Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52
WOJTEK napisał(a):A CO DO MNIE.CZY MY SIĘ ZNAMY????NIE PRZYPOMINAM SOBIE.
CO TAK NAGLE ZAPAŁALISCIE DO NAS UCZUCIEM??
POLAK_sts1906 napisał(a):Ja Pogoni Szczecin nie lubię:( O wiele bardziej podoba mi się inny nadmorski klub - Olimpia Elbląg. Z tego co wiem to w Elblągu też Pogoni nie lubią... Ciekawie będzie za rok jak Zagłębie wejdzie, a Pogoń spadnie. Wzajemne bluzgi na siebie i wzajemne okrzyki pro Legijne. Jak by powiedział Owsiak: "Oj! Będzie się działo..." :wink:
ZAGŁĘBIE__LEGIA__BKS BIELSKO__ATLETICO MADRID
P.s
Jestem ciekaw. Jakby ktos z szalem Olimpii Elbląg wszedł na Ludowy,to chyba nie spotkałoby go nic złego? W Elblągu chodzą na mecze w szalach Zagłębia (gosciu mi jeden z Elbląga tak mówił). Szacunek dla Olimpii.
maniekOE napisał(a):POLAK_sts1906 napisał(a):Ja Pogoni Szczecin nie lubię:( O wiele bardziej podoba mi się inny nadmorski klub - Olimpia Elbląg. Z tego co wiem to w Elblągu też Pogoni nie lubią... Ciekawie będzie za rok jak Zagłębie wejdzie, a Pogoń spadnie. Wzajemne bluzgi na siebie i wzajemne okrzyki pro Legijne. Jak by powiedział Owsiak: "Oj! Będzie się działo..." :wink:
ZAGŁĘBIE__LEGIA__BKS BIELSKO__ATLETICO MADRID
P.s
Jestem ciekaw. Jakby ktos z szalem Olimpii Elbląg wszedł na Ludowy,to chyba nie spotkałoby go nic złego? W Elblągu chodzą na mecze w szalach Zagłębia (gosciu mi jeden z Elbląga tak mówił). Szacunek dla Olimpii.
.... i to wszystko jest prawdą --- pozdro z Elbląga
kilka lat temu grupka od nas chciala sie wybrac na stomil-pogon,sledzie powiedzialy ze obejdzie sie chyba ze chcemy wspomagac stomil(?)rozmawiajac z kibicami zaglebia na meczach legii nigdy by nie odmowili naszego wsparcia na swoich meczach,
na meczu w gdansku Lechia-Legia moja flaga Olimpii zostala odwiazana z plotu i rzucona na beton,kopnieta i goscie z pogoni kazali mi ja schowac--gdyby nie postawa Legionistow pewnie tak by sie stalo lecz wstawili sie za mna i flaga powrocila na barierkez z tylu mlynu a miejsce na plocie zostalo puste--dlatego ja osobiscie nie lubie kibicow pogoni (100 razy bardziej wole Lechie Gd.),natomiast szanuje zaglebie ktore juz niejednokrotnie wspomagalo nas razem z legią na wyjazdach w okolice wawy
-------- OLIMPIA-LEGIA-ZAGŁEBIE---PRZYJACIELE NIE TYLKO Z TRYBUN--------
PS.
a propos pytania polaka:
co by sie stalo gdybym wszedl na wasz stadion w szaliku Olimpii?;-)
^m@rcin^ napisał(a):Ja napisze krotko nie lubie ich. Bylem na meczu Legia - Pogon i ponim mam wiekszy uraz do Pogoni dlatego ,ze koles ze szczecina powiedzial ,ze nie zrobi sobie fotki znami bo ja mam szalik ZAGLEBIA !!!!
HSV napisał(a): Czasami odwiedzam Warszawę i jak tylko się da to zaliczam mecze z udziałem Legii i znam opinie kibiców co do zgody BKS-u i Zagłębia a także relacji Zagłębie&Pogoń.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników