Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
Sosnowiecka część AG napisał(a):Krawiec a ja nie tylko się urodziłem w Sosnowcu ale moja rodzina mieszka tutaj od conajmniej czterech pokoleń więc nie mów mi że tak ci zależy na tym mieście.
CO do krzesełek które nam zamontowali na stadionie - panowie nie byłoby tych krzesełek gdyby w tym czasie geant nie budował swojego sklepu i nie odpalił kasy na remont.
Po co się martwić stadionem jak nasi kopacze mogą znowu sobiue zapieprzyć awans do II ligi a sądze że nowy obiekt na 3 ligę jest potrzebny jak cholera.
Krawiec przemyśl sobie jeszcze raz kwestie całych kosztów budowy stadionu powtarzam całych.
Chcesz założyć stowarzyszenie to przejdż się do sądu gdzie zobaczysz że taka rejestracja trwa kilka dobrych miesięcy.
Po pierwsze trzeba też spytać właściela klubu czy jest wogóle zainteresowany rozbudową stadionu - bo bez jego zgody żaden stadion nie powstanie a jeżeli już miasto sobie go wybuduje to to klub który będzie na nim grał nie będzie Zagłębiem bo prawa do nazwy firmy ma właściciel.
Powtarzam jeszcze raz jka będą pieniądze będzie stadion - region na 100 % nie wzbogaci się nawet o złotówkę jeśli zbudujemy nowy stadion - to nie stadiony a raczej dobra infrastruktura czyli np. drogi przyciągają inwestorów.
A i odpierdol się od Wojtka - bo to na 100000000000000000000% wierniejszy kibic Zagłębia niż ty.
Pisanie wniosków o dofinansowanie budowy nie jest takie proste bo po pierwsze trzeba mieć jakieś własne środki na inwestycje a po drugie nie dość że długo się czeka to nie ma pewności że się je otrzyma.
Ministerstwo edukacji i sprti odpada bo jak pamiętam to Ruch , GKS, KSG i wiele i\nnych klubów złożyło tam wnioski o dofinansowanie i za dużo kasy nie dostali lub wogóle.
I nie mów mi że się kłóce i napinam na internecie bo to ja myśle realistycznei w przeciwieństwie do ciebie. A jak potrzebujesz coś wyjaśnić to służe na wyjeździe do Głogowa chyba że cie wielki kibicu na nim nie będzie.
Wielu jezdzi i sie tak nie rozpisuje i sie nie napina.
ODPOWIEM CI KRÓTKO.s*******aj CYCKU.A JAK MASZ PROBLEM TO CZEKAM.TYLE NA TWÓJ TEMAT GŁĄBIE.aw napisał(a):nie jezdze juz na wujazdy przez takich jak wojtek . patalachow za ktorych nadsawilem kiedys leb a oni spierdalali . ale chodze na wszystkie mecze u nas. I nie bede sie podpisywal nie gadam z pankami . ja sie nie lansowalem i nie pisalem na ilu to wyjazdach nie bylem a wojtek k***a o tym ze wpierda;la marchweke i nie pije i od zuli kibicow wyzywa , co to k***a jest ? posmiewisko
jak jest taki wafel to niech zapisze sie do piknikow i bedzie wszystko wiadomo . wole piknikow niz kozakow ktozy spierdalaja jak trza walczyc.
a ten ag to pewnie taka sama tleniona ciotas i powtarza te smieciarskie tekst po nim. zobacz se co pisal na temat flagi zaglebie dobrawskie . "po co orzey po co mlotki" . k***a oni by aPOLSKE za 3 grosze sprZedali
śmiecie do spalarni !!!
Franz napisał(a):Jako że temat w dziale kibice został zamknięty napisze to tutaj.
Hasło na transparent można dac: "Centrum już mamy teraz na stadion czekamy" lub "Stadion Ludowy wizytówką całego Zagłębia Dąbrowskiego". Płytkie ale i tak nie ma innych pomysłów. Do tego jeszcze można napisać petycje i zbierać podpisy, ale to i tak pewnie nic nie da. Do tego potrzebne są chęci władz klubu i MOSiR-u bez tego nawet nie ma o czym myśleć.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników