Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
dziejus napisał(a):Według mnie nie mogą to być grosze bo Filipiak którego majątek oceniany jest na 1 mld zł,naraziłby się na śmiesznośćGdybym ja,mając taki majątek i tak znaną firme przyszedł do klubu i zaproponowal sponsoring za 100 tys.,to tabloidy miałyby wyżywania na tydzień
suchy1906 napisał(a):Skończ waść, wstydu oszczędź. z naszymi ultrasami ;D jedna przyśpiewka przez pół meczu zero organizacji.. Były mecze niedawno był doping cały stadion przez cały mecz śpiewał, chodzi mi o czasy tego z "pier**lnieciem". a teraz lo lo lo lo lo Zagłębie gol i przez pół meczu ^^ GZ
Edit (Lucas): Suchy, nie rozumiesz co to znaczy koncz? Odpoczynek, bo Twoje teksty sa zenujace, a na pewno nie w temacie.
patrios91 napisał(a):Panowie..dostalismy ponad milion zlotych za promocje miasta wiec nie jest tak zle procz zaleglosci wobec zawodnikow.
Sonda napisał(a):patrios91 napisał(a):Panowie..dostalismy ponad milion zlotych za promocje miasta wiec nie jest tak zle procz zaleglosci wobec zawodnikow.
Za promocje miasta otrzymaliśmy 350 tysięcy a nie ponad milion.Natomiast kwota ok 200 tysiecy od Filipiaka powinna i tak cieszyć. Może za rok będzie nowa i opiewająca na wyższą kwote. Po wypowiedziach Pierścionka na całą Polskę że piłkarze w Sosnowcu głodują napewno nie jest łatwiej znaleść sponsora.