Chrobry Głogów - Zagłębie Sosnowiec 1:2 !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez bankier 2003-11-10, 11:19 pm

a o kogo ci chodzi? :D :D :D
bankier

Postprzez WOJTEK 2003-11-10, 11:23 pm

bankier napisał(a):a o kogo ci chodzi? :D :D :D
UDERZ W STÓŁ A NOŻYCE SIĘ ODEZWIĄ.
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez bankier 2003-11-10, 11:32 pm

pozdro wojtek - rozbawiłeś mnie ostatnimi tekstami :D :D :D

ps. ja nigdy nie nie napisałem ze Zagłebie kupiło mecz w Głogowie! a za niski iloraz inteligencji i niekompetencję sędziego głównego nie biore odpowiedzialności!

:wink:

i moze wreszcie zajmiemy się meczem z radzionkowem....
bankier

Postprzez WOJTEK 2003-11-10, 11:37 pm

bankier napisał(a):pozdro wojtek - rozbawiłeś mnie ostatnimi tekstami :D :D :D

ps. ja nigdy nie nie napisałem ze Zagłebie kupiło mecz w Głogowie! a za niski iloraz inteligencji i niekompetencję sędziego głównego nie biore odpowiedzialności!

i moze wreszcie zajmiemy się meczem z radzionkowem....
NIEWIELE CI DO SZCZĘŚCIA POTRZEBA.TAKI JUŻ LOS CHŁOPAKA JEŻDŻĄCEGO NA ROWERZE OD SŁUPA DO SŁUPA ( W TYM MOMENCIE PRAGNĘ POZDROWIĆ SOYERA GDYŻ TO ON MI PODSUNĄŁ PEWNĄ SUGESTIĘ )
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez bankier 2003-11-10, 11:43 pm

może podzielisz się ze mną i innymi forumowiczami tą tajemniczą sugestią? :shock:

ps. rozbawiony - nie równa się - szczęśliwy! :wink:
bankier

Postprzez kamilos 2003-11-11, 12:06 am

Moje odczucia dotyczace meczu sa podobne do waszych.Nie bede ocenial pracy sedziów,zostawie to dla Wydzialu Sedziowskiego.Najwazniejsze z tego wszystkiego sa zdobyte 3 punkty dla jednych zdobyte w uczcciwej a dla drugich w nieuczciwej walce.Pozdro dla ekipy z busa.2 liga 2liga Zagłębie
kamilos

Postprzez Gość 2003-11-11, 9:46 am

Jak czytam ostatnio to forum to mnie krew zalewa.

Sory bankier ale muszę to napisać.
Załóżcie sobie temat WOJTEK vs. Bankier w Hyde Parku i tam wylewajcie na siebie pomyje a nie w co drugim temacie na forum. Stajecie się nudni.

To by było na tyle.

Co do sytuacji z ostatniej minuty to po obejżeniu avi mam mieszane uczucia. W sytuacji, w której sędzia gwizdnął pośredniaka była rzeczywiście nakładka, ale sekundę wcześniej mógł równie dobrze w podobnej sytuacji gwizdnąć w drugą stronę.

Amen.

Proponuję też zakończyć i ten temat dla dobra wszystkich forumowiczów. A już w szczególności dla tych dwóch wymienionych wyżej.

POZDRAWIAM zarówno bankiera jaki i WOJTKA.
Gość

Postprzez bankier 2003-11-11, 10:00 am

po obejrzeniu avi mam dwa wnioski:

1/ dwie sekundy przed kontrowersyjnym zajściem po którym odgwizgano rzut wolny pośredni była nakłądka - i tu już sędzia powinien zareagować i odgwizdać rzut wolny pośredni dla sosnowiczan....

2/ następne klatki filmu pokazują dobitnie (chodzi o syt. nr 2) iż, pierwszy wybija piłkę zawodnik w czarnych getrach (o ile mnie pamięć nie myli - w takich strojach grali zawodnicy z głogowa) - dopiero potem próbuje w nią trafić zawodnik Zagłebia! tutaj sędzia gwiżdze pośredni rzut wolny dla naszej drużyny.

a resztę niech sobie kazdy z was dopowie....

ps. mamy trzy punkty, fotel lidera, trudny mecz z radzionkowem na Ludowym i małą wojnę w szkance wody na forum.... Morf - bądz tak miły i przestań zajmować się animozjami miadzy mna i wojtkiem (no chyba że cie to tak bawi - i wzorem ag zapodaj jakiś kretyński temat w hajd parku! tylko odpowiedz wczesniej PO CO?)

pozdro dla wszystkich!

bankier

Postprzez WOJTEK 2003-11-11, 10:21 am

A WIDZISZ.SAM PRZYZNAJESZ,ŻE BYŁ FAUL.SĘDZIA MÓGŁ ZAREAGOWAĆ DWIE SEKUNDYPÓĹšNIEJ BO NIE JEST KOMPUTEREM.JEST TYLKO CZŁOWIEKIEM.A GDYBY CHCIAŁ WAŁKA ZROBIĆ TO MÓGŁ DUŻO WCZEŚNIEJ,GDYŻ UJO SAM PADAŁ KILKA RAZY.SĘDZIA BYŁ PO PROSTU SŁABY.ALE NEUTRALNI KIBICE WIEDZĄ LEPIEJ.ONI SIĘ INTEGRUJĄ ...
WOJTEK
Adventure Group

:)

Postprzez ^m@rcin^ 2003-11-11, 10:31 am

WOJTEK napisał(a):A WIDZISZ.SAM PRZYZNAJESZ,ŻE BYŁ FAUL.SĘDZIA MÓGŁ ZAREAGOWAĆ DWIE SEKUNDYPÓĹšNIEJ BO NIE JEST KOMPUTEREM.JEST TYLKO CZŁOWIEKIEM.A GDYBY CHCIAŁ WAŁKA ZROBIĆ TO MÓGŁ DUŻO WCZEŚNIEJ,GDYŻ UJO SAM PADAŁ KILKA RAZY.SĘDZIA BYŁ PO PROSTU SŁABY.ALE NEUTRALNI KIBICE WIEDZĄ LEPIEJ.ONI SIĘ INTEGRUJĄ ...

Wojtek kibice z Glogowa dali sobie juz spokuj to i ty bys sobie dal :)
Bo trzeba bedzie zamknac ten temat.
Pozdrawiam
^m@rcin^
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Postprzez W@llace 2003-11-11, 10:54 am

Racja .. po co powracać do TEMATU z Głogowa... Wygraliśmy i K O N I E C !! 8) :lol:
W@llace

Postprzez ktoś 2003-11-11, 12:04 pm

A dlaczego by nie wrócić do tematu ?
Bo jakimiś dziwnym trafem znowu macie 3 pkt., tak samo dziwnie (kontrowersyjnie), jak w opolu, tak samo dziwnie jak w sosnowcu z promieniem ( 93 min meczu), itd.
Dziwnym trafem wasi piłkarze już w październiku cieszą się z awansu do II ligi (po meczu ze czarnowąsami), tak jak by to był decydujący mecz na wiosnę np. w maju.
A może wszyscy juz wiedzą kto kiedy i za ile ? Tylko po co ta farsa z pozostałymi drużynami ???????
ktoś

Postprzez DaMi 2003-11-11, 12:13 pm

ktoś napisał(a):A dlaczego by nie wrócić do tematu ?
Bo jakimiś dziwnym trafem znowu macie 3 pkt., tak samo dziwnie (kontrowersyjnie), jak w opolu, tak samo dziwnie jak w sosnowcu z promieniem ( 93 min meczu), itd.
Dziwnym trafem wasi piłkarze już w październiku cieszą się z awansu do II ligi (po meczu ze czarnowąsami), tak jak by to był decydujący mecz na wiosnę np. w maju.
A może wszyscy juz wiedzą kto kiedy i za ile ? Tylko po co ta farsa z pozostałymi drużynami ???????

Piłkarze cieszą się po każdej wygranej kolego :!: :!: tak samo jak kibice
Mamy kupione mecze tylko że przegraliśmy ze Śląskiem , Kietrzem i zremisowaliśmy z Lechem. Zastanów się co piszesz a że Śląsk szczela bramke z karnego w 95 min to nie jest dziwne ??? Wszyscy kupują wszyscy sprzedają to my nie możemy być gorsi
DaMi

Postprzez bankier 2003-11-11, 12:15 pm

ktoś - wystawiłeś właśnie dupę na skopanie!

1/ w opolu bramka padła prawidłowo!
2/ z promieniem bramka padła prawidłowo - przedłużenie meczu było uzasadnione bo promień grał na czas!
3/ jesteś nędznym prowokatorem..... byłeś na tych meczach, widziałeś? czy poczytałeś kilka stron na sieci i teraz mędrkujesz?

ps. dlaczego upadłem tak nisko aby z toba polemizować? :?
bankier

Postprzez ktoś 2003-11-11, 12:20 pm

bankier napisał(a):ktoś - wystawiłeś właśnie dupę na skopanie!

1/ w opolu bramka padła prawidłowo!
2/ z promieniem bramka padła prawidłowo - przedłużenie meczu było uzasadnione bo promień grał na czas!
3/ jesteś nędznym prowokatorem..... byłeś na tych meczach, widziałeś? czy poczytałeś kilka stron na sieci i teraz mędrkujesz?

ps. dlaczego upadłem tak nisko aby z toba polemizować? :?

Ano dla tego że swego czasu również zarzucałeś komu innemu że nie gra fer a dzisiaj postepujecie jeszcze gorzej ..........
ktoś

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna