Widzicie sami że taki wojtas sc nawet obrazy nie umie napisać poprawnie o nazwie swojego "ukochanego" klubu z małej już nie wspominając.

Przychylam się do propozycji Sarmata - zamknięcia tematu do czasu pojawienia się nowych informacji.

Tymczasem skupmy się na tym co dzieje się obecnie w Zagłębiu bo jest wystarczająco dużo problemów żeby nie stwarzać sobie dodatkowych.
Darian

Postprzez mariaszg 2011-07-20, 10:37 pm

szanowny sarmato.Zagłębie kibicowskie już wybrało. My się nie zastanawiamy. A jak ktoś ma problem...to my nic nie poradzimy
mariaszg

Re: Re: Nowy zespół w B-klasie.

Postprzez turku 2011-07-20, 10:48 pm

mariaszg napisał(a):szanowny sarmato.Zagłębie kibicowskie już wybrało. My się nie zastanawiamy. A jak ktoś ma problem...to my nic nie poradzimy

To czemu nie nazwaliscie się "Zagłębie kibicowskie" próbując odciąć się od obecnego Zagłębia robicie wszystko by ludzie z zewnątrz postrzegali was jako to główne Zagłębie.
turku

Postprzez kibic hools 2011-07-20, 10:49 pm

przepraszam a tak naprawdę Wojtas sc za co dostał banana nie rozumiem

Za ciągłe napinanie się i wrzuty pod adresem użytkowników forum. Jak masz jeszcze jakieś pytania odnośnie Wojtasa sc to zadawaj je w temacie dotyczącym działań moderatorów //django
kibic hools

Postprzez Sonda 2011-07-22, 9:01 am

Mam pytanie do założycieli Zagłębia 1906(domyślam się że odpowiedzi nie będzie) : Czy panowie Adamiec i Kisiel angażują się w powstanie Waszego Klubu?
Sonda

Postprzez FuBu 2011-07-22, 12:01 pm

Sonda napisał(a):Mam pytanie do założycieli Zagłębia 1906(domyślam się że odpowiedzi nie będzie) : Czy panowie Adamiec i Kisiel angażują się w powstanie Waszego Klubu?

skoro wiesz, że nie uzyskasz odpowiedzi to po co pytasz? masz konto na forum gdzie udziela sie zdecydowanie większe grono kibiców uczestniczących w tym przedsięwzięciu, ale jakoś tam nie zapytałeś... Lepiej tutaj podkręcać sobie śrubke jacy to "tamci" są źli.
FuBu

Postprzez GrubyPerez 2011-07-22, 12:36 pm

o ale skoro Ty wiesz.....to mógłbyś udzielić koledze informacji.
Pytanie wbrew pozorom JEST zasadne, także na tym forum.
Naprawdę nie rozumiecie (nothing personal- piszę do wszystkich zaangażowanych w projekt) że od dupy strony zostało to przedstawione a zamierzony efekt - jeśli w ogóle było jakieś założenie- odwrócił się o 180 stopni?
Nie będę komentował zaangażowania innych osób zamieszanych w organizację projektu, przynajmniej do czasu ich oficjalnego ujawnienia, ale płynące wolną strużką przecieki nie napawają optymizmem.
Tym bardziej właśnie osoby zamieszane w projekt powinny uczynić wszystko, żeby zapobiec podziałom wśród kibiców.
***[czy jesteś wrogiem czy przyjacielem - zawsze możesz na mnie liczyć. Nigdy o Tobie nie zapomnę***
GrubyPerez

Postprzez Serious 2011-07-22, 5:23 pm

Moje zdanie jest takie, że nie ma co teraz debatować. Nowy klub powstał i nie zmienimy tego. Nie popieram tego pomysłu, ale też myślę, że trzeba dać szansę tym, którzy widzą taką alternatywę. W kwestii czysto sportowej, to z tego co wiem i widziałem, potencjalni zwodnicy Z1906S, prezentują się całkiem nieźle w tych sparingowych potyczkach między sobą i myślę, że na awans do A-klasy spokojnie by to wystarczyło. Mówię to z doświadczenia. W swoim krótkim życiu widziałem więcej spotkań najniższych klas rozgrywkowych,niż tych naszego Zagłębia. A zapewniam, że na Ludowym byłem nie raz, nie dwa.

Niemniej jednak zobaczymy, jak będzie wyglądała organizacja w dalszych tygodniach, jak będzie z licencją na grę, rejestracją w sądzie i tak dalej. Nie mniej jednak myślę, że warto się wybrać na stadion Górnika i tam też się wybiorę przy okazji następnych prób czy też treningów tej powstającej drużyny, bo mam wrażenie, że temu przedsięwzięciu po prostu wypada się przyjrzeć, zamiast skazywać go na wiekuiste potępienie. W końcu wszyscy jesteśmy po tej samej stronie. Po stronie Zagłębia Sosnowiec.

A za tydzień wsiadam w tramwaj, biorę dziewczynę pod rękę i na Ludowy, kibicować naszym chłopakom w II Lidze.
Serious

Postprzez PawełK 2011-07-22, 8:35 pm

Temat zamykam, na ta chwilę się odbywa nabór zawodników i tyle informacji można uzyskać. Więcej będzie pisało na stronie głównej. Jak ktoś się chce bawić w wróżbitę to niech się zgłosi do Macieja z odpowiedniej telewizji.

Większość odpowiedzi na zadawane tu pytania znajdziecie tu: http://kibicezaglebia.net/forum/viewtop ... sc&start=0
PawełK
pyszałek

Postprzez PawełK 2011-07-31, 6:38 pm

Temat odblokowany. Dziś odbył się pierwszy sparing, wygrany przez Zagłębie 1906 Sosnowiec 4:2.
PawełK
pyszałek

Postprzez roxy 2011-07-31, 8:17 pm

co to było...Mogliście ich jakoś ubrać,każdy w innych getrach,co niektórzy bez ochraniaczy,przecież to poważną kontuzją grozi :lol: koszulki akurat jak na ten poziom,chociaż przeciwnicy profeska :twisted:
roxy

Postprzez KalF92 2011-07-31, 9:20 pm

roxy, Stroje dopiero są zamówione, bedą dopiero za jakiś czas. Zatem w co mieli ich ubrać?
KalF92

Postprzez SO_1906 2011-08-01, 12:26 am

KalF92 napisał(a):roxy, Stroje dopiero są zamówione, bedą dopiero za jakiś czas. Zatem w co mieli ich ubrać?

Nieee no, to tak nie może być ! Klub z ponad 100 letnią tradycją (jak głosi ich nazwa) powinien już mieć te stroje chociaż na pierwszy sparing ! :lol:
SO_1906

Postprzez Serious 2011-08-01, 1:06 am

No cóż. Zaskoczenia wielkiego z mojej strony nie ma, bo tak jak mówiłem, już obserwując to co pokazywali gracze nowo-powstałego klubu podczas sparingowych potyczek między sobą, jest to z pewnością ekipa, która z powodzeniem może walczyć w B klasie.

W każdym razie, brawo i gratulacje, oby tak dalej. Mam nadzieję, że wszystkie sprawy formalne także zostaną sprawnie załatwione. A tymczasem, pozdrawiam wszystkich kibiców i mam nadzieję, że napinek już nie będzie, bo nikomu to nie potrzebne ^^ I, że pewnego dnia wszyscy spotkamy się znów na Ludowym jako Bracia, jak za starych dobrych czasów :)
Serious

Postprzez rossoneri 2011-08-01, 6:55 am

niestety ten sztuczny (smieszny ) twor o podobnej nazwie do naszego klubu ,bedzie posmiewiskiem na cala Polske, juz sie smieja z Zaglebia wszedzie i jeszcze raz dziwi mnie zachowanie moderatorow i prowadzacych strone Zaglebia ,ktorzy pokazuja i opisuja ta zenade na stronie ZAGLEBIE SOSNOWIEC!!!
wedlug mnie powinniscie zamknac na forum temat o niby klubie ,ktory powinien sie nazywac Glupota Sosnowiec i nie pisac na stronie bo to wstyd
fragment w 5 min skrotu najbardziej mi pasuje do tego klubu i kibicow:)) stado baranow!!!

BAN/PawełK
rossoneri

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: zbych