http://www.tvp.pl/katowice/informacyjne ... go/3984803
Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
W pierwszych z dwóch zaplanowanych na dzisiaj sparingów Zagłębie wygrało w Bielsku-Białej z wiceliderem III ligi opolsko-śląskiej Skałką Żabnica 5:0. Ostre strzelanie rozpoczął już w 4. minucie Krzysztof Markowski. Dwaj inni nowo pozyskani zawodnicy podwyższyli wynik jeszcze w I połowie - Ireneusz Gryboś w 25. minucie i Jakub Dziółka w 27. minucie, natomiast po przerwie obie bramki dla sosnowiczan zdobył Marcin Lachowsk
turku napisał(a):Wreszcie jakiś ciekawy wynik. I skuteczność była. Mam tylko pytanie co się dzieje z największa gwiazdą pozyskaną tej zimy. Chodzi mi o Sukera. Nie gra ani w pierwszym ani w drugim sparingu.
...Jak mija zgrupowanie w Bielsku-Białej?
- Mamy dobre warunki do pracy. Niestety, z Podbeskidziem nie zagrało kilku piłkarzy z powodu urazów. Na szczęście to nic poważnego i Tomasz Łuczywek, Ireneusz Gryboś, Marek Suker i Jakub Miszczuk od poniedziałku będą gotowi do treningów
turku napisał(a):No tak. Tak to jest jak się nie czyta artykułów to później niewiedza wychodziCo nie zmienia faktu że Suker jako zapowiadane ożywienie siły ataku Zagłębia w przygotowaniach do rundy rewanżowej nie strzelił ani jednego gola a w paru meczach już grał.
patrios91 napisał(a):Dlaczego w info podana jest godzina 12:41 skoro info dodano pozno czyli o 20:25?
patrios91 napisał(a):Czy bedzie skrot ze sparingu ze Skalka?
YOOSHKY napisał(a):Wstrzymywałem się z odpowiedzią bo nie miałem pewności...
Właśnie otrzymałem materiał wideo i niestety z przykrością stwierdzam że mecz był nagrywany w bardzo złych warunkach (nagranie we mgle, z narożnika boiska) i niestety nie nadaje się do publikacji. Teraz już mogę odpowiedzieć że skrótu na "eu" nie będzie.
August napisał(a):Ktoś tu jest kłamczuszkiem. Info z oficjalnej:
O godzinie 11:00 rozpocznie się mecz z Czarnymi Sosnowiec, natomiast o 17:00 zabrzmi pierwszy gwizdek spotkania z BKS Bielsko-Biała. Początkowo ten drugi mecz miał odbyć się na głównej płycie Stadionu Ludowego. Niestety, z powodu pogorszenia się warunków pogodowych, zostanie rozegrany na sztucznej murawie, przy ulicy Kresowej. W związku z tym została odwołana zbiórka pieniędzy dla Tomasza Gałki.
Info ze 100%:
W związku z brakiem porozumienia w kluczowych kwestiach oraz mało poważnym traktowaniem nas - kibiców przez zarząd klubu, w dniu dzisiejszym grupy kibicowskie oraz osoby odpowiedzialne za organizację sobotniej imprezy postanowiły ODWOŁAĆ wszystkie zaplanowane na to popołudnie atrakcje (m.in. zbiórkę pieniędzy oraz mecz kibiców). Serdecznie przepraszamy wszystkich zainteresowanych, w szczególności rodzinę Tomka Gałki oraz naszych przyjaciół z Bielska-Białej.
Wielki klub z tradycjami, co
PawełK napisał(a):Sparing jest normalnie tak jak miał być z tą różnicą, że odbędzie się na sztucznej nawierzchni a nie jak zakładano na głównej płycie Ludowego
August napisał(a):PawełK napisał(a):Sparing jest normalnie tak jak miał być z tą różnicą, że odbędzie się na sztucznej nawierzchni a nie jak zakładano na głównej płycie Ludowego
Al czy to jest powodem uznania przez kibiców za złe traktowanie przez Zarząd
PawełK napisał(a):August napisał(a):PawełK napisał(a):Sparing jest normalnie tak jak miał być z tą różnicą, że odbędzie się na sztucznej nawierzchni a nie jak zakładano na głównej płycie Ludowego
Al czy to jest powodem uznania przez kibiców za złe traktowanie przez Zarząd
Nie jestem osobą uprawnioną do przekazywania szczegółów tej sprawy...
Użytkownicy przeglądający ten dział: novack