http://www.tvp.pl/katowice/informacyjne ... go/3984803
Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
W pierwszych z dwóch zaplanowanych na dzisiaj sparingów Zagłębie wygrało w Bielsku-Białej z wiceliderem III ligi opolsko-śląskiej Skałką Żabnica 5:0. Ostre strzelanie rozpoczął już w 4. minucie Krzysztof Markowski. Dwaj inni nowo pozyskani zawodnicy podwyższyli wynik jeszcze w I połowie - Ireneusz Gryboś w 25. minucie i Jakub Dziółka w 27. minucie, natomiast po przerwie obie bramki dla sosnowiczan zdobył Marcin Lachowsk
turku napisał(a):Wreszcie jakiś ciekawy wynik. I skuteczność była. Mam tylko pytanie co się dzieje z największa gwiazdą pozyskaną tej zimy. Chodzi mi o Sukera. Nie gra ani w pierwszym ani w drugim sparingu.
...Jak mija zgrupowanie w Bielsku-Białej?
- Mamy dobre warunki do pracy. Niestety, z Podbeskidziem nie zagrało kilku piłkarzy z powodu urazów. Na szczęście to nic poważnego i Tomasz Łuczywek, Ireneusz Gryboś, Marek Suker i Jakub Miszczuk od poniedziałku będą gotowi do treningów
turku napisał(a):No tak. Tak to jest jak się nie czyta artykułów to później niewiedza wychodziCo nie zmienia faktu że Suker jako zapowiadane ożywienie siły ataku Zagłębia w przygotowaniach do rundy rewanżowej nie strzelił ani jednego gola a w paru meczach już grał.
patrios91 napisał(a):Dlaczego w info podana jest godzina 12:41 skoro info dodano pozno czyli o 20:25?
patrios91 napisał(a):Czy bedzie skrot ze sparingu ze Skalka?
YOOSHKY napisał(a):Wstrzymywałem się z odpowiedzią bo nie miałem pewności...
Właśnie otrzymałem materiał wideo i niestety z przykrością stwierdzam że mecz był nagrywany w bardzo złych warunkach (nagranie we mgle, z narożnika boiska) i niestety nie nadaje się do publikacji. Teraz już mogę odpowiedzieć że skrótu na "eu" nie będzie.
August napisał(a):Ktoś tu jest kłamczuszkiem. Info z oficjalnej:
O godzinie 11:00 rozpocznie się mecz z Czarnymi Sosnowiec, natomiast o 17:00 zabrzmi pierwszy gwizdek spotkania z BKS Bielsko-Biała. Początkowo ten drugi mecz miał odbyć się na głównej płycie Stadionu Ludowego. Niestety, z powodu pogorszenia się warunków pogodowych, zostanie rozegrany na sztucznej murawie, przy ulicy Kresowej. W związku z tym została odwołana zbiórka pieniędzy dla Tomasza Gałki.
Info ze 100%:
W związku z brakiem porozumienia w kluczowych kwestiach oraz mało poważnym traktowaniem nas - kibiców przez zarząd klubu, w dniu dzisiejszym grupy kibicowskie oraz osoby odpowiedzialne za organizację sobotniej imprezy postanowiły ODWOŁAĆ wszystkie zaplanowane na to popołudnie atrakcje (m.in. zbiórkę pieniędzy oraz mecz kibiców). Serdecznie przepraszamy wszystkich zainteresowanych, w szczególności rodzinę Tomka Gałki oraz naszych przyjaciół z Bielska-Białej.
Wielki klub z tradycjami, co
PawełK napisał(a):Sparing jest normalnie tak jak miał być z tą różnicą, że odbędzie się na sztucznej nawierzchni a nie jak zakładano na głównej płycie Ludowego
August napisał(a):PawełK napisał(a):Sparing jest normalnie tak jak miał być z tą różnicą, że odbędzie się na sztucznej nawierzchni a nie jak zakładano na głównej płycie Ludowego
Al czy to jest powodem uznania przez kibiców za złe traktowanie przez Zarząd
PawełK napisał(a):August napisał(a):PawełK napisał(a):Sparing jest normalnie tak jak miał być z tą różnicą, że odbędzie się na sztucznej nawierzchni a nie jak zakładano na głównej płycie Ludowego
Al czy to jest powodem uznania przez kibiców za złe traktowanie przez Zarząd
Nie jestem osobą uprawnioną do przekazywania szczegółów tej sprawy...