Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
NIEWIELE CI DO SZCZĘŚCIA POTRZEBA.TAKI JUŻ LOS CHŁOPAKA JEŻDŻĄCEGO NA ROWERZE OD SŁUPA DO SŁUPA ( W TYM MOMENCIE PRAGNĘ POZDROWIĆ SOYERA GDYŻ TO ON MI PODSUNĄŁ PEWNĄ SUGESTIĘ )bankier napisał(a):pozdro wojtek - rozbawiłeś mnie ostatnimi tekstami :D :D :D
ps. ja nigdy nie nie napisałem ze Zagłebie kupiło mecz w Głogowie! a za niski iloraz inteligencji i niekompetencję sędziego głównego nie biore odpowiedzialności!
:wink:
i moze wreszcie zajmiemy się meczem z radzionkowem....
WOJTEK napisał(a):A WIDZISZ.SAM PRZYZNAJESZ,ŻE BYŁ FAUL.SĘDZIA MÓGŁ ZAREAGOWAĆ DWIE SEKUNDYPÓĹšNIEJ BO NIE JEST KOMPUTEREM.JEST TYLKO CZŁOWIEKIEM.A GDYBY CHCIAŁ WAŁKA ZROBIĆ TO MÓGŁ DUŻO WCZEŚNIEJ,GDYŻ UJO SAM PADAŁ KILKA RAZY.SĘDZIA BYŁ PO PROSTU SŁABY.ALE NEUTRALNI KIBICE WIEDZĄ LEPIEJ.ONI SIĘ INTEGRUJĄ ...
ktoś napisał(a):A dlaczego by nie wrócić do tematu ?
Bo jakimiś dziwnym trafem znowu macie 3 pkt., tak samo dziwnie (kontrowersyjnie), jak w opolu, tak samo dziwnie jak w sosnowcu z promieniem ( 93 min meczu), itd.
Dziwnym trafem wasi piłkarze już w październiku cieszą się z awansu do II ligi (po meczu ze czarnowąsami), tak jak by to był decydujący mecz na wiosnę np. w maju.
A może wszyscy juz wiedzą kto kiedy i za ile ? Tylko po co ta farsa z pozostałymi drużynami ???????
bankier napisał(a):ktoś - wystawiłeś właśnie dupę na skopanie!
1/ w opolu bramka padła prawidłowo!
2/ z promieniem bramka padła prawidłowo - przedłużenie meczu było uzasadnione bo promień grał na czas!
3/ jesteś nędznym prowokatorem..... byłeś na tych meczach, widziałeś? czy poczytałeś kilka stron na sieci i teraz mędrkujesz?
ps. dlaczego upadłem tak nisko aby z toba polemizować? :?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników