marutek1 napisał(a):Pożyczki kolego to były na uregulowanie Zus-u,skarbowego.pzpn aby otrzymać licencję na poprzedni sezon a pieniądze wpłacane z jego firm były na bieżącą działalność klubu choć niewystarczające ale....zawsze.Proszę mnie zle nie zrozumieć.Funkcjonowało to do tej pory zle i nie mam zamiaru go bronić lecz w pewnym momencie został sam z tym wszystkim niekoniecznie znając się na tym do końca i miał tego debila(hytrego)który umie tylko handlować samochodami!Idzie nowe więc miejmy nadzieję że wróci to na normalne tory.Pozdrawiam.
Przeciez nie mowie o pozyczkach,ktore gdzies tam zaciagnal tylko o sponsoringu,ktorego rzekomo pieniadze jak sie okazalo podczas rozmow o przejeciu akcji byly pozyczane,a nie sponsorowane. Jak jakikolwiek sponsor moze pozyczac pieniadze

Pomyliles temat. Uwazam,ze banery Algasu i ATC na banerach jak i na stronie powinny jak najszybciej zniknac gdyz to nie sponsorzy tylko najwyzej "bank",ktory w dobrym gescie nie zazyczyl sobie procentow. (sarkazm)
Co do tego,ze Szatan zostal sam.....zostal sam,ale z gruba kasa za wynajem nie wspominajac,ze calkowita kwota miala pojsc na transfery,a poszly grosze. Nie wspominam juz o darmozjadzie,ktory kocha hiszpanskie klimaty za klubowe pieniadze i ogolne marnowanie pieniedzy(kominy placowe,pozbywanie sie zawodnikow za darmo,za ktorych sie zaplacilo,zero sponsorow,itp.). Skoro Szatan tego nie widzial to nie wiem czy ma rowno pod sufitem.