Były prezes Paweł Hytry

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Re: Prezes Paweł Hytry

Postprzez August 2010-05-24, 9:37 pm

PawełK napisał(a):Cieszę się, że inwestują na naszej ziemi

A ja się cieszę, że Ty się cieszysz. Podbijam pytanie dziejusa z innego wątku: czy ktoś się orientuje jak się miewa obecnie Pan Prezes ?
Divina favente clementia Romanorum imperator semper Augustus
August

Postprzez patrios91 2010-05-25, 12:15 am

mirror222 napisał(a):PRAWDA JEST TAKA SOSNOWIEC I CALY REGION JEST BIEDNY WIEC CO TU ZROBIC ZE NIKT NIE CHCE KLUBU ZAMIAST STADIONEM TO OBORA

Wydaje mi sie,ze budzet na 2010 rok jest wysoki... Miasto sprzyja klubowi...gorzej z dzialaczami i "bohaterem" tematu.
JAROSZEWSKI I CHĘCIŃSKI MUSZĄ ODEJŚĆ
patrios91

Postprzez August 2010-05-25, 10:05 am

patrios91 napisał(a):Wydaje mi sie,ze budzet na 2010 rok jest wysoki... Miasto sprzyja klubowi...gorzej z dzialaczami i "bohaterem" tematu.

Budżet klubu czy budżet Miasta ? Czy Miasto sprzyja klubowi ? Wątpię. Górski w czasie zawieruchy z wojewodą pokazał, że traktuje klub instrumentalnie. Choć politycznie rozegrał sprawę po mistrzosku. I cokolwiek nie sądzić o Szatanie i Hytrym należy również stwierdzić, że trzy lata temu Górski wypiął się na klub. Włosi chcieli akcje przede wszystkim oddać Miastu. A kiedy pojawił się Kotrak to woleli oddać pierwszemu lepszemu tylko nie Szatanowi.
August

Postprzez patrios91 2010-05-25, 5:11 pm

August napisał(a):
patrios91 napisał(a):Wydaje mi sie,ze budzet na 2010 rok jest wysoki... Miasto sprzyja klubowi...gorzej z dzialaczami i "bohaterem" tematu.

Budżet klubu czy budżet Miasta ? Czy Miasto sprzyja klubowi ? Wątpię. Górski w czasie zawieruchy z wojewodą pokazał, że traktuje klub instrumentalnie. Choć politycznie rozegrał sprawę po mistrzosku. I cokolwiek nie sądzić o Szatanie i Hytrym należy również stwierdzić, że trzy lata temu Górski wypiął się na klub. Włosi chcieli akcje przede wszystkim oddać Miastu. A kiedy pojawił się Kotrak to woleli oddać pierwszemu lepszemu tylko nie Szatanowi.

Miasta oczywiscie. Sprzyjalbys komus kto prowadzi klub do rynsztoku ? Ja osobiscie nie mimo,ze kocham Zaglebie.
Miasto powinno przejac klub i wywalic zbedny balast z pokladu. Jestem ciekaw czy w budzecie byly by pieniadze na taki ruch,szczegolnie dlatego,ze wiekszosc juz ma dosc wladz Zaglebia i klub na rynku jest coraz mniej wartosciowy.
patrios91

Postprzez regan 2010-05-26, 6:43 am

Wszyscy tylko winia Hytrego a zapomnieli o wielkim dyrektorze naszego klubu Luli,w głownej mierze to jest jego wina ze zamknieto stadion to on do tego doprowadzil,po glupich dyskusjach z policja ,jak sie nie zna na bespieczeciu na masowych imrezach niech sie poluczy
regan

Postprzez GrubyPerez 2010-05-26, 7:03 am

"jak sie nie zna na bespieczeciu na masowych imrezach niech sie poluczy" :lol:
Ty się "połucz" :lol: :lol: :lol:
choć merytorycznie masz trochę racji -
***[czy jesteś wrogiem czy przyjacielem - zawsze możesz na mnie liczyć. Nigdy o Tobie nie zapomnę***
GrubyPerez

Postprzez August 2010-05-26, 7:19 pm

Jeśli to forum przeglądaja ludzie Górskiego to niech mu przekażą, że MUSI doprowadzić do usunięcia Hytrego. Bez tego nie mozna mowić o jakichkolwiek - nawet witrualnych - koncepcjach dotyczących przyszłości klubu.
August

Postprzez dziejus 2010-05-26, 7:27 pm

Panie Górski!!!!!!NIE POZWALAM ABY MOJE PIENIĄDZE SZŁY NA KLUB ZARZĄDZANY PRZEZ TEGO NIUDACZNIKA HYTREGO!!!!! :twisted: :czerwona: Niech pan o tym pamięta.Prosze.
dziejus

Postprzez MiChAs089 2010-05-26, 10:53 pm

Dlatego musimy zacząć coś robić bo jeżeli nic nie zrobimy to nic sie nie poprawi musimy koniecznie coś zorganizować żeby było o tym głośno jak wyżej pisałem oni sie z nas śmieją i napychają sie nie swoimi pieniędzmi musimy coś z tym zrobić !!!

http://www.youtube.com/watch?v=y_ZZjW90lNQ to trzeba powtórzyć ale tym razem pod siedzibą klubu zaprośmy telewizje żeby Hytrego krew zalała

Walczmy o nasze ukochane ZAGŁĘBIE wierze że każdy jest na dobre i na złe szczególnie po tym jak wielu z nas stało w błocie i ulewie w meczu z górnikiem choć mogliście zobaczyć mecz w TV.

ZAGŁĘBIE TO MY A NIE WY !!! Zarząd :czerwona:
MiChAs089

Postprzez Sonda 2010-06-01, 8:36 am

Nasz kochany prezes udowodnił w tym sezonie i w poprzednich także, że jest często nieporadny jak niemowle. Dziś Dzień Dziecka, więc z tej okazji z całego serca życze Panu Hytremu aby wstąpiła w niego odwaga pożegnania się z klubem. Aby odszedł sam z godnością i przeprosił za błędy. Myślę że wtedy kibice to zrozumieją. Zawsze lepiej zrezygnować samemu i rozstac się w zgodzie niż dostać kopa i wylecieć na zbity pysk. Problem jest tylko jeden: nie ma kto tego kopa zadac.
Sonda

Postprzez hojny 2010-06-05, 7:09 am

Panie Prezesie, z okazji czterdziestych urodzin życzę wszystkiego co najlepsze. Aby nadal skutecznie, kurczowo trzymał się pan stołka, aby pana pomysły były, tak jak dotychczas, strzałami w dziesiątkę, aby pana menadżerski nos nadal pana nie zawodził itd. Sto lat!
hojny

Postprzez jezus890 2010-06-05, 10:38 am

nie udzielam sie tutaj za duzo ale temu panu nalezy podziekowac glosnym wypi.......aj , mysle ze na to jak najbardziej zasluzyl :!:
jezus890

Postprzez August 2010-06-07, 10:59 am

W środę koniec sezonu. Czekam z niecierliwością aż Pan Prezes raczy cokolwiek dać głos w kierunku kibiców. jestem bardzo ciekaw co ma nam do powiedzenia.
August

Postprzez patrios91 2010-06-07, 11:13 am

August napisał(a):W środę koniec sezonu. Czekam z niecierliwością aż Pan Prezes raczy cokolwiek dać głos w kierunku kibiców. jestem bardzo ciekaw co ma nam do powiedzenia.

"Bardzo mi przykro,ze nie udalo sie zrealizowac celu jakim byl awans. Dwoilem sie i troilem ,by sciagnac do klubu tak wartosciowych pilkarzy. Negocjacje jak i transferowe tak i placowe byly twarde i profesjonalne{smiech}. Brak sponsorow to nie moja wina...ja zawsze mowilem "bo my by chcieli"{smiech}. Dlugi mnie nie obchodza bo to nie moj klub,a po sadach za nalezna kase z wynajmu ciagac mi sie nie chce. Jesli nie chcecie zebym zostal to pocalujcie wy mnie w d..,a jak chcecie to was kocham jak i caly klub." -Mniej wiecej Auguscie :-)
patrios91

Postprzez August 2010-06-07, 11:18 am

patrios91 napisał(a):-Mniej wiecej Auguscie

Tylko mniej czy więcej ? Uważam, że cokolwiek się kibicom od tego pasibrzucha należy. Choć nie oczekuję na zbyt wiele.
August

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna