maminsynki z ZagOłembia

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

maminsynki z ZagOłembia

Postprzez chrobryfan 2003-11-08, 5:35 pm

Wlazlem na to zadupie tylko po to zebyscie wiedzieli komu kibicujecie. Nawet sedziego do pomocy mieliscie, sprzedawczyki. a tak poza tym to w waszym zespole wiedza co to gra w pilke?? bo co to k*......*jest ze zawodnicy leza na ziemi a te chamy z sosnowca graja dalej. a żebyście się kiedys przejedli wy skur*.......*. NAwet wygrac nie potraficie w uczciwy sposob. Ludzie poszli na stadion porzadny mecz obejrzec a tu zamiast meczu teatrzyk w wykonaniu pilkarzy zaglebia i wiernego widza sedziego....ide stad bo jak patrze na ten napis ZS to rzygac mi sie chce.....nie cieszcie sie k*...* bo my tego meczu tak nie zostawimy!!!!!!!!
chrobryfan

Postprzez tomekrabe 2003-11-08, 5:43 pm

juz szkoda slow na te Zagolembie dlatego nie bede sie powtarzal i dodam tylko ze TA SPRAWA TAK SIE LATWO NIE SKONCZY !! jeszcze nas popamietacie hanysy zaj.....
tomekrabe

Postprzez Gość 2003-11-08, 5:49 pm

przyjedz pało na wiosne na Ludowy i to powiedz jeszcze raz kozaku głogowski :twisted:
Gość

Głogów Pany

Postprzez Kazach from Głogów 2003-11-08, 5:51 pm

Ciekawe ile zapłaciliście za ten mecz bo sędzia drukował aż żal było na niego patrzeć. Można się powstydzić drużyny z aspiracjami która mecz z beniaminkiem kupuje u sędziego(KURWY)
Kazach from Głogów

Postprzez CharoN^ 2003-11-08, 5:54 pm

Hmmm ... widzę że na nasze szlachetne forum wkradło się kilku kolegów z Głogowa !?.!?.!?. Po Waszych wypowiedziach można wywnioskować pare zdań o kibicach Chrobrego. Najbardziej uraziło mnie jedno zdanie : "hanysy zaj ...." ! Nie wiem co wy wiecie o hanysach ale my nimy nie jesteśmy to takie sprostowanie. Po 2. to radzę wam iść do szkoły leczyć analfabetyzm a nie po forum głupie posty pisać. Cóż ... nie wsyzscy kibicę są na poziomie, ale takiego przypadku jeszcze nie widziałem. Proponuje się odlogować i opuścić to forum czym prędzej żeby nie schańbić swojego klubu.

Pozdrawiam normalnych kibiców z Głogowa ! Jeśli tacy istnieją ?!?!?!
CharoN^
Zagłębiak

:)

Postprzez ^m@rcin^ 2003-11-08, 5:57 pm

tomekrabe napisał(a):SKONCZY !! jeszcze nas popamietacie hanysy zaj.....

:shock: :shock: :shock: :shock:
^m@rcin^
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Postprzez Zyga z Głogowa 2003-11-08, 6:01 pm

Co by tu napisac? Bylem na meczu i widzialem na wlasne oczy jakie kurwy mieszkaja w Sosnowcu i w Opolu. Zawodnicy jak przystalo na gre fair play wybijaja pilke na aut jak tylko lezy zawodnik. Pewnie nawet nie wiedza co znaczy wyraz fair play bo hanysi nie maja zasad ani honoru wygrac w rownej walce. Sedzia oczywiscie tez im nie pomagal. Lysy c***. Nie piszczie wiecej bzdur na waszej stronce ze sedziowie wam nie pomagaja. Wczesniej nie moglem nic na ten temat powiedziec bo nie widzialem zadnego waszego meczu. Teraz juz wiem kto sie na sile pcha na II lige. Obyscie nie weszli pierdolone hanysy. Niech wygra lepszy a nie bogatszy. Chrobry Głogów
Zyga z Głogowa

Postprzez CharoN^ 2003-11-08, 6:15 pm

Coś mi się zdaję że to jedną osoba piszę pod innymi nickami kibiców z Głogowa ... wątpie żeby mieszkało tam aż tylu niekulturalnych idiotów :? !?!?!? "Jeszcze nas popamiętacie ..." - Aż strach was się bać ... . Ja bym tak na waszym miejscu nie kozaczył bo to do niczego nie prowadzi, gdyż pewnie do Sosnowca na wiosnę nie przyjedziecie.

Ps. tak na marginesie to po ile Wy (Ty) macie (masz) lat że jesteś taki kulturalny ... ??? Wydaję mi się że nawet do 10 nie dosiągasz no ale pomińmy to.
CharoN^
Zagłębiak

Postprzez Antychrobry 2003-11-08, 6:18 pm

Zyga z Głogowa napisał(a):Co by tu napisac? Bylem na meczu i widzialem na wlasne oczy jakie kurwy mieszkaja w Sosnowcu i w Opolu. Zawodnicy jak przystalo na gre fair play wybijaja pilke na aut jak tylko lezy zawodnik. Pewnie nawet nie wiedza co znaczy wyraz fair play bo hanysi nie maja zasad ani honoru wygrac w rownej walce. Sedzia oczywiscie tez im nie pomagal. Lysy c***. Nie piszczie wiecej bzdur na waszej stronce ze sedziowie wam nie pomagaja. Wczesniej nie moglem nic na ten temat powiedziec bo nie widzialem zadnego waszego meczu. Teraz juz wiem kto sie na sile pcha na II lige. Obyscie nie weszli pierdolone hanysy. Niech wygra lepszy a nie bogatszy. Chrobry Głogów

Ale jesteście żałośni ...
Antychrobry

kultura??

Postprzez Zyga z Głogowa 2003-11-08, 6:25 pm

Kultury to mozesz uczyc waszych pilkarzy bo oni jej nie maja.
Zyga z Głogowa

Postprzez Chrobry Fan 2003-11-08, 6:29 pm

W każdym klubie zdarzają się różne "wynalazki" to po pierwsze.... Oczywiście tekst że Wy jesteście hanysami jest żałosny ale po tym co dzisiaj się działo się na głogowskim stadionie nie dziwie się takim emocjom. Ja nie mam watpliwości że Zagłębie na dzień dzisiejszy jest pikarsko lepszy od Chrobrego ale dlaczego musiał Wam dzisiaj pomagać sędzia????Przeciez to co dzisiaj się działo woła o pomstę do nieba!!! Pozdrawiam wszystkich kibiców niezaleznie od barw klubowych, którzy potrafia spojrzeć na mecze swoich drużyn obiektywnie.
Chrobry Fan

Postprzez Ader 2003-11-08, 6:57 pm

Chrobry Fan napisał(a):W każdym klubie zdarzają się różne "wynalazki" to po pierwsze.... Oczywiście tekst że Wy jesteście hanysami jest żałosny ale po tym co dzisiaj się działo się na głogowskim stadionie nie dziwie się takim emocjom. Ja nie mam watpliwości że Zagłębie na dzień dzisiejszy jest pikarsko lepszy od Chrobrego ale dlaczego musiał Wam dzisiaj pomagać sędzia????Przeciez to co dzisiaj się działo woła o pomstę do nieba!!! Pozdrawiam wszystkich kibiców niezaleznie od barw klubowych, którzy potrafia spojrzeć na mecze swoich drużyn obiektywnie.

nareszcie jakas normalna osboba z Głogowa Charon mi rowniez sie wydaje ze to jakis dzieciak z głogowa i mu sie nudzi w domu tomusi sie ponapinac
Ader
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Postprzez Monti 2003-11-08, 7:00 pm

Chrobry Fan napisał(a):Pozdrawiam wszystkich kibiców niezaleznie od barw klubowych, którzy potrafia spojrzeć na mecze swoich drużyn obiektywnie.

Muszę chyba troche wprowadzić się w klimat. Jak łatwo sie domyśleś Ci kibice Zagłębia którzy tutaj sie wpisywali nie byli na meczu. Mie mogli być skoro sie wpisują a nie sa w drodze z Głogowa . Weszli na forum raczej poczytać wasze opinie niż wypowiadać sie jak wyglądał mecz, którego nie wiedzieli. I co czytają? To samo co można było czytać u was przed meczem, że Zagłębie kupuje. Trudno nam w to uwierzyć bo zazwyczaj to nas sedziowie przekręcają , to ręki w polu karnym nie widzina to spalonego i takie tam sami wiecie. Więc jeśli czytamy to co czytamy to rekacja jest taka , albo nie można w to uwierzyć albo jest taka cicha satysfakcja że choć ten jeden raz to nie my musimy nazekać że nas chcili przekręcić . Ja także tak to widzę, choć z drugiej strony jeśli to prawda co piszecie to wiem co czujecie , uwierzcie mi wie co czujecie każdy sosnowiecki kibic , takie sytuacje dotykają nas bardzo często. W tym sezonie nieco sie poprawiło ale w przeszłości naprawde różne rzeczy widzieliśmy na Ludowym .
Monti
Moderator

Postprzez chrobryfan 2003-11-08, 7:08 pm

A i jeszcze jednno hapole pierunskie. prawdziwego kibica poznaje sie po tym jak walczy o godnosc druzyny. a chlopaki z waszej po prostu jaj nie maja, bo to kur*.....*. nie mowcie jacy to jestescie poszkodowani i dobrzy. bo zeby na mecz z beniaminkiem sejf otwierac??? a do sosnowca na pewno nie przyjedziemy, bo na kolejne przedstawienie Jak skutecznie kupic mecz!!!! mozemy do teatru pojsc, bedzie takie samo widowisko tylko ze dyrygentem nie bedzie sedzia z opola czy wks walbrzych.....a za oklaski nie beda placic prezesi zagolembia
chrobryfan

Postprzez sulpy 2003-11-08, 7:21 pm

do Sosnowca nie przyjedziecie bo jesteście tchorzami! zapraszamy do zgłeszania takich wnioskow jak tu piszecie na Ludowym! A my je rozpatrzymy i odpowiednio wam odpowiemy! hehehe
II liga jest już nasza!!! a wy frajerzy cieszcie sie ze moze nie spadniecie.
Aha, i jeszcze text o hanysach - nieźle sie ubawilem hahaha
sulpy

Następna strona

Powrót do Piłka nożna