Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
patrios91 napisał(a):PawełK napisał(a):To Ty pewnych rzeczy nie rozumiesz... Nie można wpuścić więcej osób aniżeli jest miejsc siedzących na stadionie, zatem więcej ludzi przyjść nie może. W całej Europie czy też już nawet w Polsce (chociażby przykład meczu Lech - Legia) ceny biletów są ustalane przez ciężar gatunkowy meczu (przeciwnik, stawka meczu) - im atrakcyjniejszy tym droższe bilety.
Roznica jest taka,ze na Lecha zawsze przychodzi full stadion,a na Zaglebie nie bardzo wiec,aby zachecic,a raczej nie zniechecic kibicow ceny nie powinny uledz zmianie bo i tak sa drogie jak na II lige.
ASCETOHOLIX napisał(a):CZy ktoś wie ile bedzie zawiszy
mariusz76 napisał(a):Jak dla mnie to mogą w ogóle nie przyjeżdżać mam ich w d***e i to czy będą czy nie!
A co do meczu to ci co chodzą to i tak będą chodzić czy będzie źle czy nie, możemy wyzywać, narzekać ale i tak przyjdziemy taki nasz żywot bo wszyscy kochamy ten sport ten klub!!! A kopacze mają wygrać i tyle!
patrios91 napisał(a):Przyjada napewno w licznej grupie glownie po to by na powitanie dostac wpier*ol od ochroniarzy jak w zeszlym roku.![]()
patrios91 napisał(a):mariusz76 napisał(a):Jak dla mnie to mogą w ogóle nie przyjeżdżać mam ich w d***e i to czy będą czy nie!
A co do meczu to ci co chodzą to i tak będą chodzić czy będzie źle czy nie, możemy wyzywać, narzekać ale i tak przyjdziemy taki nasz żywot bo wszyscy kochamy ten sport ten klub!!! A kopacze mają wygrać i tyle!
Przyjada napewno w licznej grupie glownie po to by na powitanie dostac wpier*ol od ochroniarzy jak w zeszlym roku.Bydgoszcz oslabiona...Zaglebie wzmocnione bo napastnicy sie przebudzili. Zobaczymy jak kto kogo rozpracowal i czy ucieczka Pierscienia z konferencji w Janikowie przyniesie pozytywny efekt.
Zapewne beda emocje jak w zeszlym roku..juz nie moge sie doczekac
natomiast moje nerwy jak i wielu uzytkownikow doczekaly sie "wyczerpania", siejesz ferment i obrazasz ludzi swoimi niektorymi wpisami.... odpoczynek Ci sie przyda zapraszam ponownie za tydzien z mam nadzieje chlodniejsza glowka / swiezy52
Użytkownicy przeglądający ten dział: Tom