Leszek Ojrzyński

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Re: Leszek Ojrzyński

Postprzez tiktak 2011-06-10, 5:10 pm

August napisał(a):Przeczytałem od wczoraj sporo komentarzy kibiców Korony. Wszystkie są negatywne.
Najlepiej tych kibiców zwołać. Niech staną przede mną i powiedzą, co myślą. To takie śmieszne...

To może najpierw ty pajacu stań przed kibicami Zagłębia. To nie będzie śmieszne ...
tiktak

Postprzez SO_1906 2011-06-10, 5:13 pm

Cięzkie życie ma ostatnio nasz ex-trenejro na portalu weszło :-)
SO_1906

Postprzez django 2011-06-10, 8:07 pm

I to jest właśnie gówniana polska piłka. Biorą Leszka, bo pewnie jest najtańszy z listy dostępnych trenerów z UEFA PRO.
django

Postprzez tiktak 2011-06-10, 8:34 pm

Tak na chłodno to posunięcie działaczy czy prezesa Korony ma sens. Jeśli nie mają pieniędzy na kontrakty dla Niedzielana, Ediego,Hernaniego, Stano to wiadomo że są przygotowani na cieniznę w przyszłym sezonie i dopuszczają możliwość spadku. W takim ukladzie to jest najlepsze wyjście, bo po co przepłacać za delikwenta z ekstraklasowym CV?
tiktak

Postprzez django 2011-06-10, 8:46 pm

No właśnie dużo ryzykują. Bo znając talenty Leszka, może się okazać, że będą zmuszeni go wypierdolić po kilku kolejkach, zatrudnić kogoś innego, a Ojrzyńskiemu płacić do końca sezonu. Także się to średnio opłaca. Moim zdaniem po prostu wzięli go bo jest tani i ma licencję. Do tego pewnie dochodzą jakieś układy Ojrzyńskiego w Kielcach. Innego logicznego uzasadnienia nie widzę.
django

Postprzez bob100 2011-06-11, 11:08 am

Witam!
Nie szukać trenera bo jest do wzięcia Janusz Kudyba zwolniony z Miedzi, ma coś do zrobienia w Sosnowcu, dokonczyć swoją pracę.
Przerwali mu banda szatanów i spółka.
Srogiela do Kielc!!!!!!!!!!!!!!
bob100

Postprzez mario999 2011-06-11, 12:46 pm

bob100 napisał(a):Witam!
Nie szukać trenera bo jest do wzięcia Janusz Kudyba zwolniony z Miedzi, ma coś do zrobienia w Sosnowcu, dokonczyć swoją pracę.
Przerwali mu banda szatanów i spółka.
Srogiela do Kielc!!!!!!!!!!!!!!

Prosze tylko nie Kudyba, pokazał w Miedzi jakim jest znakomitym trenerem.
Srogiela oczywiscie niech wypier...
mario999

Postprzez patrios91 2011-06-11, 1:54 pm

-> http://zaglebie.eu/zycie-pisze-rozne-sc ... _1594.html
Ambicja..? Gdzie k***a gdzie? Lebr zasrany..I tak Cie wypier*ola za 3 miesiace.
JAROSZEWSKI I CHĘCIŃSKI MUSZĄ ODEJŚĆ
patrios91

Postprzez August 2011-06-11, 2:40 pm

Będzie w nowym sezonie prowadził klub z ekstraklasy. Leszek Ojrzyński przenosi się do Korony Kielce, choć nie udało mu się osiągnąć sukcesu z Zagłębiem Sosnowiec, które po cichu liczyło na awans.

Kiedy Ojrzyński obejmował Zagłębie, drużyna plasowała się na bardzo niskim, bo 10. miejscu w tabeli. Zimą doszło do małego "trzęsienia ziemi". - Chyba jeszcze nigdy nie zdarzyło się, by zimą drużyna sprowadziła 17 zawodników i osiągnęła sukces. My chcieliśmy być tymi pierwszymi. Po tych pięciu meczach, w których prowadziłem Zagłębie jesienią, widziałem jednak, że rewolucja musi nastąpić. Gdybyśmy wywalczyli awans, to byłaby "przerewelacja" - mówi Ojrzyński.

Obecnie Zagłębie zajmuje 5. lokatę. Zadowolenia w Sosnowcu nie ma, bo kibice liczyli, że wiosną uda się odrobić straty i wywalczyć awans.

- Na naszych domowych meczach było mnóstwo docinków. Słyszeliśmy narzekania nawet wtedy, gdy przed nami była jeszcze "fura" ligowego grania. A zresztą... Proszę pokazać mi człowieka, który powiedział przed startem wiosny, że awansujemy. A teraz nagle wszyscy są zawiedzeni... Byliśmy za słabi. Koniec, kropka.

http://www.sportslaski.pl/leszek-ojrzyn ... ,info.html
Divina favente clementia Romanorum imperator semper Augustus
August

Postprzez Tadeusz Wisniewski 2011-06-11, 7:48 pm

Szanowny Panie Leszku.-
To nie My Kibice wybieralisamy 17 pilkarzy - to nie My mówilismy iz
walczymy o AWANS, to nie My przegralismy AWANS na Ludowym w
Sosnowcu - to Pan i Pana wybrancy plus Pana wynalazki w ustawieniu
druzyny na kazdy mecz.
Jeszcze jedno prosze nam Kibicom powiedziec KTO POKRYJE KOSZTY
TEJ ZAWIERUCHY SPROWADZENIA 17 ZAWODNIKOW i BRAKU AWANSU ?
Zycze Panu powodzenia w Koronie.-
Pozdrawiam Tadeusz
Tadeusz Wisniewski

Postprzez wojtas sc 2011-06-11, 8:00 pm

Żal opuszczać Sosnowiec?

Ciężko jest powiedzieć, że czuje ogromny żal, gdyż otrzymałem propozycję z ekstraklasy, jest to dla mnie awans. Jednak w innej sytuacji czułbym bardzo duży żal, gdyż wkładam w pracę serce. Były momenty lepsze i gorsze, co wzmocniło pozytywne relacje w drużynie. Jestem przekonany, że przyszły sezon byłby naprawdę bardzo ciekawym i owocnym dla Zagłębia. Muszę podziękować piłkarzom, działaczom i kibicom,którzy trzymali za nas kciuki, oczywiście tym fanom,którzy dawali do zrozumienia, że mają inne zdanie, również dziękuje. Zawsze śledzę losy Klubów, w których pracowałem i podobnie będzie z Zagłębiem, oczywiście jeśli będzie trzeba, to będę gotowy, by pomóc, doradzić. Poznałem tutaj kilka ciekawych osób i zdobyłem cenne doświadczenie. Życie pisze różne scenariusze, kto by się spodziewał, że z II ligi można trafić do ekstraklasy. Mnie poszczęściło się i będę chciał wykorzystać szansę, ale

przed nami jeszcze jeden mecz w barwach Zagłębia.

;-( ;-( ;-( ;-( ;-( wzruszyły mnie te słowa naszego a nie naszego trenejro pójdę mu podziękować ale na pożegnanie wręczając mu rolkę papieru szarego w nagrodę ze ostawił nasze ukochane zagłębie wielkim głównie ;-( ;-( ;-( ;-( ;-( ;-( ;-(
wojtas sc

Postprzez pawel2809 2011-06-11, 9:51 pm

cytat z weszło.com

Korona Kielce wyciągnęła królika z kapelusza, ale raczej takiego niedożywionego. Nowym trenerem został Leszek Ojrzyński, którego tak na szybko zaletę potrafimy wymienić jedną - pewnie wziął nie więcej niż jakieś 10-12 tysięcy złotych na miesiąc. Ostatnio facet pracował w Zagłębiu Sosnowiec, ale jeśli wsłuchać się w głosy kibiców tego właśnie klubu, to - cytując Janka T. - jego nie należało zwolnić, tylko wypierdolić dyscyplinarnie. Podobał nam się zwłaszcza jeden komentarz: "Ludzie, to jest jak sen!! Chcieliśmy się pozbyć tego nieudacznika i nagle poszedł do ekstraklasy:D".

Najlepsze są te komentarze normalnie zwaliły mnie z nóg. :)

źródło: http://www.weszlo.com/news/7038
pawel2809

Postprzez psv 2011-06-12, 7:15 pm

Żegnaj i szybko nie wracaj ! :czerwona:
ze swoją taktyką i doborem zawodników masz pewniaka w przyszłym sezonie - upragnioną I lige z Koroną - ale to już nie moja sprawa. Ważne że już nie będzie murinjo w Zagłębiu
psv

Postprzez turku 2011-06-12, 7:35 pm

Spójrzmy na to z innej strony. Celem Ojrzyńskiego było wywalczenie I ligi, z nami się nie udało ale za to z Koroną mu się uda i cel osiągnie.

Chłop jednak myśli racjonalnie 8)
turku

Postprzez August 2011-06-12, 7:42 pm

turku napisał(a):Celem Ojrzyńskiego było wywalczenie I ligi

A może nie było. Jesli rozmowy z Koroną były prowadzone dużo wcześniej to nie było w jego interesie zrobić awansu skoro w przypadku jego braku mógł swobodnie rozwiązać kontrakt.
Divina favente clementia Romanorum imperator semper Augustus
August

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników