Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
kaskader napisał(a):Cóż, Chojniczanka wygrała skromnie chociaż widziałem już lepsze mecze w wykonaniu Chojniczanki. Na Zagłębie dzisiaj wystarczyło, chociaż Wasza drużyna wcale nie zagrała aż tak złego meczu. Starali się grać szybko i z pierwszej piłki. Widać, że nad tym trenują. Chociaż w pojedynkach jeden na jeden nasi piłkarze byli lepsi. W grze Chojniczanki bardzo irytował kapitan S.Ziemak, ciągłymi stratami piłki. Gość jest wyraźnie bez formy na wiosnę. Publika głośno wyrażała dezaprobatę wobec jego gry i domagała się jego ściągnięcia, ale Kapica zrobił kibicom na złość i zostawił go na boisku do końca. Dla mnie najlepszy na boisku bezwzględnie nasz jedyny "stranieri" Alex Atanackovic. Kręcił piłkarzami Zagłębia jak młynkiem. Z piłkarzy Zagłębia od razu rozpoznałem charakterystyczną sylwetkę Lachowskiego, który widać, że umie rzucić długą celną piłkę do napastników, ale irytował licznymi faulami w środku pola. Napastnicy Zagłębia bardzo szybcy, nasi obrońcy musieli się sporo natrudzić aby im uniemożliwić grę. Także przyzwoity jeden z środkowych obrońców, wysoki blondyn, nie wiem jak się nazywa.
kaskader napisał(a):. Napastnicy Zagłębia bardzo szybcy, nasi obrońcy musieli się sporo natrudzić aby im uniemożliwić grę.
mariusz76 napisał(a):No tym razem się zgodzę z przedmówcami, nie widziałem meczu i nie mogę obiektywnie go ocenić ale dla mnie ta
wojtas sc napisał(a):tak a propo Górnik piaski 2 :1 C ks czeladź ( derby czeladzi liga okręgowa aż chce się patrzeć )
wojtas sc napisał(a):nie widziałeś nie mów !!!!!
PawełK napisał(a):2:1
August napisał(a):Coż, na razi wszystko "po staremu" czyli ważny mecz o 6 pkt i szybciutko zaczynamy być do tyłu (...)
Marcin Lachowski: Już któryś raz straciliśmy bardzo szybko bramkę i nad tym musimy przede wszystkim pracować. Trzeba sobie mecz ustawić bramką, a dzisiaj Chojniczanka to zrobiła (...)
Adam1906 napisał(a):Nie wiem, jak można nie grać przez pierwszy kwadrans podwójnie skupionym i czujnym, żeby do takich sytuacji nie dopuścić
Adamek182 napisał(a):Posmyka przynajmniej widac na boisku za to Gryboś ustawiony na skrzydle prawie nie istnieje. "
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników