Kogo kupic,a kogo sprzedac

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Re: Kogo kupic,a kogo sprzedac

Postprzez Robson_sc 2010-07-24, 8:27 pm

NO i gdzie ta forma Lilo Kolego Patrios? Jak dla mnie to ten gość się nadaje do wycinania lasu i jeżeli coś miałbym proponować Trenerowi to byłoby szybkie pożegnanie z tym drewnem i wydanie jego kontrakt na Pacha. Odkąd tu jest to Lilo zabiera tylko miejsce w 18 meczowej i nic poza tym.
Robson_sc

Postprzez patrios91 2010-07-24, 8:36 pm

Robson_sc napisał(a):NO i gdzie ta forma Lilo Kolego Patrios? Jak dla mnie to ten gość się nadaje do wycinania lasu i jeżeli coś miałbym proponować Trenerowi to byłoby szybkie pożegnanie z tym drewnem i wydanie jego kontrakt na Pacha. Odkąd tu jest to Lilo zabiera tylko miejsce w 18 meczowej i nic poza tym.

Nawet mi nie mow...powiedz mi kto byl w formie w tym meczu. Mecz-tragedia.
JAROSZEWSKI I CHĘCIŃSKI MUSZĄ ODEJŚĆ
patrios91

Postprzez django 2010-07-24, 8:38 pm

Bensz był w formie ;-)
django

Postprzez Robson_sc 2010-07-24, 8:41 pm

Zgadza się , niemniej jednak w przypadku Lilo można już wymagać więcej bo już w zeszlym sezonie przychodził jako potencjalnie duże wzmocnienie. Póki co nie zagrał w Zagłebiu dobrego meczu, przynajmniej na Ludowym a kilka szans miał. I to by było na tyle na jego temat. Z Zawiszą mam nadzieję, że w 18 meczowej już go nie ujrzymy
Robson_sc

Postprzez patrios91 2010-07-24, 8:43 pm

django napisał(a):Bensz był w formie ;-)

Pietrzak,Bedi,Lacha,Bolo cos grali i Mielec brameczka. Ja nie wiem kto zastapi Bensza na bramce bo po tym co dzisiaj zobaczylem wystawienie go na bramke na mecz z Zawisza bedzie samobojstwem.
patrios91

Postprzez zimek 2010-07-24, 11:13 pm

a sory Patrios z tym Cygankiem ale takie mialem caly czas wrazenie ze to napastnik no ale niewazne wazne jest to ze bramkarza mamy nie pewnego a napastnika niech ta swierzosc wraca Folcowi bo bedzie juz calkowita porazka Lilo na plantacje kawy po raz kolejny to mowie -pomoc tu bedzie ok i za tydzien czuje ze tez bedzie dretwioza byle zwycieska
zimek

Postprzez dziejus 2010-07-25, 9:54 am

Kadra już prawie skompletowana a trener prawego pomocnika desygnuje na lewą strone bo Dawid to doświadczony zawodnik i sobie poradzi(lewą nogą wchodzi do tramwaju :) ).Teraz czekam jak Łuczywka "walnie "do ataku bo też doświadczony i do tego asystent ;-).O bramkarza nie musimy się martwić bo mamy jeszcze Polańskiego-trenera bramkarskiego i on pokaże Benszowi jak sie broni. :redface: "Jest dobrze,jest dobrze więc o co ci chodzi ? ? " ;-)
dziejus

Postprzez patrios91 2010-07-25, 10:01 am

zimek napisał(a):a sory Patrios z tym Cygankiem ale takie mialem caly czas wrazenie ze to napastnik no ale niewazne wazne jest to ze bramkarza mamy nie pewnego a napastnika niech ta swierzosc wraca Folcowi bo bedzie juz calkowita porazka Lilo na plantacje kawy po raz kolejny to mowie -pomoc tu bedzie ok i za tydzien czuje ze tez bedzie dretwioza byle zwycieska

Folc gdyby sie wczesniej kapnal ,ze pilka leci to moze by zdolal ja czysto kopnac,a tak byl minimalnie za daleko. Praktycznie nie posiadal pilki w tym meczu,a pilke powinni mu organizowac pomocnicy. No po prostu uderza brak Pacha az oczy bola. Oby znowu nie bylo,ze brak jednego zawodnika przesadza o awansie,jak w przypadku napastnika(ów). Nie rozumiem czemu pilkarze w formie czyli Lacha,Bedi,Skrzypek nie grali od poczatku. Skrzypek na lewej stronie-dawal rade,ale z silniejszymi pilkarzami bedzie zmuszony grac do srodka bo skrzydlo zostanie zneutralizowane. Pietrzi waleczny...az strach pomyslec co bedzie jak odejdzie. Pajak gral najlepiej ze wszystkich w pomocy w sparingach,a nie na obronie wiec tez nie rozumiem kiszenia go w defensywie. Czekamy na napadziora i obronce z Cracovii. Oby prezes sie pospieszyl w negocjacjach bo sezon za tydzien sie rozpoczyna. Ciekawe co z tym ukrainskim bramkarzem.

P.S Panowie redaktorzy..ogarnijcie ta kadre na stronie glownej bo nawet 90 minut podaje wybrakowaną,gdyz nie wie kto,co,gdzie.
patrios91

Postprzez zimek 2010-07-25, 11:25 am

no to prawda Pach by sie przydal Folc musi strzelic i moze blokada pusci ale Filipowicz jest troche zawolny na ta chwile ewidentnie Chojnacki ma racje brakuje swierzosci i to sie rzuca w oczy zmieny wniosly troche ozywienia ale to musi zatrybic w dobrym momencie byle to bylo za tydzien
zimek

Postprzez August 2010-07-25, 12:43 pm

Nie ma ludzi nieizastąiponych. Nie będzie Pacha, trudno.Mógłby do zastąpić i to z większym pożytkiem dla drużyny Lacha. Z tymże w napadzie powstaje również jeszcze większa luka. ale skoro jest na prawą lepiej od Lilo prezentujący skrzypek. To może spróbować coś pokombinować z Brazylijcem. Coś mi się kojarzy że gdzieś czytałem, że Rufinio już kiedyś grał w ataku
Ostatnio edytowano 2010-07-25, 1:21 pm przez August, łącznie edytowano 1 raz
Divina favente clementia Romanorum imperator semper Augustus
August

Postprzez patrios91 2010-07-25, 12:48 pm

August napisał(a):Nie ma ludzi neizastąiponych. Nie będzie Pacha, trudno.Mógłby do zastąpić i to z większym pożytkiem dla drużyny Lacha. Z tymże w napadzie powstaje również jeszcze większa luka. ale skoro jest na prawą lepiej od Lilo prezentujący skrzypek. To może spróbować coś pokombinować z Brazylijcem. Coś mi się kojarzy że gdzieś czytałem, że Rufinio już kiedyś grał w ataku

Szkoleniowcy o tym mowia i mowili,ale nikt tego nie przetestowal. Moze warto... Na lewej stronie jest dziura,a Skrzypek jak uslyszelismy gra tam z koniecznosci. Pietrzi odejdzie,beda 2 dziury. W ataku narazie to samo...Lacha w pomocy-dobry pomysl o ile tak jak mowisz bedzie kolejny napastnik.
patrios91

Postprzez Sonda 2010-07-25, 6:44 pm

patrios91 napisał(a):Pietrzi odejdzie,beda 2 dziury

Jezeli odejście Pietrzaka jest jak wszyscy wiemy przesądzone to zastanawiam sie jaki był sens wystawiania go we wczorajszym meczu?
Sonda

Postprzez patrios91 2010-07-25, 6:46 pm

Sonda napisał(a):
patrios91 napisał(a):Pietrzi odejdzie,beda 2 dziury

Jezeli odejście Pietrzaka jest jak wszyscy wiemy przesadzone to zastanawiam sie jaki był sens wystawiania go we wczorajszym meczu?

Po pierwsze nie ma go kim zastapic,a po drugie chlopak musi grac by byc w formie.
patrios91

Postprzez turku 2010-07-25, 8:21 pm

Robson_sc napisał(a):NO i gdzie ta forma Lilo Kolego Patrios? Jak dla mnie to ten gość się nadaje do wycinania lasu i jeżeli coś miałbym proponować Trenerowi to byłoby szybkie pożegnanie z tym drewnem i wydanie jego kontrakt na Pacha. Odkąd tu jest to Lilo zabiera tylko miejsce w 18 meczowej i nic poza tym.

Ja bym się tam Lilo nie pozbywał. Nie dlatego zę w niego wierzę, ale dlatego zeby sobie potem w brodę nie pluć. BO przecież wszystkim wiadome jest że jak tylko zawodnicy odchodzą z Zagłębia to w następnej drużynie błyszczą formą.

django napisał(a):Bensz był w formie ;-)

...biegowej :lol:
turku

Postprzez novack 2010-07-26, 8:13 am

Pietrzak jeszcze nie wie, co zrobi
MG/sosnowiec.info.pl
Biło się o niego aż pięć klubów z Ekstraklasy. Teraz na placu boju pozostały dwa – Lech Poznań i Cracovia Kraków. Konkretnie do sprawy podchodzi Cracovia, która już jest po rozmowie z piłkarzem Zagłębia. Jak zakończy się transferowa telenowela dla pomocnika sosnowiczan?

Rafał Pietrzak w ostatnim czasie ma niezły ból głowy. Piłkarz bardzo chce odejść z sosnowieckiego klubu i spróbować czegoś nowego w innym, lepszym i grającym w wyższej lidze zespole tylko jak na razie to mu się nie udaje. Po zakończonym sezonie 2009/10 do klubu przybyło kilka zapytań w jego sprawie. O pomocnika pytały Lech Poznań, Cracovia Kraków, Górnik Zabrze, Widzew Łódź i Lechia Gdańsk.

Niestety w okresie, kiedy piłkarz mógł pojechać na testy, Zagłębie przechodziło małą rewolucję związaną z przejęciem akcji i zmianą osoby na fotelu prezesa. Czas mijał, a konkretów nadal nie było. Dzisiaj Pietrzak ma za sobą już jedno spotkanie rozegrane w nowym sezonie. Czy to oznacza, że 18-latek zostanie w Sosnowcu? – Nadal chcę zmienić otoczenie. Jestem już po rozmowie z przedstawicielami Cracovii, jednak to nic nie wnosi do mojej sytuacji, ponieważ Zagłębie nie zgodziło się na warunki stawiane przez krakowski klub. Liczę na to, że uda się jeszcze coś zrobić w tej sprawie i ta cała sytuacja zakończy się powodzeniem – mówi Rafał Pietrzak. – Do końca okienka transferowego pozostał miesiąc, dlatego droga do zmiany zespołu nie jest jeszcze zamknięta. Jednak w Zagłębiu mam nadal ważny kontrakt, dlatego staram się grać jak najlepiej, aby pomóc zespołowi – dodaje.
Jest taki skarb na dnie duszy polskiej zakopany, jak wierność sprawie z pozoru przegranej...
novack

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna