Przyszłość Zagłębia

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Re: Przyszłość Zagłębia

Postprzez patrios91 2011-06-24, 2:08 pm

Sir napisał(a):Tak się tylko zastanawiam bo jest wiele szumu....czy ktoś zna osobę która się sprawdzi na stanowisku Prezesa Zagłębia Sosnowiec w OBECNEJ sytuacji?

Baczynski...
JAROSZEWSKI I CHĘCIŃSKI MUSZĄ ODEJŚĆ
patrios91

Postprzez August 2011-06-24, 9:45 pm

patrios91 napisał(a):
Sir napisał(a):Tak się tylko zastanawiam bo jest wiele szumu....czy ktoś zna osobę która się sprawdzi na stanowisku Prezesa Zagłębia Sosnowiec w OBECNEJ sytuacji?

Baczynski...

Baczyński i owszem, ale tylko przejściowo. Treba znaleźć kogoś innego, po prostu fachowca od zarządzania. Nie odmawiam Baczyńskiemu zasług i poświęcenia, o którym wielokrotnie wspominałem, ale dziś na dłuższą metę jest potrzebny ktoś inny.
Divina favente clementia Romanorum imperator semper Augustus
August

Postprzez patrios91 2011-06-24, 9:58 pm

August napisał(a):Baczyński i owszem, ale tylko przejściowo. Treba znaleźć kogoś innego, po prostu fachowca od zarządzania. Nie odmawiam Baczyńskiemu zasług i poświęcenia, o którym wielokrotnie wspominałem, ale dziś na dłuższą metę jest potrzebny ktoś inny.

Od dawna Zaglebie jest budowane od dupy strony,a na najwazniejszym stanowisku brakuje fachowca.Nie da sie ukryc,prawdziwy menager...kosztuje,a nasi wola zatrudniac pasibrzuchow,prawnikow,ktorzy wpedzaja zasluzony klub w szambo. Mysle,ze zamiast Ogieli i Marusia juz dawno powinien ten klub prowadzic polski Ferguson. No,ale coz..jak juz wspomnialem,zabieramy sie za odbudowe klubu od dupy strony. Baczynski...jak dla mnie narazie jedyny kandydat,na ktorego nas stac i na ktorego zawsze mozna liczyc.
patrios91

Postprzez August 2011-06-24, 10:08 pm

patrios91 napisał(a):Nie da sie ukryc,prawdziwy menager...kosztuje

jeśli jest prawdą, że Adamczyk zarabia ok. 14 tys. zł brutto to za te pieniądze spokojnie znajdziemy jakiegoś fachmana. Może, nie z menedżerskiego tpou, ale z przyzwoitego poziomu. Do tego np. procent od każdej gotówy od znalezionego sponsora i bonus np. za awans sportowy. Tylko trzeba tego chcieć
August

Postprzez patrios91 2011-06-24, 10:17 pm

August napisał(a): Tylko trzeba tego chcieć

Marus tez chcial......zarobic. Pogadal,poobiecywal,pomydlil oczy....palcem nie kiwnal,a kase zainkasowal.
patrios91

Postprzez roxy 2011-06-25, 1:33 am

no cóż,Maruś się nie sprawdził,więc trzeba zmian.14 tysiaków to znowu nie taki mały pieniądz jak na 2 ligę,więc na rynku na pewno się ktoś znajdzie.Co do Baczyńskiego.Pewnie tak,na pewno mądrzejszy niż Maruś,tylko czy on będzie chciał w obecnej sytuacji?
roxy

Postprzez cronos 2011-06-25, 9:52 am

Doświadczenie Leszka plus młody menager to mogło by sie sprawdzic tylko skad tego młodego
cronos

Postprzez August 2011-06-25, 9:57 am

cronos napisał(a):skad tego młodego

Z konkursu
August

Postprzez jackie57 2011-06-25, 8:09 pm

Zagłębia drogi donikąd ciag dalszy...
jackie57

Postprzez PawełK 2011-06-26, 3:41 pm

Cygan napisał(a):Oby Leszka Baczyńskiego! Podobno proponowali to stanowisko jego synowi - Rafałowi - ale on się nie zgodził. Podziwiam, bo nie chciał się nachapać kasy, jak się nie czuje w tym mocny... Nie tak jak koleżka Maruś....

Dajcie już spokój z tymi synami. Jakby Rafałowi nie wyszło to byśmy szukali zstępnych Franciszka Wszołka? Tu jest potrzebny menadżer, a nie ktoś za zasługi. Jakie są gwarancje, że Leszek Baczyński wyciągnie klub na prostą i zmniejszy zadłużenie klubu? Bo ja się obawiam, że to się nie uda...

Z drugiej strony Rafał został poetą i pewnie się teraz skupi na promowaniu tomiku swoich wierszy.
PawełK
pyszałek

Postprzez August 2011-06-26, 3:59 pm

PawełK napisał(a):to byśmy szukali zstępnych Franciszka Wszołka

Tak między Bogiem a prawdą to po Wszołku nie było chyba w Zagłębiu tak "zdolnego" Prezesa.
August

Postprzez Cygan 2011-06-26, 4:14 pm

PawełK napisał(a):
Cygan napisał(a):Oby Leszka Baczyńskiego! Podobno proponowali to stanowisko jego synowi - Rafałowi - ale on się nie zgodził. Podziwiam, bo nie chciał się nachapać kasy, jak się nie czuje w tym mocny... Nie tak jak koleżka Maruś....

Dajcie już spokój z tymi synami. Jakby Rafałowi nie wyszło to byśmy szukali zstępnych Franciszka Wszołka? Tu jest potrzebny menadżer, a nie ktoś za zasługi. Jakie są gwarancje, że Leszek Baczyński wyciągnie klub na prostą i zmniejszy zadłużenie klubu? Bo ja się obawiam, że to się nie uda...

Z drugiej strony Rafał został poetą i pewnie się teraz skupi na promowaniu tomiku swoich wierszy.

Tylko pisałem co było na rzeczy z Rafałem Baczyńskim.... To nie ja mu dawałem propozycję.....

Ale dziś uszłyszałem inny news: Zagłębie może zostać rozwiązane i założona zosatnie społka ZAGŁĘBIE 2011 - prawdopodobnie obejmie także hokej, więc zaczynamy garć od 5 ligi a 3 miliny długów zostaja w starym Zagłębiu....

Ps: Leszek Baczyński nie chce prowadzić klubu w obecnej sytuacji (i wcale się nie dziwię) - mówi o ograniczeniach z miasta, prawdopodobnym udziale Szatana i małej własnej inwencji... Tak wynikało z rozmowy...
Czyli zamknięty może już być jego temat....
Cygan

Postprzez STACH PL 2011-06-26, 4:43 pm

Cygan napisał(a):
PawełK napisał(a):

Tylko pisałem co było na rzeczy z Rafałem Baczyńskim.... To nie ja mu dawałem propozycję.....

Ale dziś uszłyszałem inny news: Zagłębie może zostać rozwiązane i założona zosatnie społka ZAGŁĘBIE 2011 - prawdopodobnie obejmie także hokej, więc zaczynamy garć od 5 ligi a 3 miliny długów zostaja w starym Zagłębiu....

Nie rozumiem to po co nam rezerwy w 4 lidze (zamiast Czarnych)jakby pierwsza drużyna miała grać w 5 lidze ?
STACH PL

Postprzez August 2011-06-26, 4:45 pm

Cygan napisał(a):Zagłębie może zostać rozwiązane i założona zosatnie społka ZAGŁĘBIE 2011 - prawdopodobnie obejmie także hokej, więc zaczynamy garć od 5 ligi a 3 miliny długów zostaja w starym Zagłębiu....

To z pozoru nie najgorsze rozwiązanie. Choć zastanawia mnie to czy jednak nie warto było "powalczyć" o obecną spółkę. Długi nie są aż tak wielkie.
August

Postprzez django 2011-06-26, 5:03 pm

Cygan napisał(a):

No właśnie to niezupełnie jest tak jak piszesz. Sami pomysłodawcy zapewne niedługo poinformują co i jak. A zdanie na ten temat każdy wyrobi sobie sam...
django

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna