Przyszłość Zagłębia

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Re: Przyszłość Zagłębia

Postprzez django 2010-07-07, 6:20 pm

marutek1 napisał(a):Proszę mnie zle nie zrozumieć.Funkcjonowało to do tej pory zle i nie mam zamiaru go bronić lecz w pewnym momencie został sam z tym wszystkim niekoniecznie znając się na tym do końca i miał tego debila(hytrego)który umie tylko handlować samochodami!Idzie nowe więc miejmy nadzieję że wróci to na normalne tory.Pozdrawiam.

Hytrego sam wybrał i trzymał w klubie przez tyle lat, więc widocznie tak źle mu z nim nie było.
django

Postprzez patrios91 2010-07-07, 6:47 pm

marutek1 napisał(a):Pożyczki kolego to były na uregulowanie Zus-u,skarbowego.pzpn aby otrzymać licencję na poprzedni sezon a pieniądze wpłacane z jego firm były na bieżącą działalność klubu choć niewystarczające ale....zawsze.Proszę mnie zle nie zrozumieć.Funkcjonowało to do tej pory zle i nie mam zamiaru go bronić lecz w pewnym momencie został sam z tym wszystkim niekoniecznie znając się na tym do końca i miał tego debila(hytrego)który umie tylko handlować samochodami!Idzie nowe więc miejmy nadzieję że wróci to na normalne tory.Pozdrawiam.

Przeciez nie mowie o pozyczkach,ktore gdzies tam zaciagnal tylko o sponsoringu,ktorego rzekomo pieniadze jak sie okazalo podczas rozmow o przejeciu akcji byly pozyczane,a nie sponsorowane. Jak jakikolwiek sponsor moze pozyczac pieniadze ? Pomyliles temat. Uwazam,ze banery Algasu i ATC na banerach jak i na stronie powinny jak najszybciej zniknac gdyz to nie sponsorzy tylko najwyzej "bank",ktory w dobrym gescie nie zazyczyl sobie procentow. (sarkazm)
Co do tego,ze Szatan zostal sam.....zostal sam,ale z gruba kasa za wynajem nie wspominajac,ze calkowita kwota miala pojsc na transfery,a poszly grosze. Nie wspominam juz o darmozjadzie,ktory kocha hiszpanskie klimaty za klubowe pieniadze i ogolne marnowanie pieniedzy(kominy placowe,pozbywanie sie zawodnikow za darmo,za ktorych sie zaplacilo,zero sponsorow,itp.). Skoro Szatan tego nie widzial to nie wiem czy ma rowno pod sufitem.
JAROSZEWSKI I CHĘCIŃSKI MUSZĄ ODEJŚĆ
patrios91

Postprzez August 2010-07-07, 7:21 pm

Następni co sie zebrać nie mogą:

W związku z pojawiającymi się w mediach informacjami klub pragnie poinformować, iż Rada Nadzorcza Zagłębia S.A. zbierze się najwcześniej w czwartek po południu lub w piątek rano. Pragniemy zdementować informacje, które dziś pojawiły się w Internecie i podkreślić, iż od początku rozmów termin zebrania Rady Nadzorczej był wyznaczony na czwartek lub piątek. Termin środowy jest dziennikarską spekulacją.
http://www.zaglebie.eu/sprostowanie-inf ... 2_797.html

Nie wiem jak to możliwe, że termin Rady jest wyznaczony na czwartek lub piątek.
EDIT:
oświadczenie sosnowiec.info.pl
W związku z zamieszczonym oświadczeniem Zagłębie Spółka Akcyjna, podważającym naszą rzetelność, informujemy, iż informacja o zebraniu Rady Nadzorczej tejże spółki w dniu 7 lipca br. została przekazana przez Zastępcę Prezydenta Miasta - Zbigniewa Jaskiernię podczas wtorkowego posiedzenia Komisji Bezpieczeństwa Rady Miejskiej w Sosnowcu.
Divina favente clementia Romanorum imperator semper Augustus
August

Postprzez django 2010-07-07, 9:39 pm

Niezły burdel tam mają w tym Archeo :lol:
django

Postprzez patrios91 2010-07-07, 9:51 pm

Kiedy pensje kto dostaje to zawsze wie...a jak liczy sie kazdy dzien w klubie to jest "niezly burdel".
patrios91

Postprzez August 2010-07-07, 10:01 pm

Ktoś kto wymyślił, że "Rada Nadzorcza Zagłębia S.A. zbierze się najwcześniej w czwartek po południu lub w piątek rano " jest kompletnym imbecylem. Nie ma czegoś takiego. Posiedzenie zwołuje Przewodniczący podając dokładnie miejsce, czas i porządek obrad.
August

Postprzez marutek1 2010-07-08, 8:56 am

patrios91 napisał(a):
marutek1 napisał(a):Pożyczki kolego to były na uregulowanie Zus-u,skarbowego.pzpn aby otrzymać licencję na poprzedni sezon a pieniądze wpłacane z jego firm były na bieżącą działalność klubu choć niewystarczające ale....zawsze.Proszę mnie zle nie zrozumieć.Funkcjonowało to do tej pory zle i nie mam zamiaru go bronić lecz w pewnym momencie został sam z tym wszystkim niekoniecznie znając się na tym do końca i miał tego debila(hytrego)który umie tylko handlować samochodami!Idzie nowe więc miejmy nadzieję że wróci to na normalne tory.Pozdrawiam.

Przeciez nie mowie o pozyczkach,ktore gdzies tam zaciagnal tylko o sponsoringu,ktorego rzekomo pieniadze jak sie okazalo podczas rozmow o przejeciu akcji byly pozyczane,a nie sponsorowane. Jak jakikolwiek sponsor moze pozyczac pieniadze ? Pomyliles temat. Uwazam,ze banery Algasu i ATC na banerach jak i na stronie powinny jak najszybciej zniknac gdyz to nie sponsorzy tylko najwyzej "bank",ktory w dobrym gescie nie zazyczyl sobie procentow. (sarkazm)
Co do tego,ze Szatan zostal sam.....zostal sam,ale z gruba kasa za wynajem nie wspominajac,ze calkowita kwota miala pojsc na transfery,a poszly grosze. Nie wspominam juz o darmozjadzie,ktory kocha hiszpanskie klimaty za klubowe pieniadze i ogolne marnowanie pieniedzy(kominy placowe,pozbywanie sie zawodnikow za darmo,za ktorych sie zaplacilo,zero sponsorow,itp.). Skoro Szatan tego nie widzial to nie wiem czy ma rowno pod sufitem.

Jeszcze raz wyjaśniam.Podczas rozmów z miastem kością niezgody były POŻYCZKI to fakt a sponsoring to inna bajka.Co miesiąc wpływają pieniądze za reklamy ALGAS,ATC co jest udokumentowane fakturami.Te pieniądze są przeznaczane na bieżącą działalność klubu to Kolega troszkę pomylił temat.Pozdrawiam.
marutek1

Postprzez August 2010-07-08, 9:34 am

Marutek, powszechnym jest przekonanie, że Kris w praktyce nie dawał kasy np. za sponsoring ale pożyczał. Zresztą swoją postawą sam się do tego przekonania przyczynił. Mnie trudno uwierzyć, aby były to jakieś znaczne środki (te za sponsoring) skoro w klubie czekają na kasę z Miasta jak na zbawienie.
August

Postprzez patrios91 2010-07-08, 10:38 am

marutek1 napisał(a):Jeszcze raz wyjaśniam.Podczas rozmów z miastem kością niezgody były POŻYCZKI to fakt a sponsoring to inna bajka.Co miesiąc wpływają pieniądze za reklamy ALGAS,ATC co jest udokumentowane fakturami.Te pieniądze są przeznaczane na bieżącą działalność klubu to Kolega troszkę pomylił temat.Pozdrawiam.

No ja bym powiedzial,ze kolega troszke pomylil temat gdyz ja zaczynalem o sponsoringu,no ale dobra...klocil sie nie bede. :-)

August napisał(a):Marutek, powszechnym jest przekonanie, że Kris w praktyce nie dawał kasy np. za sponsoring ale pożyczał. Zresztą swoją postawą sam się do tego przekonania przyczynił. Mnie trudno uwierzyć, aby były to jakieś znaczne środki (te za sponsoring) skoro w klubie czekają na kasę z Miasta jak na zbawienie.

O tym wlasnie pisze...ale kolega marutek chyba o czyms innym.
patrios91

Postprzez August 2010-07-08, 11:54 am

To jak, będzie w czwartek to posiedzenie Rady, ?
Pijemy i chulamy z okazji zmian w ZarzÄ…dzie, czy nie ?
Ostatnio edytowano 2010-07-08, 12:23 pm przez August, łącznie edytowano 1 raz
August

Postprzez patrios91 2010-07-08, 12:22 pm

August napisał(a):To jak, będzie w czwartek to posiedzenie Rad, ?
Pijemy i chulamy z okazji zmian w ZarzÄ…dzie, czy nie ?

Raczej pytanie czy ktos nam ukradnie Folca i Ziolo czy nie ?
patrios91

Postprzez August 2010-07-08, 12:23 pm

patrios91 napisał(a):Raczej pytanie czy ktos nam ukradnie Folca i Ziolo czy nie

Jeśli są wstępnie dogadani z klubem to ten dzień czy dwa poczekają. Byle się sprawa znowu nie przeciągnęła
August

Postprzez dziejus 2010-07-08, 2:23 pm

Chciałbym znać prawdziwą przyczyne tego odwlekania :twisted: Widać że komus bardzo zależy żeby nowy prezes zaczął od falstartu :redface: I niech ci ludzie którzy na każdym kroku rzucają kłody,nie pierdo...Ą że mają w sercu Zagłębie :twisted: :czerwona: Działać złamasy bo czasu nie ma na wasze jbane podchody :czerwona: :-(
dziejus

Postprzez marutek1 2010-07-08, 4:22 pm

Panowie.Rozgraniczmy dwie kwestie-pożyczki i sponsoring.Pierwsza-pożyczki prawda,druga-sponsoring wpłata do klubowej kasy żywej (i tak to własnie wyglądało)gotówki ile by nie było to protest Kolegi patrios91 uważam za bezzasadny(dotyczący likwidacji reklam )bo na boisku są reklamy firm które dają kasę o wiele mniejszą rocznie(10.000 firma ochroniarska)niż on na miesiąc.Z innej beczki.Trwa zebranie Rady Nadzorczej(mam info od kolegi)o wyniku natychmiast Szanownych Kolegów natychmiast poinformuję.Pozdrawiam.

r
marutek1

Postprzez August 2010-07-08, 4:29 pm

Patrios się domagał wywalenia reklam bo uważał, że Kris nie daje za nie kasy, a wyłącznie pozycza. Ja zresztą też. Poza tym pytanie, ile daje tej kasy. Więcej niż 10 000 zł rocznie to jest 11000 zł rocznie. W każdym razie jakoś nie bardzo wierzę w wieksze pieniądze.
Czekamy na komunikat po posiedzeniu Rady.
August

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: novack