zimek napisał(a):smierdzi mi to cos jest nie tak
Nie wiedziałeś o co chodzi ale ci śmierdziało.... Jak mnie drażnią tacy spiskowcy bez wiedzy

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
zimek napisał(a):smierdzi mi to cos jest nie tak

[/quote]zimek napisał(a):2008/09 [Niemcy] Mariendorfer SV 06 tam gral krystian a teraz to niewiem gdzie gra ale Folc no dobry pomysl mamy troche mlodych jest Filipowicz moze by cos bylo
bbartek napisał(a):Aby odpowiedzieć na pytanie " Kogo kupić , a kogo sprzedać" trzeba uporzadkować sprawy organizacyjne ( udziałowcy Spólki, zarząd) i finansowe ( budżet).
Budowanie drużyny bez oparcia o budżet skończy się tak jak teraz.....
zimek napisał(a):marutek1 napisał(a):Skąd ty się wziąłeś cZŁOWIECZKU???Byle co jesz i byle co piszesz!!!!!Spójrz na siebie a nie ubliżaj komuś!Nie ubliżaj dyrektorom bo ten jak i ty nadaje się do tarcia chrzanu!
juz ci pisze od 6 pokolenia z Sosnowca /wczesniejszych informacji nie posiadam/a co do ublizania nikomu nie ublizam tylko pisze jak jest jako ze jestem teraz daleko pare razy bylem w klubie i z panem Lula rozmawialem moze sie myle ale madry czlowiek i wszystko zalatwi a ten kierowniczek no sory ale to chyba klub istnieje dla kibicow a nie dla jego stolka zero usmiechu i entuzjazmu to jest kierownikmoze tak ale z tamtego systemu .Napewno chcialbym aby zostala Pani Agnieszka z sekretariatu mila uprzejma no i wizytowka Zaglebia
a pan Hytry tez do widzenia
ale tego kolesia to znam tylko z telewizji nie ma sie zreszta co tutaj obrzucac bo my tu mozemy sobie wszystko pisac najwazniejsze jest Zaglebie i jego przyszlosc i kto by w tym klubie nie byl kazdy z nas chce sukcesow bo to nam co niektorzy chca zabrac od wlodarzy po Pzpn i taka prawda
ps. co do jedzenia jem napewno lepiej niz ty nara

CZEKO22I16 napisał(a):Bardzo by było dobrze jakby Zagłębie postarało się ściągnąć Rafała Leśniewskiego(Nielba Wągrowiec)strzelił 21 bramek.
tiktak napisał(a):Mam nadzieję, że Marek Chojnacki wie, że w drugiej połowie w Tychach w ataku grał chłopak z Sosnowca, który bardzo chciał grać w Zagłębiu.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników