Kiedy odzyskamy fotel lidera !?!?!?

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez lukes 2003-11-02, 12:55 pm

Erazmus napisał(a):CharoN^ my będziemy w lepszej sytuacji bo będziemy znać przed meczem wasz wynik z Głogowa :-) Kto nie może jechać do Głogowa niech wpada do Opola ;-)

Pozdro

juz znacie wynik - zwyciestwo Zaglebia :D
bedzie ciezko ale powinno sie udac - a odra nie odpusci meczu przyjazni :P i przynajmniej remis powinien byc
i gdyby tak jeszce polonia urwala punkcik wlokniarzowi - byloby fajnie :D
pozdrawiam
lukes
no spin

Postprzez Erazmus 2003-11-02, 1:53 pm

CharoN^ napisał(a):
Erazmus napisał(a):CharoN^ my będziemy w lepszej sytuacji bo będziemy znać przed meczem wasz wynik z Głogowa :-) Kto nie może jechać do Głogowa niech wpada do Opola ;-)

Pozdro

No racja Erazmus ale to nie będzie miało dużego znaczenia ]![ Poprostu Zagłębie musi wygrać w Głogowie a Odra musi urwać Śląskowi chociaż 2 punkty za remis :twisted:. Będzie nam trudno wygrać w Głogowie ale myślę że chłopaki zmobilizują się, zagrają na swoim poziomie i 3 punkty pojadą do Sosnowca !

Pozdro Zagłębie Fans & Śląsk Fans

Ja tam nie mam przeciwko waszemu zwycięstwu ale wcale źle by nie było jakbyście zremisowali w Głogowie a my żebyśmy przywieźli 3 punkciki do Wrocławia ;-)
Z drugiej strony całkiem fajnie że kogoś oprócza fanów Śląska interesują wyniki WKS-u :)

Pozdro dla Zagłebie & BKS fans
Erazmus
Wrocławianin

Postprzez DaMi 2003-11-02, 3:04 pm

Erazmus napisał(a):
CharoN^ napisał(a):

Pozdro

No racja Erazmus ale to nie będzie miało dużego znaczenia ]![ Poprostu Zagłębie musi wygrać w Głogowie a Odra musi urwać Śląskowi chociaż 2 punkty za remis :twisted:. Będzie nam trudno wygrać w Głogowie ale myślę że chłopaki zmobilizują się, zagrają na swoim poziomie i 3 punkty pojadą do Sosnowca !

Ja tam nie mam przeciwko waszemu zwycięstwu ale wcale źle by nie było jakbyście zremisowali w Głogowie a my żebyśmy przywieźli 3 punkciki do Wrocławia ;-)
Z drugiej strony całkiem fajnie że kogoś oprócza fanów Śląska interesują wyniki WKS-u :)

No i na odwrót :) bo na bank wynikami Zagłębia interesują się kibice Śląska
DaMi

Postprzez Erazmus 2003-11-02, 8:31 pm

DaMi napisał(a):
Erazmus napisał(a):
CharoN^ napisał(a):

Pozdro

Rzeczywiście wynik Zagłębia to informacja bardzo pożądana w trakcje spotkań Śląska ;-)

Pozdro
Erazmus
Wrocławianin

Postprzez CharoN^ 2003-11-03, 2:22 pm

Erazmus napisał(a):
DaMi napisał(a):
Erazmus napisał(a):
CharoN^ napisał(a):

Pozdro

Rzeczywiście wynik Zagłębia to informacja bardzo pożądana w trakcje spotkań Śląska ;-)

To może zrobimy w następujący sposób. Kibice Zagłębia i Śląska, oprócz tego że będziemy liczyć na wzajemne potknięcia się, podwójną siłą wierzmy w potknięcie Włókniarza Kietrza w meczu Włokniarz - Polonia Bytom :twisted: ^-^ :twisted: !!!<>!!!

Ave Ave Ave Zagłębie !!!!!
CharoN^
Zagłębiak

Postprzez Erazmus 2003-11-03, 10:26 pm

Nie widzę przeciwskazań :D

A my w Opolu wygramy , wygramy , wygramy Zagłębie pozdrawiamy :)
Ostatnio edytowano 2003-11-04, 8:29 am przez Erazmus, łącznie edytowano 2 razy
Erazmus
Wrocławianin

.

Postprzez gość 2003-11-04, 12:24 am

Erazmus napisał(a):Nie widzę przeciwskazań :D

A my w Opolu wygramy , wygramy , wygramy Zagłębie pozdrawiamy !

OJOJOJ ALE PUCKI , JA p***le :twisted:
gość

Postprzez Erazmus 2003-11-04, 8:33 am

Podejrzewam że gościu zawitałeś z Opola i wychowaleś się z kompleksami Śląska :D W sobotę po raz kolejny udowodnimy nie na internecie ale na waszym stadionie naszą wartość ;-)

Pozdrowienia dla pozbawionych kompleksów kibiców Odry zwłaszcza dla ekipy z IRC kanału Odra
Erazmus
Wrocławianin

Postprzez Erazmus 2003-11-04, 8:49 am

Daję 60% na nasz bezpośredni awans, a pozostałe 40% na grę w barażach - powiedział nam Grzegorz Kowalski, trener Śląska gdy zapytaliśmy go o to jak przewiduje zakończenie sezonu w śląskiej III lidze.

* Czy jest możliwe, że ta młoda drużyna dotrwa do końca na pozycji lidera (tylko zwycięstwo w lidze daje bezpośredni awans do II ligi) i nie da się wyprzedzić na ani jedną kolejkę Zagłębiu Sosnowiec czy Kietrzowi?
- Jeśli chodzi o jesień to zadecyduje mecz w Opolu (najbliższa sobota - przyp. red.). Jeśli uda się zwyciężyć z Odrą, to najważniejsze będzie pierwszych pięć spotkań na wiosnę. Będziemy mieli trudnych rywali i kilka ciężkich spotkań na wyjeździe. Jeśli wyjdziemy z nich zwycięsko to wierzę, że nie oddamy prowadzenia do końca sezonu.
* W czym pański zespół jest lepszy od rywali?
- Mam niezłych piłkarzy pod względem umiejętności indywidualnych. Nieźle też wyglądamy jeśli chodzi o organizację grę i opanowanie stałych fragmentów gry.
Brakuje nam jeszcze nieco w sferze przygotowania kondycyjnego. Głównie przez przedsezonowe perturbacje.

...

A Zagłębie? Mają silne strony poza silnymi podstawami organizacyjnymi?
- Oglądałem Zagłębie w tym sezonie trzy razy i wiem, że to dobry zespół z pomysłem na granie. Tyle tylko, że sosnowiczanie grają jedynie solidnie. I sądzę, że w tej ich solidności tkwi ich problem. Myślę, że brakuje im tego co my mamy - trochę polotu i szaleństwa w grze.
Erazmus
Wrocławianin

Postprzez CharoN^ 2003-11-04, 10:06 am

Erazmus napisał(a):Daję 60% na nasz bezpośredni awans, a pozostałe 40% na grę w barażach - powiedział nam Grzegorz Kowalski, trener Śląska gdy zapytaliśmy go o to jak przewiduje zakończenie sezonu w śląskiej III lidze.

* Czy jest możliwe, że ta młoda drużyna dotrwa do końca na pozycji lidera (tylko zwycięstwo w lidze daje bezpośredni awans do II ligi) i nie da się wyprzedzić na ani jedną kolejkę Zagłębiu Sosnowiec czy Kietrzowi?
- Jeśli chodzi o jesień to zadecyduje mecz w Opolu (najbliższa sobota - przyp. red.). Jeśli uda się zwyciężyć z Odrą, to najważniejsze będzie pierwszych pięć spotkań na wiosnę. Będziemy mieli trudnych rywali i kilka ciężkich spotkań na wyjeździe. Jeśli wyjdziemy z nich zwycięsko to wierzę, że nie oddamy prowadzenia do końca sezonu.
* W czym pański zespół jest lepszy od rywali?
- Mam niezłych piłkarzy pod względem umiejętności indywidualnych. Nieźle też wyglądamy jeśli chodzi o organizację grę i opanowanie stałych fragmentów gry.
Brakuje nam jeszcze nieco w sferze przygotowania kondycyjnego. Głównie przez przedsezonowe perturbacje.

...

A Zagłębie? Mają silne strony poza silnymi podstawami organizacyjnymi?
- Oglądałem Zagłębie w tym sezonie trzy razy i wiem, że to dobry zespół z pomysłem na granie. Tyle tylko, że sosnowiczanie grają jedynie solidnie. I sądzę, że w tej ich solidności tkwi ich problem. Myślę, że brakuje im tego co my mamy - trochę polotu i szaleństwa w grze.

Hmmm ... !? Nie sądzisz jednak że trener Śląska możebyć zabardzo pewny. W tamtym roku dawano Zagłębiu 99% na awans i ... wszyscy wiemy jak skończył się poprzedni sezon. Pan K.Tochel powiedział że obecny sezon jest już ostatnim (w sensie konieczności awansu).
Śląsk ma dobrą drużynę, będzie ciężko. Myślę że ogromne znaczenie będzie miał mecz Zagłębie - Śląsk (w którym oczywiscie wygramy :P. Nie obrażając przeciwnka).
CharoN^
Zagłębiak

Postprzez Erazmus 2003-11-04, 2:14 pm

CharoN^ sądze że wcale nie jest za bardzo pewny. Gdyby powiedział 99 procent to byłaby to pewność siebie ;-) Nasz treneiro po prostu jest realistą a wszystko jak powiedziałeś rozstrzygnie się na Ludowym na wiosne. :)

Pozdrawiam
Erazmus
Wrocławianin

.

Postprzez gość 2003-11-04, 2:39 pm

Erazmus napisał(a):Podejrzewam że gościu zawitałeś z Opola i wychowaleś się z kompleksami Śląska :D W sobotę po raz kolejny udowodnimy nie na internecie ale na waszym stadionie naszą wartość ;-)

Pozdrowienia dla pozbawionych kompleksów kibiców Odry zwłaszcza dla ekipy z IRC kanału Odra

heheh :P stary jakie kompleksy,jakie udowadnianie? o co ci chodzi?czy napomniałem coś wasz klub albo zainsynuowałem?he?przewrazliwiony jesteś z lekka :D
JA SIĘ TYLKO ŚMIEJĘ Z TWOICH PUCEK DO ZAGŁEBIAKÓW,AŻ WIERZYĆ SIĘ NIE CHCE...HEHHEH 8)
gość

Postprzez Łasiu 2003-11-04, 8:29 pm

pucowanie? pucuje to Widzew moim zdaniem do kazdego.
a Śląsk i Zaglębie darzą się sympatią i dlatego. niestety ty chyba tego nie kumasz...
jejku raz jedyny kibicuje Polonii Bytom aby pokonała Włókniarz
Łasiu
Wrocławianin

Postprzez CharoN^ 2003-11-04, 8:40 pm

Darzymy się sympatiom, która może wywnioskować przyjaźń między naszymi klubami ... . Ale to nie zależy od 5-10 osób. To muszą zaakceptować wszyscy kibice z obu stron. Erazmus, Łasiu, Edddie, powiedzcie czy z tego co wiecie inni kibice Śląska też darzą Zagłębiaków sympatiom !?!?!?!?
CharoN^
Zagłębiak

Postprzez Łasiu 2003-11-04, 8:48 pm

ja powiem jak ja to widze w kregu moich znajomych.
jest wielu kibiców którzy darzą wielką sympatią Zagłebie (nie jaki czachor vel. malinowy_nos :) ) są tacy którzy darzą tylko sympatią. nie spotkałem się jeszcze z kibicem źle nastawionym do Zagłębie ( nie chciałbym mówić o wpisach na różnych forach bo tam mogą się podszywać ) a jak to jest u was ?
Łasiu
Wrocławianin

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna