peterrabit3 napisał(a):slawo111 napisał(a):Wypierdolić trzeba piłkarzyków pajacyków, wszyscy starzy co mieli być podporą i liderami jak Kłoda, Bednar, Hosić, Lachowski won, reszcie poobcinać pensje do trzech tysięcy i koniec. Panowie my gramy w trzeciej lidze i tym piłkarzom nie opłaca się awansować. Wcześniej w czasach Włochów było to samo. To woła o pomstwe do nieba żeby w trzeciej lidze zarabiać 10 tyś. A tak poza tym o naszych piłkarzyków nie ustawia się kolejka chętnych z klubów ekstraklasy, dlaczego, po prostu ich umiejętności są na trzecią ligę i niestety ambicja na tym samym poziomie
Zastanow sie co piszesz ....Jestem ciekawy czy widziales ostatnio mecz Zaglebie
Nazwiska ktore wypisujesz to Podpory druzyny...
Chyba niepotrzebnie podjalem polemike...
Chodzę na każdy mecz od 20 lat i wiem co mówię. Powtórzę to jeszcze raz wyraźnie, piłkarze grają piach, a zwłaszcza ci o których wspominałem. Były pieniądze w czasach włochów i Ci sami zawodnicy zawodzili przez te wszystkie lata w decydujących momentach. To są ludzie bez charakteru i koniec. Jakoś żaden z nich nie ma propozycji gry w wyżej lidze, po prostu jadą na opinii.
Co do Szatana to trzeba się cieszyć że jest bo jakoś nie widzę chętnych wydawania pieniędzy.