Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
yahaya 1906 napisał(a):miszczpiura napisał(a):Z takiej czy innej puli pieniędzy, ale flaga powstała i ja również nie popieram takiej inicjatywy. Zaczynamy od flagi a na czym skończymy? A jeżeli piłkarze wolą grać w II lidze to bardzo proszę. Tylko zastanawiam się jak długo to ludzie wytrzymają? Okaże się, że będzie pusty stadion, ot cała filozofia.
Aż wstyd będzie stać blisko tej flagi w młynie.
Adamek182 napisał(a):Czy "gościu" oglądasz mecze? Nie mam nic do Filipa i nie mam nic do Lachy. Natomiast mam coś do taktyki i strategi,jak i do ustawienia piłkarzy na boisku. Widziałem jak grają niscy i mali (Filip,Stefański czy chudy Tomanek) a widziałem jak gra wygląda gdy w ataku mamy jednego solidnego napastnika-w tym wypadku Grybosia. I każdy kto na mecze chodzi przyzna mi racje. I czytaj ze zrozumieniem. Nie mówię o odstawieniu któregoś z wymienionych graczy tylko o ustawieniu ich tak jak miało to miejsce w pierwszej połowie,albo pokombinować z dwójką napastników(Lacha gra cały czas wysuniętego pomocnika)Filip-Gryboś,czy później Stefański-Suker(jak się wykuruje)Co do zmian zamiast wpuszczać dwóch małych szybkich można było przesunąć Posmyka do ataku żeby pograł ze Stefańskim(chłopak ma talent)a wpuścić kogoś na skrzydło w jego miejsce.. A jak ci sie słabo robi to do lekarza.
django napisał(a):Jeżeli chodzi o mądrą inaczej flagę to sami sobie strzelają samobója. Później jest lament, że mało ludzi w młynie i pieniędzy w puszkach, ale raczej przeciętnego "wrzucacza" nie zainteresuje, że sami ją sobie sfinansowali. Chcą sobie zrobić z Ludowego Batustan białych ludzi, to są na dobrej drodze.
django napisał(a): Nie wiem też po co ściągnął Strojka, który chyba zagrał swój najlepszy mecz w życiu, przynajmniej w I połowie. A już zupełnie nie wiem po co wpuszczał Tomanka, kandydata numer jeden na najgorszy transfer zimy.
August napisał(a):Zwrócił ktoś uwagę, że od meczu ze Zdzieszowicami nawt na ławę nie załapali się ani Grunt, S.Stefański ani też CyganekPrzy czym w tej rundzie chyba tylko Grunt dostał szansę na ostatnie minuty w meczu z Tomyślem
Nie twierdzę, że cała trójka zbawiłaby grę Zagłębia ale wydawało mi się, że są to młodzi gracze fajnie wprowadzani do drużyny. A tu wiosną klops.Zważywszy, że szanse dostaje taki Markiewicz z Tomankiem , mnie to nadzwyczaj dziwi. Przy czym z tego co widzę to chłopaki, a widziałem ich przezd meczem, nie wyglądali na kontuzjowanych. Dziwne.
PawełK napisał(a):Cyganek i Stefański zagrali w sparingu z Górnikiem Wesoła (1:1),
August napisał(a):PawełK napisał(a):Cyganek i Stefański zagrali w sparingu z Górnikiem Wesoła (1:1),
Chodziło mi li tylko i wyłącznie o grę w meczach ligowych. Ale to oznacza, że chłopaki z pewnoscią nie są kontuzjowani.
PawełK napisał(a):I jak widać mieli co robić - byli na Akademii Młodego Kibica.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników