Przyszłość Zagłębia

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Re: Przyszłość Zagłębia

Postprzez August 2010-07-01, 7:22 am

Z tego co widziałem na zdjeciach na 100% to w klubie wczoraj byli wszyscy ważni oprócz właśnie hytrego. I to jest znamienne. Pytanie czy ewentualnie (choć to jest chore) określone pełnomocnictwa ma widziany na zdjęciu nr 8 Sławczyk aby ewentualnie podejmować decyzje np. w konsultacji z Adamczykiem ?
Divina favente clementia Romanorum imperator semper Augustus
August

Postprzez patrios91 2010-07-01, 10:25 am

August napisał(a):Z tego co widziałem na zdjeciach na 100% to w klubie wczoraj byli wszyscy ważni oprócz właśnie hytrego. I to jest znamienne. Pytanie czy ewentualnie (choć to jest chore) określone pełnomocnictwa ma widziany na zdjęciu nr 8 Sławczyk aby ewentualnie podejmować decyzje np. w konsultacji z Adamczykiem ?

Hytry opala swoj leniwy zad pod palemkami,wiec nie spodziewalem sie go od poczatku. To jest dla mnie 100%ntowe potwierdzenie,ze dla niego,nawet jako sprzatacza,nie ma miejsca w klubie.
JAROSZEWSKI I CHĘCIŃSKI MUSZĄ ODEJŚĆ
patrios91

Postprzez August 2010-07-01, 11:14 am

Ciekawe czy te liche umowy sponsorskie był ktokolwiek w stanie przedłużyć
August

Postprzez dziejus 2010-07-01, 11:16 am

To jest jeden wielki SKANDAL aby w tym okresie brać urlop :twisted: Nie dziwie sie rozżaleniu Pacha,który jest zawieszony w próżni i nie bardzo ma z kim "gadać" :twisted: :redface:
dziejus

Postprzez August 2010-07-01, 11:27 am

dziejus napisał(a):To jest jeden wielki SKANDAL aby w tym okresie brać urlop :twisted: Nie dziwie sie rozżaleniu Pacha,który jest zawieszony w próżni i nie bardzo ma z kim "gadać" :twisted: :redface:

Nie martw się. Za to Kris po wpłynięciu kasy od Miasta zacznie budować Wieeeeelkie Zagłębie
August

Postprzez dziejus 2010-07-01, 11:34 am

Nie ma czasu na"musimy się w najbliższym czasie spotkać,usiąsć,porozmawiać i pomyśleć co dalej" :kiepsko: Czas na"siadajmy natychmiast i podejmujmy zasadnicze decyzje.Zaraz po tym działajmy" :niezle: Trudno,jeżeli przy tej okazji bedą ofiary(nieudacznicy) :redface: ZAGŁĘBIE JEST NAJWAŻNIEJSZE :niezle: :brawo:
dziejus

Postprzez pawelpkibicpogoń 2010-07-01, 12:17 pm

dziejus napisał(a):Nie ma czasu na"musimy się w najbliższym czasie spotkać,usiąsć,porozmawiać i pomyśleć co dalej" :kiepsko: Czas na"siadajmy natychmiast i podejmujmy zasadnicze decyzje.Zaraz po tym działajmy" :niezle: Trudno,jeżeli przy tej okazji bedą ofiary(nieudacznicy) :redface: ZAGŁĘBIE JEST NAJWAŻNIEJSZE :niezle: :brawo:

Dziejus Ty to wiesz, my to wiemy, szkoda tylko, że Szatan i jego hiszpański giermek o tym nie wiedzą.
pawelpkibicpogoń

Postprzez dziejus 2010-07-01, 12:44 pm

Pozostał miesiąc a te nasze "głąby"czekają pewnie na 17 lipca na przelew kasy z "mniejszościowego" na "większościowy" :twisted: A przez chwilę myslałem że coś sie ruszy na lepsze :redface: Wokół ZS poruszaja sie ludzie którzy afiszują swoja miłość do klubu ;-) TO TAK TO MA WYGLĄDAĆ ? :redface:
dziejus

Postprzez pawelpkibicpogoń 2010-07-01, 12:55 pm

Zanim ten przelew dotrze do klubu to już pewnie zagramy puchrowy z Pelikanem- oczywiście na zero z przodu( no bo kto ma strzelać?) i wtedy "głąby" się obudzą i kupią szybko napastnika, albo korzystając ze sprawdzonych sposobów hytrego wyrwią za darmo jakiegoś napadziora z Pożycz 500 Ruda Śl. i na tym się skończą transfery do Zagłębia.
pawelpkibicpogoń

Postprzez tiktak 2010-07-01, 1:08 pm

Myślenie życzeniowe po ang. wishfull thinking. Pozostanie mi się przypomnieć po kolejnym straconym sezonie.No chyba że Chojnacki przejdzie samego siebie.
tiktak

Postprzez dziejus 2010-07-01, 1:08 pm

Prorok "cycuś" ;-) Ale na powaznie to pierwszym dobrym krokiem powinno być "danie głosu" przez "większościowego" na temat naszej przyszłości.To nic ze mogą to być kolejne gruszki na wierzbie ale byłby to dowod na to ze ktoś tam jest i próbuje myśleć :redface: No i najważniejsze to ogłosić ze "rozrzutny inaczej" wybrał wolność :brawo: Wolny jak ping-pong :lol:
dziejus

Postprzez August 2010-07-01, 2:01 pm

tiktak napisał(a):Myślenie życzeniowe po ang. wishfull thinking. Pozostanie mi się przypomnieć po kolejnym straconym sezonie.No chyba że Chojnacki przejdzie samego siebie.

Moje "pobożne życzenie" jest takie abyś tiktak po prostu nie miał racji.
August

Postprzez nexus7777 2010-07-01, 2:25 pm

Dyrektor finansowy FC Barcelony, Xavier Sala i Martin twierdzi, że wynik finansowy klubu z poprzedniego sezonu jest najlepszym spośród wszystkich klubów sportowych na świecie.

Barca zanotowała roczne dochody w wysokości 445 milionów euro, z czego klub miał 11 mln zysku. – 445 mln jest rekordem w historii Barcelony. Jest to najlepszy wynik finansowy jakiegokolwiek sportowego podmiotu w jakimkolwiek kraju włączając w to Stany Zjednoczone. To jest kwota o 16 procent wyższa niż w poprzednim roku, o 10 procent wyższa niż zakładaliśmy w budżecie w kontekście kryzysu – powiedział Sala i Martin.

Dyrektor finansowy zdradził również, że w przyszłym sezonie nadal prawdopodobnie na koszulkach katalońskiego klubu będzie widniało logo UNICEF-u.
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/liga-h ... omosc.html

Ja myślę, że hytrus pojechał nie tyle na wczasy, co uczyć się jak się robi prawdziwy biznes :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
nexus7777

Postprzez patrios91 2010-07-01, 3:07 pm

nexus7777 napisał(a):Ja myślę, że hytrus pojechał nie tyle na wczasy, co uczyć się jak się robi prawdziwy biznes :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Albo zaklepac miejscowe,w ktorej sie ukryje jak go beda scigac za przekrety :-)
JAROSZEWSKI I CHĘCIŃSKI MUSZĄ ODEJŚĆ
patrios91

Postprzez August 2010-07-01, 3:39 pm

Kpijcie sobie. Jak Myster "cunning" przywiezie ze sobą sponsorów i wzmocnienia to Wam oko zbieleje
August

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna