Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
Zyga z Głogowa napisał(a):Co by tu napisac? Bylem na meczu i widzialem na wlasne oczy jakie kurwy mieszkaja w Sosnowcu i w Opolu. Zawodnicy jak przystalo na gre fair play wybijaja pilke na aut jak tylko lezy zawodnik. Pewnie nawet nie wiedza co znaczy wyraz fair play bo hanysi nie maja zasad ani honoru wygrac w rownej walce. Sedzia oczywiscie tez im nie pomagal. Lysy c***. Nie piszczie wiecej bzdur na waszej stronce ze sedziowie wam nie pomagaja. Wczesniej nie moglem nic na ten temat powiedziec bo nie widzialem zadnego waszego meczu. Teraz juz wiem kto sie na sile pcha na II lige. Obyscie nie weszli pierdolone hanysy. Niech wygra lepszy a nie bogatszy. Chrobry Głogów
Chrobry Fan napisał(a):W każdym klubie zdarzają się różne "wynalazki" to po pierwsze.... Oczywiście tekst że Wy jesteście hanysami jest żałosny ale po tym co dzisiaj się działo się na głogowskim stadionie nie dziwie się takim emocjom. Ja nie mam watpliwości że Zagłębie na dzień dzisiejszy jest pikarsko lepszy od Chrobrego ale dlaczego musiał Wam dzisiaj pomagać sędzia????Przeciez to co dzisiaj się działo woła o pomstę do nieba!!! Pozdrawiam wszystkich kibiców niezaleznie od barw klubowych, którzy potrafia spojrzeć na mecze swoich drużyn obiektywnie.
Chrobry Fan napisał(a):Pozdrawiam wszystkich kibiców niezaleznie od barw klubowych, którzy potrafia spojrzeć na mecze swoich drużyn obiektywnie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników