Przyszłość Zagłębia

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Re: Przyszłość Zagłębia

Postprzez mlody1906zak 2010-07-19, 10:01 pm

mozemy miec z baba jaga........
mlody1906zak

Postprzez Smazu 2010-07-19, 10:05 pm

Jestem ciekaw jak to wygląda z Waszej strony.Tak jak w "Plemionach"?"Hej może zrobimy zgodę?"
To i tak nic nie zmieni, a brednie , że nas BKS Olimpia czy Legia nie wspierają to już totalna bajka, to , że ich nie widać na pierwszy rzut oka nie oznacza , że ich nie ma.
Skończ waść, wstydu oszczędź.
LEGIA - BIELSKO - ZAGŁĘBIE
Smazu
Moderator

Postprzez suchy1906 2010-07-19, 10:20 pm

Skończ waść, wstydu oszczędź. z naszymi ultrasami ;D jedna przyśpiewka przez pół meczu zero organizacji. :-( . Były mecze niedawno był doping cały stadion przez cały mecz śpiewał, chodzi mi o czasy tego z "pier**lnieciem". a teraz lo lo lo lo lo Zagłębie gol i przez pół meczu ^^ GZ

Edit (Lucas): Suchy, nie rozumiesz co to znaczy koncz? Odpoczynek, bo Twoje teksty sa zenujace, a na pewno nie w temacie.
suchy1906

Postprzez LucasUSA 2010-07-20, 12:16 am

Opanujcie sie - wazna wiadomosc o duzym sponsorze, a tutaj dyskusje jak z gimnazjum.

Wazna wiadomosc - Comarch to solidna firma, a, co moze jeszcze wazniejsze, nie jest to nowicjusz, jesli chodzi o sponsoring sportu. Sponsorowanie Cracovii i TSV Monachium mowi samo za siebie. Oczywiscie, trzeba byc realista i nie popadac w hurraoptymizm, ale nie sposob sie nie cieszyc. Mysle, ze to nie tylko efekt zaangazowania nowego Prezesa, ale tez poklosie wsparcia klubu przez miasto. Licze na efekt domina - miasto uwiarygodnilo klub, przyciagnelo Comarch, ktory z kolei pozwoli ugruntowac nasza pozycje i zwabic kolejnych sponsorow.
Prezes Adamczyk swoim dotychczasowym profesjonalizmem na pewno pomoze.
Podobal mi sie ton wiadomosci i naglowek na stronie Comarchu - "Do "Lwów" i "Pasów" dołącza "Zagłębie" Sosnowiec" - link - http://www.comarch.pl/centrum_prasowe/sponsoring_i_csr. Nawet jak nie beda to olbrzymie kwoty, licze na ruch w interesie :-)
Tak jak zauwazyl McCricket, nalezy sie liczyc, ze nadciagna tabuny najemnikow 8)
LucasUSA

Postprzez patrios91 2010-07-20, 10:24 am

Sponsoring Comarchu opiera sie tylko na jeden sezon,a umowa z Filipiakiem to sprawka Hytrego dlugo dlugo przed Adamczykiem wiec wyobrazcie sobie jakie to musza byc grosze parafowane przez pasibrzucha. Najwyzsza pora by prezes Adamczyk zaczal rozmowy z potencjalnymi sponsorami by pozniej mozna ich tak nazwac bez skrupolow.
Ostatnio edytowano 2010-07-20, 10:36 am przez patrios91, łącznie edytowano 1 raz
JAROSZEWSKI I CHĘCIŃSKI MUSZĄ ODEJŚĆ
patrios91

Postprzez dziejus 2010-07-20, 10:34 am

Według mnie nie mogą to być grosze bo Filipiak którego majątek oceniany jest na 1 mld zł,naraziłby się na śmieszność :-) Gdybym ja,mając taki majątek i tak znaną firme przyszedł do klubu i zaproponowal sponsoring za 100 tys.,to tabloidy miałyby wyżywania na tydzień :lol:
dziejus

Postprzez patrios91 2010-07-20, 10:37 am

dziejus napisał(a):Według mnie nie mogą to być grosze bo Filipiak którego majątek oceniany jest na 1 mld zł,naraziłby się na śmieszność :-) Gdybym ja,mając taki majątek i tak znaną firme przyszedł do klubu i zaproponowal sponsoring za 100 tys.,to tabloidy miałyby wyżywania na tydzień :lol:

Skoro kwota nie jest oficjalne podana to kto mialby plotkowac o Filipaku i dlaczego mialby plotkowac skoro chlop czerpie z tego wieksze korzysci niz my ? :-) Tylko pogratulowac panu Filipiakowi i nic poza tym. Mowi sie o 200 tysiacach :-)
patrios91

Postprzez dziejus 2010-07-20, 10:44 am

No to za 200 tysiaków można już kupić niezlego napastnika :niezle: Jak na 3 lige ;-) Kto nie szanuje 200 tys.niewart milionów :lol:Widocznie tyle tylko miał przy sobie na spotkaniu z cHytrym :)
dziejus

Postprzez ~Suchy1906~ 2010-07-20, 10:46 am

Cieszmy się, że jest sponsor nowy i że Pan Prezes chce odbudować Zagłębie. A co pokarzą piłkarze to się okaże niedługo.
~Suchy1906~

Postprzez patrios91 2010-07-20, 10:49 am

Panowie..dostalismy ponad milion zlotych za promocje miasta wiec nie jest tak zle procz zaleglosci wobec zawodnikow.
patrios91

Postprzez dziejus 2010-07-20, 10:55 am

A ja czekam jak lada chwila coś"dupnie" :niezle: Przeczuwam mega niespodzianke transferową ;-) Chyba,że jak zwykle się myle :-)
dziejus

Postprzez joz.joz01 2010-07-20, 11:29 am

suchy1906 napisał(a):Skończ waść, wstydu oszczędź. z naszymi ultrasami ;D jedna przyśpiewka przez pół meczu zero organizacji. :-( . Były mecze niedawno był doping cały stadion przez cały mecz śpiewał, chodzi mi o czasy tego z "pier**lnieciem". a teraz lo lo lo lo lo Zagłębie gol i przez pół meczu ^^ GZ

Edit (Lucas): Suchy, nie rozumiesz co to znaczy koncz? Odpoczynek, bo Twoje teksty sa zenujace, a na pewno nie w temacie.

zgadzam sie z kolegom jak mozna spiewać przez pół meczu zagłębie gol to jest tak nudne ze nie dziwie sie czemu ten doping jest tak hujowy

hu..wy to Ty masz łeb skoro nie potrafisz zrozumiec slowa "uspokoj sie"... wakacje od neta, bynajmniej od forum / swiezy52
joz.joz01

Postprzez Sonda 2010-07-20, 12:03 pm

patrios91 napisał(a):Panowie..dostalismy ponad milion zlotych za promocje miasta wiec nie jest tak zle procz zaleglosci wobec zawodnikow.

Za promocje miasta otrzymaliśmy 350 tysięcy a nie ponad milion.Natomiast kwota ok 200 tysiecy od Filipiaka powinna i tak cieszyć. Może za rok będzie nowa i opiewająca na wyższą kwote. Po wypowiedziach Pierścionka na całą Polskę że piłkarze w Sosnowcu głodują napewno nie jest łatwiej znaleść sponsora.
Sonda

Postprzez patrios91 2010-07-20, 1:04 pm

Sonda napisał(a):
patrios91 napisał(a):Panowie..dostalismy ponad milion zlotych za promocje miasta wiec nie jest tak zle procz zaleglosci wobec zawodnikow.

Za promocje miasta otrzymaliśmy 350 tysięcy a nie ponad milion.Natomiast kwota ok 200 tysiecy od Filipiaka powinna i tak cieszyć. Może za rok będzie nowa i opiewająca na wyższą kwote. Po wypowiedziach Pierścionka na całą Polskę że piłkarze w Sosnowcu głodują napewno nie jest łatwiej znaleść sponsora.

Widocznie cos mi sie po*ebalo. Za rok jesli Filipiak bedzie chcial podpisac nowa bedzie rozmawial z Adamczykiem,a wtedy jest szansa na "konkretne" pieniadze. Najpierw trzeba zaczac rozmawiac....Czarnych Sosnowiec jakos moze sponsorowac CTL Maczki Bor. Mozna pozyskac jednego konkretnego sponsora,a tez mozna kilka mniejszych. Mam nadzieje,ze prezes po ogarnieciu balaganu po Hytrym w najblizszym czasie sie tym zajmie. Jak narazie pranie brudow po Hytrym przynosi o bol glowy nowego prezesa,a tu jeszcze dochodzi transfer Pietrziego i nowy sezon. :-)
patrios91

Postprzez STACH PL 2010-07-20, 1:59 pm

Za 49% akcji -(ponad 1mln)
Promocja miasta-(350tyś)
Comarch- (200)
transfer Pietrzaka-(?? licze na okrągłą sumke)
właściciel Szatan-(????? bez komentarza)
STACH PL

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna