Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
:patrios91 napisał(a):Wojciech Okinczyc
Zasraniec,to przez niego musimy dalej dziadować patrios91 napisał(a):Musialem 2/3 listy wykreslic ze wzgledu na koszta wiec pozostalo w wiekszosci napadziorow,ale jest w czym wybierac:
Artur Lenartowski,Kamil Jackiewicz,Tomasz Damrat,Pawel Kanik,Wojciech Okinczyc,Dariusz Zjawinski, Dariusz Andula,Lukasz Pazurkiewicz
Grzegorz Mania,Bartosz Hajczuk,Rafal Kycko,Bartosz Kopacz,Iwan Łytwyniuk,Maciej Jankowski,Patryk Klofik,mozna by sie postarac o Koczona z Plocka.
To może być jeden z gorętszych letnich pojedynków na transferowym rynku w Polsce. Bój idzie o zaledwie 18-letniego Rafała Pietrzaka.
Młody pomocnik Zagłębia Sosnowiec znalazł się na celowniku Legii Warszawa, Cracovii, PGE GKS Bełchatów i Lechii Gdańsk.
Koszt wykupienia piłkarza, który debiutował w Ekstraklasie, gdy miał 16 lat i 98 dni, wynosi 50 tysięcy euro.
patrios91 napisał(a):Ja jestem ciekawe kto te umowy konstruuje...jakas baba z targowiska 50 tys euro...i jak ten klub ma stanac na nogi jak ma prezesa kretyna?
rollands napisał(a):Ciekawe czy przy kolejny transferze Pietrzaka ZS dostanie procent.
August napisał(a):patrios91 napisał(a):Ja jestem ciekawe kto te umowy konstruuje...jakas baba z targowiska 50 tys euro...i jak ten klub ma stanac na nogi jak ma prezesa kretyna?
Cena wydaje mi się dośc niska, ale z drugiej strony Wilczek poszedł do Lubina zdaje się za 200 tys. euro.
rollands napisał(a):Pytanie kiedy ta umowa była konstruowana .... bo faktycznie - na dzień dzisiejszy 50 tys. eur to chyba trochę za mało ... Ale jeżeli umowa jest np. sprzed 2 lat .. to być może wówczas te 50 tys. eur wydawało się dużo
Ciekawe czy przy kolejny transferze Pietrzaka ZS dostanie procent.
patrios91 napisał(a):Prowadzenie tego klubu jest totalnie bez sensu. On nie potrafi skonstruowac umowy,na ktorej by go nie wydymali. Przyklad Wisli i Cracovii i w szczegolnosci pilkarzy,ktorzy sobie odkad on pracuje odchodza sobie za darmo,a kwoty odsepnego to smiech. Dobrze,ze Pietrzi nie bedzie musial na to patrzec,choc wydaje sie nieco zagubiony.
patrios91 napisał(a):
patrios91 napisał(a):Procent... Ten idiota Hytry nie potrafi dodac do umowy kary za jej zerwanie,a ty mowisz o procencie. Bez sensu jest prowadzenie klubu z Hytrym bo widze,ze to on prowadzi ten klub na dno,a ze Szatanowi to lata to juz inna sprawa.
patrios91 napisał(a):Ja sie tak zastanawiam czy ten wiekszy palant nie bylby lepszym rozwiazaniem bo moze on posiada chociaz mozg,a to juz stawia go wyzej niz Hytrego.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników