Chrobry Głogów - Zagłębie Sosnowiec 1:2 !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez tomekrabe 2003-11-09, 9:07 am

noi co nawet jeden z waszych potwierdzil nasze opinie ciekawe jak wy byscie zareagowali gdyby w meczu ze Slaskiem tak was ojebal sedzia
tomekrabe

Postprzez WOJTEK 2003-11-09, 9:46 am

JAK SIĘ TO CZYTA TO NASUWA SIĘ JEDNO. ZIEEEEEEEEWW
WOJTEK
Adventure Group

http://zaglebie.sosnowiec.pl/forum/viewtopic.php?t=1668

Postprzez sympatyk Zagłębia 2003-11-09, 10:07 am

Byłem na meczu w Głogowie i to co pisza chłopaki z Głogowa jest w 98% prawdą. A za niektóre komentarze naszych "kiboli" po prostu się wstydzę. Chrobry to drużyna z TRADYCJAMI I HISTORIĄ tak jak my i teksty, że to słaby beniaminek pisze ktoś kto patrzy na piłkę z klapami na oczach. Na stadionie była fajna atmosfera tylko szkoda, że przez większość spotkania wszyscy oglądali popisy sędziów, a nie konretny futbol.
sympatyk Zagłębia

Postprzez Pesto 2003-11-09, 11:41 am

bankier :

- na meczu nie byłem (pieniądze nie rosną na drzewach)
- też wolałbym uczciwie zremisować , niż wygrać przy pomocy sędziego
- masz pewność , że czarny drukował ? przecież sam piszesz , że Chrobry grał na czas
Pesto
kumaty

Postprzez Tomano 2003-11-09, 1:26 pm

Widzialem w tym sezonie wszystkie mecze Zaglebia i musze przyznac ze rzeczywiscie po raz pierwszy pomogli nam sedziowie. Rozumie rozgoryczenie kibicow z Glogowa ale coz , ich problem . Gdyby takie sedziowanie bylo w Sosnowcu nie skonczylo by sie tak kulturalnie jak w Glogowie. A co do tego czy wolalbym remis w czystym meczu? Nie ma mowy! Za duzo razy nas przekrecili!!! Mam w dupie to ze sedzia byl z nami. Licza sie 3 punkty. Pzdr dla uczestnikow wyjazdu!
Tomano
Adventure Group

Re: http://zaglebie.sosnowiec.pl/forum/viewtopic.php?t=1668

Postprzez Kibic z Jeleniej Góry 2003-11-09, 10:53 pm

Ja też byłem na meczu Zagłębia w Głogowie. Nie mieszkam ani w Sosnowcu, ani w Głogowie tylko w Jeleniej Górze. Dlatego mam nadzieję jestem obiektywny. Oto moje wrażenia z meczu:
1. Zagłębie było lepsze ale grało nieskutecznie.
2. Sędzia Mariusz Siciński z Opola popełniał fatalne błędy, wydrukował wynik meczu i był najsłabszym uczestnikiem widowiska.
3. Brawa dla kiboli za oprawę meczu, było fajnie.
4. Ta "banda głogowskich kibiców"ze strony Zagłębia, to dzieciaki najwyżej chodzący do gimnazjum, którzy zostali zatrzymani przez trzech działaczy Chrobrego. Biedaki nie wiedzieli co mają w tym momencie robić, uciekali na oślep jakby ich ktoś gonił.

Pozdrowienia dla obiektywnych kibiców Zagłębia
Kibic z Jeleniej Góry

Postprzez kwachu 2003-11-10, 1:30 pm

Ten sedzia ktory sedziowal w Glogowie to ten sam, który podyktował karnego dla Śląska w 95 min meczu z Zielona Gora. Moze on po prostu lubi hardcorowe koncowki spotkan??? A moze jest po prostu slabym sedziom? A tak ogólnie jesli sedzia nam pomagal to zdarzylo sie to chyba po raz pierwszy od... nie pamietam kiedy i mam nadzieje ze po raz ostatni. Bo niechcialbym zebysmy weszli do II ligi z takim smrodem za plecami jak piast w zeszlym sezonie. A gdybysmy tak namietnie kupowali mecze jak to pisza niektorzy kibice z glogowa to z pewnoscia nie gralibysmy w 3 lidze tylko utrzymalibysmy sie w 2 dwa sezony temu. A ja wierze ze Zagłębie gra czysto!
pozdro
kwachu

Postprzez Adi 2003-11-10, 2:01 pm

Brawo Zaglebie :D

Tak trzymac....szykuje sie 2 liga :)

Jak My wejdziemy (Kotwica) to sie szykuje swietny meczyk :)

pozdrawiam
Adi

Postprzez Piotrek(L) 2003-11-10, 3:40 pm

Gratuluję powrotu na fotel lidera!
Piotrek(L)

Postprzez zgredos 2003-11-10, 4:41 pm

Co do sędziowania napisze tak. Poziom sędziowania tak jak poziom całej polskiej piłki jest słaby, nie mamy dobrych drużyn, piłkarzy ani sędziów. Ciekawe jest to że jak mieliśmy dobrych piłkarzy to i poziom sędziowania był wyższy. Teraz mamy słabych piłkarzy to i poziom sędziowania się obniżył.Zobaczcie co się dzieje w I lidze w każdej kolejce jest jakaś afera z sędzią, a dziwicie się w III lidze. Ważny jest awans a o stylu nikt nie będzie pamiętał.
zgredos

Postprzez Monti 2003-11-10, 8:27 pm

Właśnie skończyłem ogladać zapis video z meczu Chrobry - Zagłębie, na moje nieszczęście także audio. Dlaczego nieszczęście bo nagrał się tam komentarz kibiców Chrobrego zasiadajacych nieopodal. Jakie mam wnioski ? Jeden podstawowy na pewno Zagłębie nie kupiło meczu !!!. W pierwszej połowie pan w czerni sedziował całkiem przyzwoicie . Na początku drugiej popełnił kilka błędów na swoje nieszczęście pomylił sie w stosynku do miejscowych . Spowodowało to że od tej pory każda jego decyzja była kwitowana wyzwiskami i epitetami pod jego adresem . Wystarczającym powodem do tego by w ten sposób reagować jest decyzja która nie przynosi korzyści Chrobremu. Twardy faul Chrobrego - kibice - nic nie było, ty łysa pało. Starcie ramię w ramię - kibice - faul , kartke dla skurwy..... . Nie wspomne już o wspaniałychj podpowiedziach dla swoich piłkarzy typu - tnij wieprza. W konsekwencji sędzia zaczyna się gubić . Pozostaje pytanie czy nie wytrzymuje psychicznie czy działa na zasadzie , uważacie że drukuję to wam pokaże jak się drukuje. Co do decyzji o wolnym po której padła bramka. Wcale nie jestem taki peweien czy w tym akurat przypadku sedzia się pomylił. Nazwał bym tą sytuacje co najwyżej kontrowersyjną i powiem że po sytuacjach o wiele bardziej kontrowersyjnych Zagłębie przegrywało mecze. A z czego wynika moja pewność że Zagłębie nie ustawiło meczu ? A z tego że gdyby sędzia chciał to przynajmniej trzykrotnie w drugiej połowie mógł podyktować karnego, który wzbudziłby nie więcej kontrowersji niż ta decyzja z ostatnich minut meczu.
Monti
Moderator

Postprzez Gość 2003-11-10, 8:47 pm

Monti ja mam tylko takie jedno pytanko:

Czy będą dostępne aviki z Włókniarza i eMKi?? Szczególnie interesuje mnie Kietrz. Nie byłem na meczu i chciałbym zobaczyć jak grali nasi zawodnicy.

Dzięki za odpowiedź

POZDRO!!
Gość

Postprzez Monti 2003-11-10, 9:01 pm

Włókniarz będzie na 100% mam juz kasetke, tylko czasu mało. MK nie wiem .
Monti
Moderator

Postprzez Soyer 2003-11-10, 9:50 pm

Prawda jest taka, że kibice Głogowa powinni miec najwięcej pretensji do własnych grajków. Dwie sytuacje w meczu to za mało. W drugich 45 minutach może ze trzy razy byli na naszej połowie ! Tylko nieudolność naszych piłkarzy pod bramką rywala , pozwalała głogowskim zawodnikom utrzymywać dobry wynik jakim był remis a na pewno nie własne umiejętności. Nie wiem jakim cudem ta drużyna jest tak wysoko w tabeli.
Soyer
Moderator

Postprzez WOJTEK 2003-11-10, 10:34 pm

MONTI.
CIEKAWE CO NA TO NAJBARDZIEJ NEUTRALNY KIBIC W POLSCE?ON I TAK WIE LEPIEJ.ZARAZIŁ SIĘ NEUTRALNOŚCIĄ OD SWOICH KOLEGÓW Z BALONAMI ZAMIAST MÓZGU.
WOJTEK
Adventure Group

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna