Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
August napisał(a):Z tego co widziałem na zdjeciach na 100% to w klubie wczoraj byli wszyscy ważni oprócz właśnie hytrego. I to jest znamienne. Pytanie czy ewentualnie (choć to jest chore) określone pełnomocnictwa ma widziany na zdjęciu nr 8 Sławczyk aby ewentualnie podejmować decyzje np. w konsultacji z Adamczykiem
dziejus napisał(a):To jest jeden wielki SKANDAL aby w tym okresie brać urlopNie dziwie sie rozżaleniu Pacha,który jest zawieszony w próżni i nie bardzo ma z kim "gadać"
![]()
dziejus napisał(a):Nie ma czasu na"musimy się w najbliższym czasie spotkać,usiąsć,porozmawiać i pomyśleć co dalej"Czas na"siadajmy natychmiast i podejmujmy zasadnicze decyzje.Zaraz po tym działajmy"
Trudno,jeżeli przy tej okazji bedą ofiary(nieudacznicy)
ZAGŁĘBIE JEST NAJWAŻNIEJSZE
![]()
tiktak napisał(a):Myślenie życzeniowe po ang. wishfull thinking. Pozostanie mi się przypomnieć po kolejnym straconym sezonie.No chyba że Chojnacki przejdzie samego siebie.
Dyrektor finansowy FC Barcelony, Xavier Sala i Martin twierdzi, że wynik finansowy klubu z poprzedniego sezonu jest najlepszym spośród wszystkich klubów sportowych na świecie.
Barca zanotowała roczne dochody w wysokości 445 milionów euro, z czego klub miał 11 mln zysku. – 445 mln jest rekordem w historii Barcelony. Jest to najlepszy wynik finansowy jakiegokolwiek sportowego podmiotu w jakimkolwiek kraju włączając w to Stany Zjednoczone. To jest kwota o 16 procent wyższa niż w poprzednim roku, o 10 procent wyższa niż zakładaliśmy w budżecie w kontekście kryzysu – powiedział Sala i Martin.
Dyrektor finansowy zdradził również, że w przyszłym sezonie nadal prawdopodobnie na koszulkach katalońskiego klubu będzie widniało logo UNICEF-u.
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/liga-h ... omosc.html
nexus7777 napisał(a):Ja myślę, że hytrus pojechał nie tyle na wczasy, co uczyć się jak się robi prawdziwy biznes![]()
![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: novack