Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
Robson_sc napisał(a):NO i gdzie ta forma Lilo Kolego Patrios? Jak dla mnie to ten gość się nadaje do wycinania lasu i jeżeli coś miałbym proponować Trenerowi to byłoby szybkie pożegnanie z tym drewnem i wydanie jego kontrakt na Pacha. Odkąd tu jest to Lilo zabiera tylko miejsce w 18 meczowej i nic poza tym.
django napisał(a):Bensz był w formie
zimek napisał(a):a sory Patrios z tym Cygankiem ale takie mialem caly czas wrazenie ze to napastnik no ale niewazne wazne jest to ze bramkarza mamy nie pewnego a napastnika niech ta swierzosc wraca Folcowi bo bedzie juz calkowita porazka Lilo na plantacje kawy po raz kolejny to mowie -pomoc tu bedzie ok i za tydzien czuje ze tez bedzie dretwioza byle zwycieska
August napisał(a):Nie ma ludzi neizastąiponych. Nie będzie Pacha, trudno.Mógłby do zastąpić i to z większym pożytkiem dla drużyny Lacha. Z tymże w napadzie powstaje również jeszcze większa luka. ale skoro jest na prawą lepiej od Lilo prezentujący skrzypek. To może spróbować coś pokombinować z Brazylijcem. Coś mi się kojarzy że gdzieś czytałem, że Rufinio już kiedyś grał w ataku
patrios91 napisał(a):Pietrzi odejdzie,beda 2 dziury
Sonda napisał(a):patrios91 napisał(a):Pietrzi odejdzie,beda 2 dziury
Jezeli odejście Pietrzaka jest jak wszyscy wiemy przesadzone to zastanawiam sie jaki był sens wystawiania go we wczorajszym meczu?
Robson_sc napisał(a):NO i gdzie ta forma Lilo Kolego Patrios? Jak dla mnie to ten gość się nadaje do wycinania lasu i jeżeli coś miałbym proponować Trenerowi to byłoby szybkie pożegnanie z tym drewnem i wydanie jego kontrakt na Pacha. Odkąd tu jest to Lilo zabiera tylko miejsce w 18 meczowej i nic poza tym.
django napisał(a):Bensz był w formie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Adamek182