Sparingi

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Re: Sparingi

Postprzez Zagłębiakowy 2011-07-06, 8:47 pm

patrios91 napisał(a):Slyszalem o Brzozowskim(testowany w sparingu z Radzionkowem),ze jest to talent porownywalny do Stefanskiego. Podoba mi sie ta polityka transferowa na ten sezon. Ja do takiej polityki namawialem juz od dawna...gdyz z doswiadczonymi pilkarzami byla by to mieszanka wybuchowa. Niestety przez ostatnie lata sprowadzano nieudacznikow i pseudo-gwiazdeczki. Zauwazmy,ze wiekszosc z testowanych pilkarzy jest juz ograna w seniorskiej pilce i nie sa to pilkarze,ktorzy grali tyle co Wsciubiak. Cyganek odstawiony przez Ojrzynskiego pokazywal klase za czasow Chojnackiego..i co? Ojrzynski-odstawil go ten blazen bo spoznil sie pare razy na trening. Gruncik jak zyska doswiadczenia to wyrosnie nam na Lesniewskiego i co do tego nie mam watpliwosci. Mysle,ze jesli trener pouklada wszystko tak jak trzeba i miejmy nadzieje zatrzyma Bediego i Lache to szykuje sie niezla paka,ktora sprawi jeszcze nam wieksza niespodzianke niz te wielkie nazwiska.

Jakbyśmy tym zespołem awansowali to by tych z Z1906S zamurowało xD Ibylibyśmy w wiadomościach i by się sponsor jakiś porządny znalazł :D

Ostrzeżenie za, jakby to ujął kolega Blajpios, spozatemacenie. //django
Zagłębiakowy

Postprzez PawełK 2011-07-06, 9:19 pm

Zagłębiakowy napisał(a):Jakbyśmy tym zespołem awansowali to by tych z Z1906S zamurowało xD Ibylibyśmy w wiadomościach i by się sponsor jakiś porządny znalazł :D

Masz jakąś fobię na punkcie Zagłębie 1906 Sosnowiec? Komentuj sparingi bo taki jest temat!
PawełK
pyszałek

Postprzez Zagłębiakowy 2011-07-07, 10:29 am

dopsze pafełku.Więc chłopaki zagrali nieźle i z determinacją myślę ,że się utrzymamy :niezle:
Zagłębiakowy

Postprzez yahaya 1906 2011-07-07, 12:11 pm

Zagłębiakowy napisał(a):dopsze pafełku.Więc chłopaki zagrali nieźle i z determinacją myślę ,że się utrzymamy :niezle:

:czerwona: Nie pomyliłeś forum?
yahaya 1906

Postprzez Zagłębiakowy 2011-07-07, 5:03 pm

yahaya 1906 napisał(a):
Zagłębiakowy napisał(a):dopsze pafełku.Więc chłopaki zagrali nieźle i z determinacją myślę ,że się utrzymamy :niezle:

:czerwona: Nie pomyliłeś forum?

nie bierz tego dosłownie -.-
Zagłębiakowy

Postprzez yahaya 1906 2011-07-07, 6:06 pm

Nie biore.Pisz po prostu normalnie,poprawnie językowo i nikt się nie przyczepi.Wiem ze napisałeś to tak celowo ale to nie pudelek.
yahaya 1906

Postprzez mario999 2011-07-13, 12:56 pm

Jestem miło zaskoczony postawą w dzisiejszym sparingu zawodników Zagłębia.
Większosc chłopaków z naszego terenu, widac że chcą cos osiągnąc na tle Podbeskidzia wyglądało to lepiej niż dobrze.
Pechowa stracona bramka po rykoszecie w końcówce meczu gdy już na boisku przebywąl drugi garnitur Zagłębia.
Bardzo dobrze prezentował sie Stefanski,Lacha, młody napastnik z nr 9, bardzo dobra gra stoperów.
Uważam że jest to lepszy zespól niż był co wydaje się dziwne ale tak jest.
I co ważne bardzo dobrze prowadzony zespół przez trenerów Stacha i Stanka.
mario999

Postprzez jondek 2011-07-13, 1:16 pm

Wreszcie miły i optymistyczny głos na tym forum :niezle: Ale wiem,że zaraz się zacznie :redface:
jondek

Postprzez Flaming 2011-07-13, 1:21 pm

Wolę wybrać się w sobotę na sparing z Górnikiem i zobaczyć to na własne oczy ;-).
Flaming

Postprzez mario999 2011-07-13, 1:40 pm

http://miejscy.pl/wordpress/2011/07/11/ ... -sosnowca/

czyli to był był ten testowany napastnik, bardzo mi się podobał.
mario999

Postprzez August 2011-07-13, 2:15 pm

Piotr Stach pochwalił swój zespół tylko za godzinę gry w sparingu z Podbeskidziem
Po zmianach sosnowiaczanie rzeczywiście prezentowali się dużo słabiej. - Piłkarze powinni zdawać sobie sprawę z tego, że walczą o swój byt. Nie chce wam się grać? Powiedzcie mi o tym przed meczem - irytował się Stach.

Trener do końca tygodnia chce zakończyć okres testów. Z nowych piłkarzy z Podbeskidziem zagrali m.in. wychowanek Tomasz Szatan (ostatnio bez klubu) oraz Maciej Mizgajski (LZS Piotrówka). - Chciałbym, żeby docelowo kadra liczyła dwadzieścia pięć nazwisk. Więcej niż zakładaliśmy. Także dlatego, że część zawodników jest kontuzjowanych i przyjdzie nam na nich trochę poczekać - wyjaśnił trener.

Na urazy narzekają Łukasz Wijas, Wojciech Białek. Do gry nieprzygotowany jest też Adrian Marek. Najdłużej będzie pauzował Wijas (uraz stawu skokowego), który ma wrócić do zajęć za około dwa miesiące.

Zagłębie Sosnowiec - Podbeskidzie Bielsko-Biała 0:1 (0:0)

Bramki: 0:1 Chmiel (81.)

Zagłębie: Wieczorek - Sroka, Jarczyk, Marcin Grunt, Łuczywek - P.Stefański, Sierczyński, Zieliński, Koźmiński - Lachowski, Cyganek. Ponadto grali: Grzywa, Strojek, Madej, Mizgajski, Suda, Ryndak, Szatan, Bryk, Brzozowski, Michał Grunt.

Podbeskidzie: Bąk - Górkiewicz, Konieczny, Broniewicz, Łatka - Ziajka, Metelka, Kołodziej (67. Chmiel), Chmiel (46. Sacha) - Cieśliński, Patejuk.

Więcej... http://katowice.gazeta.pl/katowice/1,35 ... z1RzUjM4aG
Divina favente clementia Romanorum imperator semper Augustus
August

Postprzez Anakin 2011-07-13, 2:31 pm

Trener Podbeskidzia o Zagłębiu. "Pogonili nam kota"

Robert Kasperczyk stwierdził, że ma tak wyrównaną kadrę, że o dobrze zawodników mógłby decydować rzut monetą

Zagłębie postawiło beniaminkowi ekstraklasy trudne warunki. - Do 60. minuty z trudem radziliśmy sobie z rywalem. Chwilami byliśmy słabsi. Zależało nam na takiej konfrontacji. Z wybieganym, rządnym walki przeciwnikiem. Pogonili nam kota, i oto właśnie chodziło - ocenił trener, który w środę podzielił zespół na dwie grupy. Przed Podbeskidziem jeszcze popołudniowy mecz z Niecieczą.

- Kadrę mamy tak wyrównaną, że o doborze piłkarzy na poszczególnie pozycje mógłby dziś decydować rzut monetą. Rywalizacja o miejsce w podstawowej jedenastce trwa na każdej pozycji. Niektórzy - tak jak Piotr Sacha - potrzebują więcej grania, dlatego wybiegną dziś na boisko jeszcze raz - dodał.

http://katowice.gazeta.pl/katowice/1,35 ... z1RzYeKllW
Anakin

Postprzez Lars 2011-07-13, 9:58 pm

mam nadzieje, ze to o 13stej wybiegnie pierwszy garnitur w meczu z młodym Górnikiem, bo ta godzina meczu z Polonią może być kibicą trochę nie na rękę by obejrzeć kim będziemy grać za kilka dni w lidze.
MOJE SERCE JEST CZERWONO ZIELONO BIAŁE
Lars

Postprzez dudi017 2011-07-13, 10:18 pm

Właśnie podbeskidzie w dzisiejszym dniu rozegrało, jeszcze jeden sparing z Niecieczą (0-0) i pod koniec meczu wpadli kibice Bksu i gonili po lesie tych z Podbeskidzia hahahahah brawo
TYLKO BKS HEJ W BIELSKU TYLKO BKS!!!! :brawo: :brawo:

Ts tsp pajacyki ole

ostatni taki wybryk / swiezy52
dudi017

Postprzez bob100 2011-07-14, 7:46 am

Witam!
Jeśli chodzi o drugą jedenastkę to uważam, że najlepszą formacją była obrona- pewnie grali, cały czas poruszali się swobodnie na boisku. Druga linia atak - mniej było dokładnych zagrań, trener gości w wywiadzie powiedział, że ma równą kadrę. Brawo dla drużyny Zagłębia !
bob100

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna