Zagłębie Sosnowiec vs Górnik Polkowice 12.05.2010

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Re: Zagłębie Sosnowiec vs Górnik Polkowice 12.05.2010

Postprzez petromar 2010-05-11, 4:44 pm

nie wiem czemu mój post wczesniejszy nagle zniknął... ale jak na to patrze to k***a mac ale gdybym to ja w klubie o czyms decydował - to na stronie juz widniał by apel i oświadczenie klubu o odwołaniu we wszystkich możliwych urzędach instytucjach itp.. co do reszty apel do kibiców zeby jak najliczniej stawili sie pod stadionem i głosno dopingowali !!!! ale ciekawy jestem czy klub jakoś zareaguje ?? walą nas w dupe a my co? my tzn mówie o zarządzie klubu a nie o kibicach bo tych wierze ze nie zabraknie pod stadionem!!!!! nagłośnić sprawe jak sie da i gdzie sie da ... k***a ciężko nawet ochłonąc po tej informacji...
a czy te 900 osób to mają byc osoby ... do np 160cm wzrostu czy do 43 numer buta czy tylko z brązowymi oczami?
petromar

Postprzez paskuda 2010-05-11, 4:45 pm

Oto prawdziwa twarz POpierdolonych oszołomów. Ciekawe gdzie są dzisiaj "przyjaciele" naszego klubu w osobach Adamca i jego zgraji. Gdzie jest poseł pięta. Wszyscy mają nas w dupie. Oni nas kochają tylko podczas wyborów. Zapamiętajmy ich nazwiska!!.
paskuda

Postprzez mariusz76 2010-05-11, 4:47 pm

Skandal gdzie my żyjemy w jakim kraju? To jest nadal jakieś państwo Policyjne-Milicyjne! Kur**A jak nienawidzę tego kraju!
mariusz76
Żółta kartka

Postprzez petromar 2010-05-11, 4:50 pm

co do tych k***a pseudo posłów to trzeba również o tym pamiętać i myślę za jakaś akcja przed wyborami przyPOminająca ich brak reakcji powinna być przeprowadzona jak chocby przescieradła przypominające o meczach - tak tez można wywiesic i przypomniec ludziom zeby pamiętali na kogo nie głosowac!!!!!!!
miejmy ich w dupie jak oni nas(poza wyborami) gdzie są wspaniali i dla Zagłębia wszystko by zrobili.... !!! szkoda gadać...
petromar

Postprzez violator90 2010-05-11, 5:05 pm

Pracuje w katowicach więc ich znam. Oni zawsze będą nas jebać w dupe i jeżeli chodzi o sosnowiec to zawsze będa nas jebać. I teraz to jest WAŁEK na 100%. Komuś nie zależy na tym żeby Zagłębie było w jakikolwiek sposób promowane. I to nie ważne czy PO czy PIS za tym stoi. Kormele mają wyssane z mlelkiem matki to żeby nas zawsze i wszędzie jedbać w dupe. Rozumiecie to ? to nie jest tak jak u nas że ok - my zagłębie oni śląsk ale do katowic się jeździ i kluski śląskie wcina. NIE - ONI MAJĄ UCZONE OD MŁODEGO ŻĘBY NAS JEBAĆ W DUPĘ PRZY KAŻDEJ OKAZJI, A DO SOSNOWCA NIGDY NIE PRZYJEŻDŻAĆ !!!!

I poprostu jest tylko na to jedna rada: trzeba BYC MOCNYM i mieć k...jaja. Jak za Gierka byliśmy mocni to k...nikt nam nie podskoczył. Niestetey teraz sosnowiec nie jest w mocy. Chodzi mi możliwości, kontakty, osobistości, rozwój miasta. ALE JAK SIĘ POZWALA NAZYWAĆ TARGI - EXPO SILESIA - targi godne śląska [A POWINNO BYĆ : GODNE ŚLĄSKA I ZAGŁĘBIA] to się kończy jak teraz - z której strony się nie obrócisz to tyłek na wierzchu ....

rada ? - W dupe jebać jakąś metropolie - dbać o piękno naszych miast zagłebiowskich i głosić w Polsce że MY to nie ONi ....

dzwoniłem do biura PO w sosnowcu, katowicach , a teraz dzwonie do warszawy - zobaczę jak sie do tego mają ze posłowi ŚP. Dolniakowi taki numer wycinają ...

ALE NAJWAŻNIEJSZE JEST DLACZEGO KOMENDA W KATOWICACH WŁAŚNIE TERAZ DAŁA ZASTRZEŻENIA - (NO ALE K. PRZECIEŻ WIEM - ŻEBY NAS UJEB.....)
violator90

Postprzez rossoneri 2010-05-11, 5:09 pm

mysle ze jak przyjda wszyscy to i tak damy rade :) pilkarze beda nas slyszec nawet z bocznego boiska ,dlatego teraz najwazniejsze zeby kazdy przyszedl na boczne boisko i dal z siebie wszystko ,mysle ,ze to dla naszych pilkarzy bedzie jeszcze wiekszy impuls do pokonania tych zlodziei z Polkowic , nie rozrobom ,nie przemocy ,doping i caly mecz jedziemy ,licze chociaz na 2000 wiernych kiboli pod stadionem ,choc chcialbym duzo wiecej ,trzeba pomoc pilkarzom ,a jak nas beda slyszec zza trybun to ich poniesiemy do zwyciestwa nad tymi zlodziejami ,DO BOJU ZAGLEBIE!!! DO BOJU ZAGLEBIE!!! MARSZ ,MARSZ ,MARSZ DO BOJU MARSZ!!! ZWYCIESTWO CZEKA NAS!!!
rossoneri

Postprzez jls 2010-05-11, 5:11 pm

Tak się zastanawiam nad jedną rzeczą. Każdy kto chce wejść na stadion aby obejrzeć mecz musi
nabyc bilet upoważniający go do tego. Zgodnie z polskim prawem kupno biletu automatycznie ubezpiecza
go od wypadków i nagłych zdarzeń podczas trwania tej imprezy.
Otórz ja takowy bilet nabyłem w pierszym terminie (przed przełożeniem meczu ), w związku z powyższym
mam prawo wejść na stadion, ponieważ bilet do tego mnie upoważnia.
Teraz okazuje się, że "KTOŚ" mądry postanowił zamknąć stadion. Znaczy to, że poniosłem straty finansowe i moralne związane z tą "osobą" z imienia i nazwiska.
W związku z powyższym , ponieważ klub wywiązał się ze swoich zobowiązań - organizacja widowiska, sprzedaż biletów, załatwienie firmy ochroniarskiej, uzyskanie zgody na organizację widowiska sportowego z udziałem publiczności, itp, itd - a "KTOS" zamyka w ostatniej chwili bez uzgodnienia z klubem i miastem
tej decyzji, to mnie jako pokrzywdzonemu należy się w tej sytuacji jakaś rekompensata za poniesione straty. Nie jest to tylko cena biletu, ale też koszty tzw. reprezentacyjne, które czasami przewyższają kilkakrotnie cenę biletu.
I tu mam pytanie kto ma mi zwrócić poniesione koszta na obejrzenie tego widowiska ?
Czy klub nie powinien w imieniu kibiców zaskarżyć tego "KTOSIA" o odszkodowanie za poniesione straty dla kibiców i klubu ?
Może jakiś mądry prawnik wyjaśnił by tą kwestię na łamach forum i prasy ?
Uważm, że opublikowanie w prasie i przesłanie tego wyjaśnienia do zainteresowanych stron dużo by na ten temat wyjaśniło.
jls

Postprzez artur78 2010-05-11, 5:12 pm

Dokładnie tak jak kolega napisał robimy doping jakiego jeszcze nie było!!!!!
artur78

Postprzez petromar 2010-05-11, 5:12 pm

i to k***a również boli jak violator90 pisze rypią NAS jak sie da i gdzie sie da, ludzie jakby taki numer wycieli na górniku lub innych hanysach to już dzisiaj by o tym w tvp katowice napierdalali i ogólnopolski wrzask by podnosili , ale w Sosnowcu - co tam Sosnowiec trzeba ich upier... z każdej możliwej strony!!! dlatego w towarzystwie każdy z hanysowa jest uprzedzany przez znajomych ze jestem nerwus i ich nie lubie i gadac z nimi nie chce !!!!
JUTRO WSZYSCY POD STADION Z BARWAMI I JEDZIEMY NA CAŁEGO !!!!
petromar

Postprzez uzielone 2010-05-11, 5:24 pm

Nie wiem jaka będzie decyzja "decyzyjnych" kibiców ale ja bym przystał na telebim i dodatkowo rozstawił nagłośnienie na krytej, że jak rykniemy wszyscy z bocznego boiska to z Ludowego zrobi się kocioł jakby zasiadało na nim ze 30 tys widzów. Nie możemy się obronić przed tą faszystowską decyzją to musimy coś mądrego wykombinować ;-) Wychodzi na to, że to jest spisek przeciwko klubowi i kibicom, trzeba walczyć o Zagłębie!!!
uzielone

Postprzez petromar 2010-05-11, 5:25 pm

aha mogli od razu podac komunikat ze gdyby była sytuacja ze Zagłębie będzie grało jakiś mecz i on będzie decydował o awansie to wtedy mecz będzie bez udziału publiczności za to ze trawa była zbyt blada podczas meczu z pogonią !!! wszystko będzie jasne i kibice będą wiedzieli wczesniej a nie na ostatnią chwile !!!!
:lol:
petromar

Postprzez Kolix77 2010-05-11, 5:26 pm

Dalem info do kazdej mozliwej tv z regionu .Wiec jezeli bedzie akcja McDonald ,bedzie duzy rozglos 8)
Kolix77

Postprzez Darian 2010-05-11, 5:29 pm

Głośniki na stadionie to jest niezły pomysł, zminimalizuje chociaż trochę brak kibiców na trybunie otwartej. Niech piłkarze słyszą nasze wsparcie dopingiem.
Darian

Postprzez Uruk 2010-05-11, 5:30 pm

wyborczej nie czytam, tvn nie oglądam, na po nie głosuję...
Uruk

Postprzez handitto 2010-05-11, 5:30 pm

naprawde jak tak sobie patrze na ten sezon, to zaczynam stuprocentowo wierzyc w teorie spiskowe, przecież to jest skandal, mam nadzieje że dla piłkarzy bedzie to dodatkowa mobilizacja bo w meczu z Zawiszą widac było, że zależy im na kibicach i że występuje symbioza z trybunami
handitto

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna