Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
dziejus napisał(a):Po meczu wracałem z mocnym postanowieniem,że to już mój ostatni mecz na którym byłem.Przed wejściem do domu,jakiś małolat szarpnął od tyłu mój klubowy szalik i uciekł.Przyjąłem to jak "znak",że mam racje.Szkoda,że nie poprosił,bo dałbym mu jeszcze dwa szaliki.To jest moje pożegnanie.I nie chodzi tu o jakieś"na dobre i na złe".Chodzi o zachowanie resztek szacunku.Dla siebie.Dlatego dziękuje wszystkim forumowiczom i co złego-to ja
dziejus napisał(a):Po meczu wracałem z mocnym postanowieniem,że to już mój ostatni mecz na którym byłem.Przed wejściem do domu,jakiś małolat szarpnął od tyłu mój klubowy szalik i uciekł.Przyjąłem to jak "znak",że mam racje.Szkoda,że nie poprosił,bo dałbym mu jeszcze dwa szaliki.To jest moje pożegnanie.I nie chodzi tu o jakieś"na dobre i na złe".Chodzi o zachowanie resztek szacunku.Dla siebie.Dlatego dziękuje wszystkim forumowiczom i co złego-to ja
Lokens napisał(a):@ Do pajaca, który na młynie wydarł się "piłkarzyki - pajacyki"
Człowieku, po 1 to jest 4 kolejka, i pierwszy przegrany mecz w tym sezonie (ligowy), po drugie, jest to drugi mecz w tym tygodniu i zawodnicy mają prawo być zmęczeni, po 3 zwróć uwagę na to, że Chojniczanka wymieniła 14 zawodników, z czego wszyscy przyszli z pierwszej ligi lub z ekstra.
August napisał(a):Nie nawąchałeś się czegoś czasamiPoczątek sezonu i hasło o zmęczeniu . I co jeszcze
Lokens napisał(a):August napisał(a):Nie nawąchałeś się czegoś czasamiPoczątek sezonu i hasło o zmęczeniu . I co jeszcze
Może ze zmęczeniem przesadziłem, okey, ale czy to jest powód żeby wyzywać piłkarzy ze względu na wszystkie argumenty jakie wymieniłem wyżej?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników