Sir napisał(a):Tak się tylko zastanawiam bo jest wiele szumu....czy ktoś zna osobę która się sprawdzi na stanowisku Prezesa Zagłębia Sosnowiec w OBECNEJ sytuacji?
Baczynski...
Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
Sir napisał(a):Tak się tylko zastanawiam bo jest wiele szumu....czy ktoś zna osobę która się sprawdzi na stanowisku Prezesa Zagłębia Sosnowiec w OBECNEJ sytuacji?
patrios91 napisał(a):Sir napisał(a):Tak się tylko zastanawiam bo jest wiele szumu....czy ktoś zna osobę która się sprawdzi na stanowisku Prezesa Zagłębia Sosnowiec w OBECNEJ sytuacji?
Baczynski...
August napisał(a):Baczyński i owszem, ale tylko przejściowo. Treba znaleźć kogoś innego, po prostu fachowca od zarządzania. Nie odmawiam Baczyńskiemu zasług i poświęcenia, o którym wielokrotnie wspominałem, ale dziś na dłuższą metę jest potrzebny ktoś inny.
patrios91 napisał(a):Nie da sie ukryc,prawdziwy menager...kosztuje
August napisał(a): Tylko trzeba tego chcieć
cronos napisał(a):skad tego młodego
Cygan napisał(a):Oby Leszka Baczyńskiego! Podobno proponowali to stanowisko jego synowi - Rafałowi - ale on się nie zgodził. Podziwiam, bo nie chciał się nachapać kasy, jak się nie czuje w tym mocny... Nie tak jak koleżka Maruś....
PawełK napisał(a):to byśmy szukali zstępnych Franciszka Wszołka
PawełK napisał(a):Cygan napisał(a):Oby Leszka Baczyńskiego! Podobno proponowali to stanowisko jego synowi - Rafałowi - ale on się nie zgodził. Podziwiam, bo nie chciał się nachapać kasy, jak się nie czuje w tym mocny... Nie tak jak koleżka Maruś....
Dajcie już spokój z tymi synami. Jakby Rafałowi nie wyszło to byśmy szukali zstępnych Franciszka Wszołka? Tu jest potrzebny menadżer, a nie ktoś za zasługi. Jakie są gwarancje, że Leszek Baczyński wyciągnie klub na prostą i zmniejszy zadłużenie klubu? Bo ja się obawiam, że to się nie uda...
Z drugiej strony Rafał został poetą i pewnie się teraz skupi na promowaniu tomiku swoich wierszy.
Cygan napisał(a):PawełK napisał(a):Cygan napisał(a):Oby Leszka Baczyńskiego! Podobno proponowali to stanowisko jego synowi - Rafałowi - ale on się nie zgodził. Podziwiam, bo nie chciał się nachapać kasy, jak się nie czuje w tym mocny... Nie tak jak koleżka Maruś....
Dajcie już spokój z tymi synami. Jakby Rafałowi nie wyszło to byśmy szukali zstępnych Franciszka Wszołka? Tu jest potrzebny menadżer, a nie ktoś za zasługi. Jakie są gwarancje, że Leszek Baczyński wyciągnie klub na prostą i zmniejszy zadłużenie klubu? Bo ja się obawiam, że to się nie uda...
Z drugiej strony Rafał został poetą i pewnie się teraz skupi na promowaniu tomiku swoich wierszy.
Cygan napisał(a):Zagłębie może zostać rozwiązane i założona zosatnie społka ZAGŁĘBIE 2011 - prawdopodobnie obejmie także hokej, więc zaczynamy garć od 5 ligi a 3 miliny długów zostaja w starym Zagłębiu....
Cygan napisał(a):
Ale dziś uszłyszałem inny news: Zagłębie może zostać rozwiązane i założona zosatnie społka ZAGŁĘBIE 2011 - prawdopodobnie obejmie także hokej, więc zaczynamy garć od 5 ligi a 3 miliny długów zostaja w starym Zagłębiu....
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników