Kogo kupic,a kogo sprzedac

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Re: Kogo kupic,a kogo sprzedac

Postprzez patrios91 2011-06-27, 8:59 pm

Zaglebiak92 napisał(a):Pan Posmyk zostaje w końcu ??

...a Filipowicz ? Narazie jest syf na "samej gorze". Klub na dzien dzisiejszy stoi miejscu....nie funkcjonuje.
JAROSZEWSKI I CHĘCIŃSKI MUSZĄ ODEJŚĆ
patrios91

Postprzez Lars 2011-06-27, 9:08 pm

wojtas sc napisał(a):
Zaglebiak92 napisał(a):Pan Posmyk zostaje w końcu ?

spier...la jak najdalej :czerwona:
pytanie po dzisiejszym treningu jak odpowiedz alexa lachy i valdiego ?

Najlepiej to niech nikt nie zostanie, nie?
Posmyk, obok Lachy i Bednara był wyróżniającą się postacią w rundzie wiosennej mimo że seryjnie marnował sytuacje pod bramką. Jeszcze do tej trójki można dodać Jarczyka.
tak, wszyscy słabi, niech odejdą każdy w pizdu i zostanie nie wiem kto.
k***a w 4 lidze znowu bedziemy grac na 3 szczeblu rozgrywek. w pizdu z taką przyszłoscią. i tak będę chodził na Ludowy, bo nałóg to nałóg, ale jest k***a tragedia na maxa :-(
MOJE SERCE JEST CZERWONO ZIELONO BIAŁE
Lars

Postprzez August 2011-06-27, 9:14 pm

wojtas sc napisał(a):przeczytaj pierw jego text a potem, mój
każdy mój podpunkt odpowiada na inteligenta pytanie

Dla mnie to zbyt "ęteligentne"
Divina favente clementia Romanorum imperator semper Augustus
August

Postprzez PawełK 2011-06-27, 9:21 pm

patrios91 napisał(a):Klub na dzien dzisiejszy stoi miejscu....nie funkcjonuje.

Wszyscy czekają na czwartkowe "walne".
PawełK
pyszałek

Postprzez August 2011-06-27, 9:38 pm

Tłumy piłkarzy i nowy trener – tak wyglądał pierwszy dzień zajęć Zagłębia Sosnowiec przed startem drugoligowych rozgrywek. Zgodnie z zapowiedziami trening poprowadził były szkoleniowiec Polonii Bytom, Robert Góralczyk.

Na murawie Stadionu Ludowego zameldowało się aż 31 piłkarzy. Poza nimi, indywidualnie trenował Dawid Skrzypek, a zajęciom przyglądali się kontuzjowani: Łukasz Wijas, Sebastian Stefański i Marcin Grabowski.

Ćwiczenia na murawie poprowadził Robert Góralczyk oraz Mateusz Smuda. Towarzyszył im Sebastian Klata. Tak najprawdopodobniej będzie wyglądał sztab trenerski. Do zmian nie dojdzie jeśli chodzi o trenera bramkarzy i pozostanie nim Jarosław Salachna.

Do Sosnowca wrócili piłkarze, którzy w ubiegłym sezonie byli wypożyczeni. Wśród nich: Dawid Ryndak, Dariusz Bernaś, Andrzej Wściubiak i Arkadiusz Mróz. Do zajęć dołączyło dwóch juniorów: Mariusz Bassa i Sebastian Domański. Z nowych twarzy w Sosnowcu pojawili się m.in.: Dariusz Kot (napastnik, Grunwald Ruda Śląska, 16 bramek), Kamil Kuczok (pomocnik, Odra Wodzisław Śląski, 18 meczów - 1 bramka), Bartłomiej Sikorski (pomocnik, Odra Wodzisław Śląski, 15 meczów), Artur Szlęzak (pomocnik, Janina Libiąż, 29 spotkań - 6 bramek) i Paweł Sermak (pomocnik, Szczakowianka Jaworzno).
Z drużyną trenuje także część piłkarzy, którzy mają ważne kontrakty do 30 czerwca.

Po trudnym okresie w Polonii Bytom, na równie grząski grunt przyszedł szkoleniowiec, Robert Góralczyk. - To trochę inne realia i trudności. To co tam było trudnością, tutaj już nie będzie. Jesteśmy w takim momencie, że racjonalnie będzie nie obiecywać komuś czegoś, na co klubu nie będzie stać. Szukamy zawodników, którzy przystaną na dane warunki i zaakceptują koncepcję zespołu. Oczywiście, to nie może być sama młodość – mówi nowy szkoleniowiec. Góralczyk jednak nadal nie ma podpisanego kontraktu. Ten ma otrzymać 1 lipca, jednak dzień wcześniej ma odbyć się Walne Zgromadzenie Akcjonariuszy Zagłębia Sosnowiec. Na nim zapadną najważniejsze dla klubu decyzje.

Z drużyną nadal trenuje Vladimir Bednar, który jednak ciągle negocjuje warunki umowy. - Na razie będziemy rozmawiali z prezesem. Musimy porozmawiać. Jednym z tematów jest to, o co będziemy walczyli w najbliższym czasie. Jestem tu już długi czas i przyszedłem aby coś zrobić. Jeśli mamy grać tylko o utrzymanie, albo nawet spaść do III ligi, to nie wchodzi to w grę – przyznał piłkarz.

Nieoficjalnie potwierdza się chęć odejścia Marcina Lachowskiego. W kuluarach mówi się również, że wraz z nim klub miałby opuścić Michał Filipowicz. Niewykluczone, że Zagłębie sprzeda Oleksija Shliakotina
http://www.sportowezaglebie.pl/pilka-no ... a,1,4,4400
August

Postprzez August 2011-06-27, 10:42 pm

Mogę wiedzieć dlaczego post Dżenana został wykasowany ?
August

Postprzez django 2011-06-27, 10:43 pm

Dżenan sam wykasował swój post.
django

Postprzez August 2011-06-27, 10:48 pm

django napisał(a):Dżenan sam wykasował swój post.

Szkoda. Inaczej po roku sie go odbiera
August

Postprzez Dzenan Hosic 2011-06-27, 10:50 pm

[quote="django"]

Tylko jak Hosić dostał możliwość oficjalnego ustosunkowania się, to nagle kontakt z nim się urwał. Oby Marcinowi odwagi nie zabrakło
Witam wszystkich kibicow! Do kolegi django,tego czego chcialem to i napisalem,bo chcialem wyprostowac sprawe,a pokazalo sie ze mialem raciji w sprawi pana prezesa!Chcem zawsze wracac do sosnowca i spotkac Was kibicow,porazmawiac z Wami i z Wami kibicowac,a zawse jestem gotowy pomoc Zaglebiu,obojetnie jak,ale tam pracuju ludzi ktory nie pozwola na nic,bo dla nich sie liczy tylko kasa,kasa i uklady! Django,nie musze pisac na forum ze by pokazac czy kocham Zaglebie,ja zawsze bede z Zaglebiem i zawsze bede kibicowac,bo tam spedzilem spaniale chwile i tam zostalo duzo ludzi ktore kocham jako przyjacele,a napewno nie zapomnie Was kibicow...
Dzenan Hosic

Postprzez django 2011-06-27, 10:59 pm

Dostałeś możliwość oficjalnego ustosunkowania się nie na forum, które czyta kilkaset osób, tylko na stronie głównej serwisu, gdzie zasięg byłby bez porównania większy. Nie zdecydowałeś się, Twoje prawo.
Co do Adamczyka oczywiście miałeś rację. Chciałbym jeszcze poznać Twoje zdanie na temat poprzedniego prezesa Pawła Hytrego, z którym miałeś więcej do czynienia, więc pewnie tym bardziej masz wyrobioną opinię.
django

Postprzez patrios91 2011-06-27, 11:00 pm

Dzenan Hosic napisał(a):ale tam pracuju ludzi ktory nie pozwola na nic,bo dla nich sie liczy tylko kasa,kasa i uklady!

Coraz wiecej przekretow wychodzi na jaw. Zaglebie powoli idzie na dno.
patrios91

Postprzez królikopiotr 2011-06-28, 1:42 pm

Dzenan
Zawsze miałeś szacunek i masz u nas kibiców.
Jeżeli możesz odsłoń nam prawde bo My kibice jestesmy najbardziej oszukani.
Oczywiscie nie musisz uzywac nazwisk aby jakies scierwo nie podało Cie pozniej do sądu.
My bedziemy wiedziec o kogo chodzi
Wielkie dzięki i pozdrawiam
królikopiotr

Postprzez patrios91 2011-06-28, 1:48 pm

28 czerwca 2011, 14:24:03 - slady
Łukasz Pazurkiewicz i Patryk Rumiński na treningu Zagłębia Sosnowiec

Do gry w Zagłębiu Sosnowiec przymierzani są napastnik Łukasz Pazurkiewicz i obrońca Patryk Rumiński. Obaj wzięli udział w treningu drugoligowca.

21-letni Pazurkiewicz to były piłkarz m.in. juniorów Wisły Kraków, Płomienia Jerzmanowice, IKS-u Olkusz, Górnika Wieliczka i Miedzie Legnica. Właśnie w dolnośląskim zespole spędził ostatni rok. Zagrał w 11 meczach II ligi.

25-letni Rumiński to z kolei wychowanek Zagłębia Sosnowiec. Potem trafił m.in. do Walki Makoszowy, Beskidu Skoczów oraz Rekordu Bielsko-Biała. Miniony sezon rozegrał w III lidze w drużynie częstochowskiej Victorii. Wystąpił w 22 meczach ligowych i strzelił trzy gole.

źródło: własne / Zagłębie Sosnowiec

-> http://www.90minut.pl/news/160/news1608 ... owiec.html
Ci dwaj panowie nareszcie wiaza jakies nadzieje...w szczegolnosci ten pierwszy.
patrios91

Postprzez wojtas sc 2011-06-28, 8:28 pm

Dzenan Hosic napisał(a):Tylko jak Hosić dostał możliwość oficjalnego ustosunkowania się, to nagle kontakt z nim się urwał. Oby Marcinowi odwagi nie zabrakło
Witam wszystkich kibicow! Do kolegi django,tego czego chcialem to i napisalem,bo chcialem wyprostowac sprawe,a pokazalo sie ze mialem raciji w sprawi pana prezesa!Chcem zawsze wracac do sosnowca i spotkac Was kibicow,porazmawiac z Wami i z Wami kibicowac,a zawse jestem gotowy pomoc Zaglebiu,obojetnie jak,ale tam pracuju ludzi ktory nie pozwola na nic,bo dla nich sie liczy tylko kasa,kasa i uklady! Django,nie musze pisac na forum ze by pokazac czy kocham Zaglebie,ja zawsze bede z Zaglebiem i zawsze bede kibicowac,bo tam spedzilem spaniale chwile i tam zostalo duzo ludzi ktore kocham jako przyjacele,a napewno nie zapomnie Was kibicow...

proponuje dla dzenana chonorowe miejsce wśród gniazdowych 8)
wojtas sc

Postprzez Adamek182 2011-06-29, 5:37 am

Ja mam jeszcze pytanie czy wiadomo coś o Marku. Wraca może do tego bagna? Teraz posiedzimy w tej lidze dalej,może nawet spadniemy niżej ale możliwe że wyprostują to zadłużenie. Pojawią się nowi właściciele i .....rozkradną te "oszczędności'. A my ciągle na tych trybunach z wiarą w sercu.
Adamek182

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna