Kogo kupic,a kogo sprzedac

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Re: Kogo kupic,a kogo sprzedac

Postprzez SO_1906 2010-06-05, 10:07 pm

zimek napisał(a):smierdzi mi to cos jest nie tak :redface:

Nie wiedziałeś o co chodzi ale ci śmierdziało.... Jak mnie drażnią tacy spiskowcy bez wiedzy :czerwona:
SO_1906

Postprzez zimek 2010-06-05, 10:38 pm

2008/09 [Niemcy] Mariendorfer SV 06 tam gral krystian a teraz to niewiem gdzie gra ale Folc no dobry pomysl mamy troche mlodych jest Filipowicz moze by cos bylo
zimek

Postprzez zimek 2010-06-05, 10:49 pm

Nie wiedziałeś o co chodzi ale ci śmierdziało.... Jak mnie drażnią tacy spiskowcy bez wiedzy :czerwona:[/quote]
chodzilo mi o to ze przed tak waznym meczem jak z Gornikiem wojewoda przypomina sobie o Zaglebiu i nie jestem spiskowcem chodzi mi tylko o to aby wszystko bylo ok w naszej pilce a to chyba nie do konca tak bylo pomijajac to ze nasi gracze nic nie grali ale grajac przy pustych trybunach moglo spowodowac blokade to moje myslenie i kazdy ma do tego prawo
zimek

Postprzez patrios91 2010-06-05, 11:24 pm

zimek napisał(a):2008/09 [Niemcy] Mariendorfer SV 06 tam gral krystian a teraz to niewiem gdzie gra ale Folc no dobry pomysl mamy troche mlodych jest Filipowicz moze by cos bylo

...tyle to kazdy wie. Bylo by cos gdyby byl jeden doswiadczony napastnik typu Folc i dwoch kandydatow na krola strzelcow + mlodzi,Bernas,Grunt,Wsciubiak do ogrania. Caly napad trzeba budowac od postaw,bo aktualnie Zaglebie napadu nie ma. Gorzej,ze kasy tez nie ma. Pomoc jak i obrone trzeba tylko zredukowac i kupic jedna perelke na srodek typu Lenartowski. Nawet jesli zawodnicy,ktorym konczy sie kontrakt go nie przedluza to duzych strat nie bedzie jesli nastapi redukcja. Mowi sie tylko...lecz priorytet to strategiczny sponsor.
JAROSZEWSKI I CHĘCIŃSKI MUSZĄ ODEJŚĆ
patrios91

Postprzez bbartek 2010-06-06, 6:11 am

Aby odpowiedzieć na pytanie " Kogo kupić , a kogo sprzedać" trzeba uporzadkować sprawy organizacyjne ( udziałowcy Spólki, zarząd) i finansowe ( budżet).
Budowanie drużyny bez oparcia o budżet skończy się tak jak teraz.....
bbartek

Postprzez bari 2010-06-06, 7:29 am

żeby uzdrowić Zagłębie trzeba przede wszystkim zacząć od porządków personalnych na górze i na dole łącznie z tym śmiesznym kierownikiem, "bratem" Pierścionka Kurdzielem i Ryngierem bo nasi biegają jak muchy w smole. Dopiero potem (gdy będzie kasa) wziąść się za jakieś konkretne tansfery, a jak ma być tak jak jest obecnie to lepiej niech chłopaki z młodzieżówki grają. Zagłębie jest rozjebane totalnie, banda nierobów.
bari

Postprzez August 2010-06-06, 10:17 am

bbartek napisał(a):Aby odpowiedzieć na pytanie " Kogo kupić , a kogo sprzedać" trzeba uporzadkować sprawy organizacyjne ( udziałowcy Spólki, zarząd) i finansowe ( budżet).
Budowanie drużyny bez oparcia o budżet skończy się tak jak teraz.....

Dokładnie. Poza tym, jak widać, koncepcja budowy druzyny w oparciu o ex-grajków skończyła się równiez niczym. W związku z czym jestrem przeciwny sprowadzaniu Folców i im podobnych. To już było.
Divina favente clementia Romanorum imperator semper Augustus
August

Postprzez marutek1 2010-06-06, 1:14 pm

zimek napisał(a):
marutek1 napisał(a):Skąd ty się wziąłeś cZŁOWIECZKU???Byle co jesz i byle co piszesz!!!!!Spójrz na siebie a nie ubliżaj komuś!Nie ubliżaj dyrektorom bo ten jak i ty nadaje się do tarcia chrzanu!

juz ci pisze od 6 pokolenia z Sosnowca /wczesniejszych informacji nie posiadam/a co do ublizania nikomu nie ublizam tylko pisze jak jest jako ze jestem teraz daleko pare razy bylem w klubie i z panem Lula rozmawialem moze sie myle ale madry czlowiek i wszystko zalatwi a ten kierowniczek no sory ale to chyba klub istnieje dla kibicow a nie dla jego stolka zero usmiechu i entuzjazmu to jest kierownik ? moze tak ale z tamtego systemu .Napewno chcialbym aby zostala Pani Agnieszka z sekretariatu mila uprzejma no i wizytowka Zaglebia :niezle: a pan Hytry tez do widzenia :czerwona: ale tego kolesia to znam tylko z telewizji nie ma sie zreszta co tutaj obrzucac bo my tu mozemy sobie wszystko pisac najwazniejsze jest Zaglebie i jego przyszlosc i kto by w tym klubie nie byl kazdy z nas chce sukcesow bo to nam co niektorzy chca zabrac od wlodarzy po Pzpn i taka prawda
ps. co do jedzenia jem napewno lepiej niz ty nara

Właśnie widać jaki masz kontakt z klubem.Zostań tam gdzie jesteś będzie lepiej dla Zagłębia!!!A jak ci potrzeba uśmiechu o idż na "Kabareton".Jeśli potrafisz ocenić człowieka po jednym spotkaniu musisz się zająć łowieniem talentów wtedy wszystko będzie super w klubie.
marutek1

Postprzez bari 2010-06-06, 1:36 pm

Lula powinien tak samo byc do wyjebania jak ten cały kierowniczek :czerwona:
bari

Postprzez CZEKO22I16 2010-06-06, 6:24 pm

Bardzo by było dobrze jakby Zagłębie postarało się ściągnąć Rafała Leśniewskiego(Nielba Wągrowiec)strzelił 21 bramek.
CZEKO22I16

Postprzez patrios91 2010-06-06, 6:28 pm

CZEKO22I16 napisał(a):Bardzo by było dobrze jakby Zagłębie postarało się ściągnąć Rafała Leśniewskiego(Nielba Wągrowiec)strzelił 21 bramek.

..a zalozymy sie,ze trafi do Lecha Poznan ? ;-)
patrios91

Postprzez tiktak 2010-06-06, 6:43 pm

Mam nadzieję, że Marek Chojnacki wie, że w drugiej połowie w Tychach w ataku grał chłopak z Sosnowca, który bardzo chciał grać w Zagłębiu.
tiktak

Postprzez patrios91 2010-06-06, 6:51 pm

tiktak napisał(a):Mam nadzieję, że Marek Chojnacki wie, że w drugiej połowie w Tychach w ataku grał chłopak z Sosnowca, który bardzo chciał grać w Zagłębiu.

Jak z jego umiejetnosciami gdyz zawodnika znam tylko z metryki..? AKS Niwka,rok temu testy w Zaglebiu,lecz co z umiejetnosciami?
patrios91

Postprzez tiktak 2010-06-06, 7:03 pm

Swego czasu (chyba półtora roku temu) 15 bramek w DG. Ostatnio na testach i wypożyczeniach - jest własnościa Podbeskidzia. Dzisiaj nie miałem okazji zobaczyć. Jak wielu innych. Skoro gra w tej samej klasie rozgrywkowej to chyba coś znaczy. Na pewno wolałbym jego niż Jaromina. Może jakieś cieńć many z Tychami.
tiktak

Postprzez zimek 2010-06-06, 9:54 pm

o Lesniewskim to juz sie od dawna mowi ze ma trafic do Lecha a w canale + to juz zawsze jak tylko poruszali temat Lewego niech tylko dzialacze poszukaja dobrze jednego napastnika bo czas juz budowac druzyne anie sciagac na sezon 6 grajkow a za rok nastepnych 6 to jest pol druzyny kupa smiechu no i brak zgrania a co do tego marutka czy jak mu tam zerwalem sobie boki :lol:
zimek

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna