Stosunek kibiców Zagłębia do Pogoni Szczecin

Wszelkie tematy dotyczące kibicowania oraz kibiców Zagłębia

Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52

Postprzez Gość 2003-01-28, 9:21 pm

no koniec nie ma pogoni i juz !
Gość

Postprzez WOJTEK 2003-01-29, 7:57 am

RAFEK! ZACZNĘ OD KOŃCA:
ŚLĄSK-MOŻE CI NIE WIADOMO ALE MAMY UKŁADZIK ZE ŚLĄSKIEM.I LEGIA NIE MA TU NIC DO TEGO.Z LEGIĄ JEST ZGODA I JUŻ.
A CO DO MNIE.CZY MY SIĘ ZNAMY????NIE PRZYPOMINAM SOBIE.CO TAK NAGLE ZAPAŁALISCIE DO NAS UCZUCIEM???
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez RAFek 2003-01-29, 11:43 am

WOJTEK napisał(a):A CO DO MNIE.CZY MY SIĘ ZNAMY????NIE PRZYPOMINAM SOBIE.

Oceniałem Cię po wcześniejszych wpisach na innych forach - mea culpa - pomyliłem się :roll:

CO TAK NAGLE ZAPAŁALISCIE DO NAS UCZUCIEM??

Naprawdę masz nieźle... 8)

oka - faktycznie kończmy, bo wstyd jak c*** jak się czyta coponiektóre złote myśli...
btw - nie ja wywołałem ten temat - starałem sie naświetlić założycielowi postu sytuację i jej przyczyny ;)

pzdr dla rozsądnych

Pogoń Walcząca (więc jesteśmy Thomi)
100%EG
RAFek

Postprzez Gość 2003-01-29, 11:47 am

rafek walczaca, my tez kiedys walczylismy ... Wiara Ktora Przetrwala ! Zaglebie ... Moze wam tez sie to uda jak nie zdegraduja was do 4 ligi
Gość

Re: Opinia Polaka;)

Postprzez maniekOE 2003-02-02, 2:29 pm

POLAK_sts1906 napisał(a):Ja Pogoni Szczecin nie lubię:( O wiele bardziej podoba mi się inny nadmorski klub - Olimpia Elbląg. Z tego co wiem to w Elblągu też Pogoni nie lubią... Ciekawie będzie za rok jak Zagłębie wejdzie, a Pogoń spadnie. Wzajemne bluzgi na siebie i wzajemne okrzyki pro Legijne. Jak by powiedział Owsiak: "Oj! Będzie się działo..." :wink:

ZAGŁĘBIE__LEGIA__BKS BIELSKO__ATLETICO MADRID

P.s
Jestem ciekaw. Jakby ktos z szalem Olimpii Elbląg wszedł na Ludowy,to chyba nie spotkałoby go nic złego? W Elblągu chodzą na mecze w szalach Zagłębia (gosciu mi jeden z Elbląga tak mówił). Szacunek dla Olimpii.

.... i to wszystko jest prawdą --- pozdro z Elbląga

kilka lat temu grupka od nas chciala sie wybrac na stomil-pogon,sledzie powiedzialy ze obejdzie sie chyba ze chcemy wspomagac stomil(?)rozmawiajac z kibicami zaglebia na meczach legii nigdy by nie odmowili naszego wsparcia na swoich meczach,
na meczu w gdansku Lechia-Legia moja flaga Olimpii zostala odwiazana z plotu i rzucona na beton,kopnieta i goscie z pogoni kazali mi ja schowac--gdyby nie postawa Legionistow pewnie tak by sie stalo lecz wstawili sie za mna i flaga powrocila na barierkez z tylu mlynu a miejsce na plocie zostalo puste--dlatego ja osobiscie nie lubie kibicow pogoni (100 razy bardziej wole Lechie Gd.),natomiast szanuje zaglebie ktore juz niejednokrotnie wspomagalo nas razem z legią na wyjazdach w okolice wawy

-------- OLIMPIA-LEGIA-ZAGŁEBIE---PRZYJACIELE NIE TYLKO Z TRYBUN--------

PS.
a propos pytania polaka:
co by sie stalo gdybym wszedl na wasz stadion w szaliku Olimpii?;-)
maniekOE

Re: Opinia Polaka;)

Postprzez ^m@rcin^ 2003-02-02, 3:43 pm

maniekOE napisał(a):
POLAK_sts1906 napisał(a):Ja Pogoni Szczecin nie lubię:( O wiele bardziej podoba mi się inny nadmorski klub - Olimpia Elbląg. Z tego co wiem to w Elblągu też Pogoni nie lubią... Ciekawie będzie za rok jak Zagłębie wejdzie, a Pogoń spadnie. Wzajemne bluzgi na siebie i wzajemne okrzyki pro Legijne. Jak by powiedział Owsiak: "Oj! Będzie się działo..." :wink:

ZAGŁĘBIE__LEGIA__BKS BIELSKO__ATLETICO MADRID

P.s
Jestem ciekaw. Jakby ktos z szalem Olimpii Elbląg wszedł na Ludowy,to chyba nie spotkałoby go nic złego? W Elblągu chodzą na mecze w szalach Zagłębia (gosciu mi jeden z Elbląga tak mówił). Szacunek dla Olimpii.

.... i to wszystko jest prawdą --- pozdro z Elbląga
kilka lat temu grupka od nas chciala sie wybrac na stomil-pogon,sledzie powiedzialy ze obejdzie sie chyba ze chcemy wspomagac stomil(?)rozmawiajac z kibicami zaglebia na meczach legii nigdy by nie odmowili naszego wsparcia na swoich meczach,
na meczu w gdansku Lechia-Legia moja flaga Olimpii zostala odwiazana z plotu i rzucona na beton,kopnieta i goscie z pogoni kazali mi ja schowac--gdyby nie postawa Legionistow pewnie tak by sie stalo lecz wstawili sie za mna i flaga powrocila na barierkez z tylu mlynu a miejsce na plocie zostalo puste--dlatego ja osobiscie nie lubie kibicow pogoni (100 razy bardziej wole Lechie Gd.),natomiast szanuje zaglebie ktore juz niejednokrotnie wspomagalo nas razem z legią na wyjazdach w okolice wawy

-------- OLIMPIA-LEGIA-ZAGŁEBIE---PRZYJACIELE NIE TYLKO Z TRYBUN--------

PS.
a propos pytania polaka:
co by sie stalo gdybym wszedl na wasz stadion w szaliku Olimpii?;-)

Mysle ,ze wyszdlbys w szalu ZAGLEBIE a szalik OLIMPII zostal by w Sosoncu :) Juz nie raz widzialem kibicow OLIMPII u nas na meczu jak i na meczach Legii na slasku. Pozdrowienie dla Turliego z Elblaga.
^m@rcin^
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Postprzez WOJTEK 2003-02-03, 7:42 am

I WSAZYSTKO.A SLEDZIE NICH SOBIE GRAJĄ TERAZ Z POLICAMI I WYBRZEŻEM REWALSKIM REWAL :shock: :shock: A TY RAFEK NIE UWAŻAJ SIE ZA NAJMĄDRZEJSzEGO NA ŚWIECIE.NADYMASZ SIE JAK BALON.ALE MOŻESZ PĘKNĄĆ :wink: :wink: :wink:
WOJTEK
Adventure Group

Re: pogon

Postprzez k. 2003-02-20, 11:42 pm

^m@rcin^ napisał(a):Ja napisze krotko nie lubie ich. Bylem na meczu Legia - Pogon i ponim mam wiekszy uraz do Pogoni dlatego ,ze koles ze szczecina powiedzial ,ze nie zrobi sobie fotki znami bo ja mam szalik ZAGLEBIA !!!!

A ja ten mecz spedzilem na izbie :D
k.

Postprzez Przemek 2003-02-21, 6:02 pm

LEGIA-ZAGLEBIE ZAWSZE RAZEM :)
Przemek

Postprzez HSV 2003-02-22, 11:14 am

MAŁOLAT -to z twojego postu o przyspiewkach na BKS zalatuje mi trochę zazdrością. Czasami odwiedzam Warszawę i jak tylko się da to zaliczam mecze z udziałem Legii i znam opinie kibiców co do zgody BKS-u i Zagłębia a także relacji Zagłębie&Pogoń. Tam raczej nikt na siłę nie próbuje zjednać te dwa Fan kluby ale wymagają by na meczach Legii była zachowana raczej "przyjazna" atmosfera. Ja jako kibic BKS-u Bielsko na Legii, raczej czuję pozytywne nastawienie do Nas, choć przypuszczam że to zasługa właśnie , naszej przyjażni z Zagłębiem Sosnowiec jest tego przyczyną. No i co do kolesi z Żywca co się kibicami Legii mienią, to różnie z nimi bywa i zdarzyło się im parę występów antyBKS-owskich które sam osobiście słyszałem ale to chyba wpływ naszej "małej lokalnej wojny" jaką prowadzimy z kibicami Żywieckiego Górala.
HSV

Postprzez HSV 2003-02-22, 11:24 am

I jeszcze jedno a jak ważne
POZDRAWIAM WSZYSTKICH KIBICÓW ZAGŁĘBIA SOSNOWIEC, NASZYCH PRAWDZIWYCH I JEDYNYCH PRZYJACIÓŁ W WALCE Z JEBANYMI HANYSAMI :!: :!: :!:
POZDROWIENIA TAKŻE DLA POZYTYWNIE NASTAWIONYCH DO NAS LEGIONISTÓW Z WARSZAWY I KIBOLI Z CZECHOWIC-DZ.

W BIELSKU-BIAŁEJ TYLKO B K S ! ! !

WALKA Z HANYSAMI DO ŻYCIA KRESU,
CEL NASZ WSPÓLNY, ZAGŁĘBIA I BKS-U.
HSV

Postprzez NHK12 2003-02-26, 8:36 pm

WALKA Z HANYSAMI DO ŻYCIA KRESU,
CEL NASZ WSPÓLNY, ZAGŁĘBIA I BKS-U.
Piękne słowa :twisted:
NHK12

Pogon

Postprzez CEZAR 2003-03-27, 2:48 pm

Szkoda że nie ma już zgody między Zagłębiem a Pogonią! Pewnie została zerwana przez jakąs głupotę albo zupełnie "przypadkowo". A tak prawde mówiąć to chyba już nikt tego nie pamieta w jakich okolicznościach została zerwana.Ja osobiście szanuję Zagłebie!!! i jest wiele osób którzy myślą tak jak ja. Trudno jest jak jest...ja tego nie zmienię ale nie boję sie swoich poglądów
Szanowanko-pozdro.
CEZAR-SZCZECINEK
CEZAR

Postprzez CEZAR 2003-03-27, 3:06 pm

szkoda że tak sie napinacie! Ale to Wasza sprawa.podoba mi się wasze hasło "Łowcy Hanysów"
CEZAR

Postprzez legiafan 2003-03-27, 3:44 pm

HSV napisał(a): Czasami odwiedzam Warszawę i jak tylko się da to zaliczam mecze z udziałem Legii i znam opinie kibiców co do zgody BKS-u i Zagłębia a także relacji Zagłębie&Pogoń.

Dla nas sytuacją idealną byłoby gdyby Pogoń i Zagłębie miały zgodę. Do dzisiaj na meczach spiewamy Legia-Pogon-Zaglebie a w Warszawie wisza flagi wszystkich 3 klubow.... Wiekszosc tych nie kumatych nawet nie wiem ze zgody nie ma...
No coz - ale to sa wasze wewnetrzne sprawy i jesli nie chcecie to trudno...
Chociaz ostatnio bylem w Szczecinie - ziomale z Pogoni mowili ze szanuja Zaglebie, pamietaja czasy dawnej zgody - i chociaz wiadomo, że nie ma co liczyć na powrót dobrych czasów to oni wciąż w Sosnowcu mają przyjaciół i zawsze będą szanować Zagłębie...

Pozdro
braci sie nie traci!!
legiafan

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Kibice