dziejus napisał(a):Zagłębie TONIE a prezio nawet nie pierdnie![]()
Żyje chociaż
![]()
Moze sie juz tak nachapal,ze juz nawet pierdnac mu sie nie chce...
Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
dziejus napisał(a):Zagłębie TONIE a prezio nawet nie pierdnie![]()
Żyje chociaż
![]()
jotpe1906 napisał(a):JEST MI GŁUPIO PRZED RODZICAMI,PRZED DZIEWCZYNĄ,PRZED ZNAJOMYMI Z PRACY MÓWIĆ ŻE IDE NA MECZ ZAGŁĘBIA BO TO JEST SMUTNE I NUDNE.MAMY WYJĄTKOWE MIASTO,WYJĄTKOWYCH KIBICÓW,POWINNIŚMY OD DAWNA GRAĆ W CZOŁÓWCE,A MY SIĘDUSIMY W PODWÓRKOWYCH LIGACH GDZIE NAWET NIE MA GDZIE NA CIEKAWY WYJAZD POJECHAC,A TYLKO 1/4 EKIP PRZYJEŻDZA DO NAS...NIC NIE PORADZIMY,GŁUPIO MI I WSTYD,I DALEJ KOLEJNY STRACONY ROK,
August napisał(a):(...)
Tego też nie rozumiem. I całej reszty też nie. Zatem prosiłbym kogoś bardziej rozgarnietego aby mi wypowiedź kolegi Blajpiosa wyłozył bardziej łopatologicznie.(...)
Blajpios napisał(a):Rozumiem, że Kol. August uciekając znów od tematu ma wrażenie, że robi to zgrabnie i chciałby kogoś sprowokować do niewykonalnej próby wyrażenia logicznych wywodów za pomocą języka, jaki lubi "jaja mieć albo pokazać puścić baka wy.....aj gnój w dupe w pizdu".
August napisał(a):Blajpios napisał(a):Rozumiem, że Kol. August uciekając znów od tematu ma wrażenie, że robi to zgrabnie i chciałby kogoś sprowokować do niewykonalnej próby wyrażenia logicznych wywodów za pomocą języka, jaki lubi "jaja mieć albo pokazać puścić baka wy.....aj gnój w dupe w pizdu".
Nie wiem od czego kolega August miałby uciekaćA poza tym błąd. Kolega August najzwyczajniej w świecie nie zrozumiał wywodów kolegi Blajpiosa. I uczciwie kolega August dał do to do zroumienia. Drugie dno wypowiedzi nie istnieje. Natomiast niezwykle pejoratywny stosunek do obecnie miłosciwie nam panującej ekipy w Zagłębiu wyrażany w ten a nie w inny sposób jest wyrazem bezsilności czy rozpaczy związanej z tym co się wokół Zagłębia dzieje. W odczuciu kolegi Augusta Szatan i Hytry nie zasłużyli swoją dotychczasową działalnością na jakikolwiek szacunek ze strony kibiców Zagłębia. Chciałbym zwrócić uwagę, że nikt w związku z utratą szans na awans nikt nie strony decydentów z Prezesem na czele nie puścił żadnego sygnału w stronę kibiców. Co dalej
Czy i jakie działania zostana podjęte
Czy takowe w ogóle istnieją
dziejus napisał(a):Ta "niemoc" udzieliła sie po trochu kibicomNie czuje sie już tej gorączki na forum.Brak pytań odnośnie wpuszczenia kibiców na mecz,przedsprzedazy biletów
,nikt nie pyta o telebim,nikogo nie interesują kolejne obietnice bez pokrycia,naszych piłkarzyków.Ryba psuje się od głowy.A my kibice kolejny raz zostaliśmy sami.PRZECIW WSZYSTKIM
August napisał(a):Poddaję się nie dam juz rady. Blajpios zapraszam albo na pw albo na tę "wódkę" co się już ze dwa lata umawiamy. Inaczej nie ma to juz sensu.
jedyne co moge jeszcze napisać to to, że:
- wyrywam framgenty z uwagi na długie posty,
- przy długich wypowiedziach ciężko - wbrew pozorom - zwrócić uwagę, co wedle autora, może być w wypowiedzi bardziej istotne,
- nie chcę się tlumaczyć z tego co i dlaczego po prostu nie rozumiem. Najzwyczajniej w świecie
- nie wiążę z tym włascicielem ŻADNEJ przyszłości dla piłkarskiego Zagłębia, nie rozumiem jakie skłócenie i jakiego środowiska miałoby chodzić. A wrogów to my już nie mamy. Jesteśmy na to nazbyt nie liczącym się klubem.
maly__kibic napisał(a):pytałam ostatnio to, czy wiadomo coś na temat podjętych [lub nie] działań
odnośnie zamknięcia stadionu, ale moje pytanie skończyło się na jednej,
niezbyt konkretnej odpowiedzi. Niestety.. przeszukiwałam wiele stron,
ale nie znalazłam nigdzie informacji o tym, że cokolwiek miałoby się
zmienić. szukałam nawet czegoś na stronie PZPN, ale znalazłam owszem..
Spotkanie z Rakowem Częstochowa rozpocznie się o 18:00
red., 2010-05-24, 09:30
Zagłębie Sosnowiec swój środowy mecz z Rakowem Częstochowa rozpocznie o godzinie 18:00, a nie jak wcześniej planowano 20:00. Zmiana godziny jest spowodowana wnioskiem policji, która poprosiła o wcześniejsze rozpoczęcie spotkania. Jeszcze nie wiadomo, czy na mecz z Rakowem będą mogli wejść kibice. Do klubu jeszcze nie dotarła informacja odnośnie odwołania od decyzji wojewody, który zamknął Stadion Ludowy.
YOOSHKY napisał(a):Ktoś położył "wielkiego chuja" na Zagłębie stąd tyle nieszczęść.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników