PawełK napisał(a):Cieszę się, że inwestują na naszej ziemi
A ja się cieszę, że Ty się cieszysz. Podbijam pytanie dziejusa z innego wątku: czy ktoś się orientuje jak się miewa obecnie Pan Prezes

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
PawełK napisał(a):Cieszę się, że inwestują na naszej ziemi
mirror222 napisał(a):PRAWDA JEST TAKA SOSNOWIEC I CALY REGION JEST BIEDNY WIEC CO TU ZROBIC ZE NIKT NIE CHCE KLUBU ZAMIAST STADIONEM TO OBORA
patrios91 napisał(a):Wydaje mi sie,ze budzet na 2010 rok jest wysoki... Miasto sprzyja klubowi...gorzej z dzialaczami i "bohaterem" tematu.
August napisał(a):patrios91 napisał(a):Wydaje mi sie,ze budzet na 2010 rok jest wysoki... Miasto sprzyja klubowi...gorzej z dzialaczami i "bohaterem" tematu.
Budżet klubu czy budżet MiastaCzy Miasto sprzyja klubowi
Wątpię. Górski w czasie zawieruchy z wojewodą pokazał, że traktuje klub instrumentalnie. Choć politycznie rozegrał sprawę po mistrzosku. I cokolwiek nie sądzić o Szatanie i Hytrym należy również stwierdzić, że trzy lata temu Górski wypiął się na klub. Włosi chcieli akcje przede wszystkim oddać Miastu. A kiedy pojawił się Kotrak to woleli oddać pierwszemu lepszemu tylko nie Szatanowi.
August napisał(a):W środę koniec sezonu. Czekam z niecierliwością aż Pan Prezes raczy cokolwiek dać głos w kierunku kibiców. jestem bardzo ciekaw co ma nam do powiedzenia.
patrios91 napisał(a):-Mniej wiecej Auguscie
Użytkownicy przeglądający ten dział: krysteksc