przez Dzenan Hosic 2011-02-03, 10:43 pm
Witam wszystkich kibicow Zaglebia!Zalogowalem sie i naprade jestem,Dzenan Hosic!Pierwszie,przepraszam ale moje pisanie polskiego niejest dobre,ale napewno sie postaram ze by zrozumialy dla czego i o czemu pisze!Od duzego czasu czytam takie bzdure na moj temat i inne temate,ktore pisze wielki prezes Adamczyk i z tego powodu chcialem niektore sprawe wyprostowac i powiedzic cala prawda,a jak On ma cos dodac to zapraszam do razmowe.Sprawa pierwsza:nigdy sie nie sporznilem na treninge,a na to mam dowod,zezwolenie bilego trenera i prezesa na preduzony urlop.Po meczu z Rakowem poprosilem prezesa Hytrego o preduzony urlop,powod,jestem poza domem rocznie prawie 11 miesieci,a tedy mialismie krotky urlop.Prezes sie zgodzil ale dostalem prekaz ze musze sie zglosic do trenera,czego zrobilem,ale po powroci z urlopu po 15 min. treningu trener mnie poprosil ze by zejsc z treningu i wyjasnic sprawa z Adamczykiem.Na dodatek temu,chwile porznie pan Marutek(ze by zrozumialy,pan PIOTR CALYNA),zadzwonil do Szatana i powiedzal mu ze wroczyla p.... boszniacka,ale o nim porznie!Probowalem wyjasnic cala sprawa ale razmowa bila jednostrona,bo oni tylko mowili ze daja jedna wyplata i razwiazujeme umowe.To trwalo 15 dni,ja bilem na treningach,ale nie pozwolono my trenowac,znow mam dowode.Chcem powiedzic ze ja caly czas mialem napisane zezwolenie na przeduzoni urlop,bo moje pilkarske doszwiadczenie mnie nauczilo ze najlepie wszystko miec napisane,ale Adamczyk tego zapomnial,ale i jak mog tego znac kiedy pilke gral krotko na podworku,a ja z tego co ja pamietam mam wiece meczow czem on treningow.Zapomnial jeszcie jednego,ze z taka sprawa sie odrazu zajmuje kancelarija prawnicza,a ja to znam,nie jestem glupy pilkarz,szkoda ze teraz sie On lapie za glowe.Jezeli chce to moze powiedzic o co chodzi!Drugo:trener nigdy nie powiedzal ze niechce mnie jako zawodnika,a dowod tego jest jego ostatnia razmowa z dzenikarzamy u ktoroj powiedzal ze on o niczim nie decydowal,a wiedzal ze tak bedzie bo zatrudnial go bili zarzad.To napewno tak bilo,a teraz Adamczyk chce wszystko czego jest zle przezuczic na innich,nieda sie,kibicow nieda sie oszukac,bo wynik wszystko werifikuje.Teraz sprawa druga:Mowili ze psulem atmosfera w szatni,zapitajcie zawodnikow ille razy uspokojilem szatnie,bo zawodnici jadac na urlop niemaly na bilet do domu i pieniedze na swiata,a w szatni robilisme pozyczke,znow mam dowod.Szatan wszystko wiedzal,bo jak nie,jak w szatni jest UHO(Calyna,pisze czesto jak marutek),ktory zawsze po wygranim meczu muszial zostawac w klubi i chlac z Szatanem i robic co kolwiek mu powiedzane.Dowod,to nie problem,bo ja w pewnim czasy nie wyczimalem i powiedzalem mu wszystko co miszle na jego temat,plakal jak dziecko,nie spodziewalem sie ze taki facet umie plakac,ale jak on to powiedzal,prosie cie nie mow nic do zawodnikow,ja tak musze bo...Zapomnial ze to ja,tedy bilem kapitanem,kiedy zwolnili Wosowicza,poprosilem prezesa Hytrego i prezesa Barana ze by go zatrudnic,czego oni zrobili bez mowe,ale taki to jest czowiek,zawsze zostanie "maly".Przepraszam za ten post,ale muszialem tego zrobic bo nie moge czytac takich bzdur!Ja jestem i zawsze bede prawdziwi kibic Zaglebia,bo to czego ja przezilem z wami tego sie nie zapomina,na dodatek temu milo my jest to ze u swojim kraju moge powiedzic ze bilem kapitanem takie druzyne jak ZAGLEBIE SOSNOWIEC!ZAWSZE BEDE Z WAMI...