patrios91 napisał(a):Slyszalem o Brzozowskim(testowany w sparingu z Radzionkowem),ze jest to talent porownywalny do Stefanskiego. Podoba mi sie ta polityka transferowa na ten sezon. Ja do takiej polityki namawialem juz od dawna...gdyz z doswiadczonymi pilkarzami byla by to mieszanka wybuchowa. Niestety przez ostatnie lata sprowadzano nieudacznikow i pseudo-gwiazdeczki. Zauwazmy,ze wiekszosc z testowanych pilkarzy jest juz ograna w seniorskiej pilce i nie sa to pilkarze,ktorzy grali tyle co Wsciubiak. Cyganek odstawiony przez Ojrzynskiego pokazywal klase za czasow Chojnackiego..i co? Ojrzynski-odstawil go ten blazen bo spoznil sie pare razy na trening. Gruncik jak zyska doswiadczenia to wyrosnie nam na Lesniewskiego i co do tego nie mam watpliwosci. Mysle,ze jesli trener pouklada wszystko tak jak trzeba i miejmy nadzieje zatrzyma Bediego i Lache to szykuje sie niezla paka,ktora sprawi jeszcze nam wieksza niespodzianke niz te wielkie nazwiska.
Jakbyśmy tym zespołem awansowali to by tych z Z1906S zamurowało xD Ibylibyśmy w wiadomościach i by się sponsor jakiś porządny znalazł :D
Ostrzeżenie za, jakby to ujął kolega Blajpios, spozatemacenie. //django