Zaglebiak92 napisał(a):Pan Posmyk zostaje w końcu?
...a Filipowicz

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
Zaglebiak92 napisał(a):Pan Posmyk zostaje w końcu?
wojtas sc napisał(a):Zaglebiak92 napisał(a):Pan Posmyk zostaje w końcu
spier...la jak najdalej![]()
pytanie po dzisiejszym treningu jak odpowiedz alexa lachy i valdiego
wojtas sc napisał(a):przeczytaj pierw jego text a potem, mój
każdy mój podpunkt odpowiada na inteligenta pytanie
patrios91 napisał(a):Klub na dzien dzisiejszy stoi miejscu....nie funkcjonuje.
django napisał(a):Dżenan sam wykasował swój post.
Dzenan Hosic napisał(a):ale tam pracuju ludzi ktory nie pozwola na nic,bo dla nich sie liczy tylko kasa,kasa i uklady!
Do gry w Zagłębiu Sosnowiec przymierzani są napastnik Łukasz Pazurkiewicz i obrońca Patryk Rumiński. Obaj wzięli udział w treningu drugoligowca.
21-letni Pazurkiewicz to były piłkarz m.in. juniorów Wisły Kraków, Płomienia Jerzmanowice, IKS-u Olkusz, Górnika Wieliczka i Miedzie Legnica. Właśnie w dolnośląskim zespole spędził ostatni rok. Zagrał w 11 meczach II ligi.
25-letni Rumiński to z kolei wychowanek Zagłębia Sosnowiec. Potem trafił m.in. do Walki Makoszowy, Beskidu Skoczów oraz Rekordu Bielsko-Biała. Miniony sezon rozegrał w III lidze w drużynie częstochowskiej Victorii. Wystąpił w 22 meczach ligowych i strzelił trzy gole.
źródło: własne / Zagłębie Sosnowiec
Dzenan Hosic napisał(a):Tylko jak Hosić dostał możliwość oficjalnego ustosunkowania się, to nagle kontakt z nim się urwał. Oby Marcinowi odwagi nie zabrakło
Witam wszystkich kibicow! Do kolegi django,tego czego chcialem to i napisalem,bo chcialem wyprostowac sprawe,a pokazalo sie ze mialem raciji w sprawi pana prezesa!Chcem zawsze wracac do sosnowca i spotkac Was kibicow,porazmawiac z Wami i z Wami kibicowac,a zawse jestem gotowy pomoc Zaglebiu,obojetnie jak,ale tam pracuju ludzi ktory nie pozwola na nic,bo dla nich sie liczy tylko kasa,kasa i uklady! Django,nie musze pisac na forum ze by pokazac czy kocham Zaglebie,ja zawsze bede z Zaglebiem i zawsze bede kibicowac,bo tam spedzilem spaniale chwile i tam zostalo duzo ludzi ktore kocham jako przyjacele,a napewno nie zapomnie Was kibicow...