Zagłębie Sosnowiec - Zawisza Bydgoszcz

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Re: Zagłębie Sosnowiec - Zawisza Bydgoszcz

Postprzez mlodychw 2010-05-05, 11:16 pm

Jakby mogła się chodź połowa z tych kibiców tłumaczyć " mam daleko ", " nie mam czym wrócić " itp.. A nie, że ciężko wsiąść to tramwaju, autobusu czy nawet na nogach podejść.
mlodychw

Postprzez PawełK 2010-05-06, 7:04 am

patrios91 napisał(a):
PawełK napisał(a):To Ty pewnych rzeczy nie rozumiesz... Nie można wpuścić więcej osób aniżeli jest miejsc siedzących na stadionie, zatem więcej ludzi przyjść nie może. W całej Europie czy też już nawet w Polsce (chociażby przykład meczu Lech - Legia) ceny biletów są ustalane przez ciężar gatunkowy meczu (przeciwnik, stawka meczu) - im atrakcyjniejszy tym droższe bilety.

Roznica jest taka,ze na Lecha zawsze przychodzi full stadion,a na Zaglebie nie bardzo wiec,aby zachecic,a raczej nie zniechecic kibicow ceny nie powinny uledz zmianie bo i tak sa drogie jak na II lige.

Dlatego różnica jest taka, że najdroższy bilet u nas kosztuje 18 zł a nie 110...
PawełK
pyszałek

Postprzez August 2010-05-06, 7:54 am

Do meczu coraz bliżej a tymczasem pogoda nas nie rozpieszcza. Mam nadzieję, że w sobotę nie będzie pod tym względem tak źle. I nie będzie miało wpływu na jakość gry. Jestem bardzo ciekawy z jakim nastawieniem Zawisza przyjedzie do Sosnowca. Czy będą walczyć o całą pulę czy też raczej na remis. Zawisza gra zdaje się klasycznie 1-4-4-2. Tak było w Polkowicach. Należy zwrócić uwagę, że obie bramki z Górnikiem padły w podobny sposób. Zawisza przyjedzie osłabiona brakiem Magdzińskiego (prawdopodobnie) doświadczonego obrońcy Warczachowskiego, Kosmalskiego.Z kolei Rybski jest ostatnio w słabej formie. Nie zonacza to rzecz jasna że czeka nas spacerek. Mecz w Polkowicach pokazał, że po słabych meczach forma bydgoskiego zespołu zwyżkuje. Żywię również nadzieję, że pomimo dość późnej pory meczu, złej pogody, niezbyt odpowiadającej niektórym ceny biletów na Ludowym zasiądzie komplet widzów, a już nie daj Boże aby zawiszacy, których z pewnością będzie sporo, nas przekrzyczeli.

PS. aby było miło, cytat z jednego z forów sportowych, napisanego prawdopodobnie przez kibica Zawiszy:
(...)
"polecam do nauki i porownania profesjonalne i merytoryczne podejscie na nieoficjalnej stronie jednego z klubow rywalizujacych o awans: zaglebie.sosnowiec.pl/4982,1,awansuje_radzionkow_i.html " :brawo:
(...)
Divina favente clementia Romanorum imperator semper Augustus
August

Postprzez ASCETOHOLIX 2010-05-06, 12:47 pm

CZy ktoś wie ile bedzie zawiszy
ASCETOHOLIX

Postprzez August 2010-05-06, 12:49 pm

ASCETOHOLIX napisał(a):CZy ktoś wie ile bedzie zawiszy

trzypiątka
August

Postprzez Jedker84444 2010-05-06, 2:03 pm

Ja myśle że przyjedzie ich z 21 :):)
Tak na poważnie jeśli będzie można przyjść i nawet niech nas te 2zl nie odstraszą tak jak pogoda czy pada czy nie przyjdz wspierać nasze ZAGŁEBIE tak żeby udowodnić piłkarzą że jesteśmy dla nich 12 zawodnikiem !!!! czeka nas maraton piłkarski ale kto nie skacze ten z policji !!! Pozdrawiam wariatów z LUDOWEGO !!!
Jedker84444

Postprzez mariusz76 2010-05-06, 2:55 pm

Jak dla mnie to mogą w ogóle nie przyjeżdżać mam ich w d***e i to czy będą czy nie!
A co do meczu to ci co chodzą to i tak będą chodzić czy będzie źle czy nie, możemy wyzywać, narzekać ale i tak przyjdziemy taki nasz żywot bo wszyscy kochamy ten sport ten klub!!! A kopacze mają wygrać i tyle!
mariusz76
Żółta kartka

Postprzez handitto 2010-05-06, 4:02 pm

ciesze się że bilety są droższe :)
handitto

Postprzez patrios91 2010-05-06, 4:11 pm

mariusz76 napisał(a):Jak dla mnie to mogą w ogóle nie przyjeżdżać mam ich w d***e i to czy będą czy nie!
A co do meczu to ci co chodzą to i tak będą chodzić czy będzie źle czy nie, możemy wyzywać, narzekać ale i tak przyjdziemy taki nasz żywot bo wszyscy kochamy ten sport ten klub!!! A kopacze mają wygrać i tyle!

Przyjada napewno w licznej grupie glownie po to by na powitanie dostac wpier*ol od ochroniarzy jak w zeszlym roku. :-) Bydgoszcz oslabiona...Zaglebie wzmocnione bo napastnicy sie przebudzili. Zobaczymy jak kto kogo rozpracowal i czy ucieczka Pierscienia z konferencji w Janikowie przyniesie pozytywny efekt. ;-) Zapewne beda emocje jak w zeszlym roku..juz nie moge sie doczekac ;-)

natomiast moje nerwy jak i wielu uzytkownikow doczekaly sie "wyczerpania", siejesz ferment i obrazasz ludzi swoimi niektorymi wpisami.... odpoczynek Ci sie przyda zapraszam ponownie za tydzien z mam nadzieje chlodniejsza glowka / swiezy52
JAROSZEWSKI I CHĘCIŃSKI MUSZĄ ODEJŚĆ
patrios91

Postprzez kiboll 2010-05-06, 4:34 pm

ALe ty sie spinasz widze do nich ładnie wpierdol od ochroniarzy wez podbijesz do klatki i sam im wpierdol dasz oko w oko spojrzysz. Jak bys wiedzial w calej Polsce ochorna porowkuje i takie zachowanie to wszyscy ich pierdo.... jezeli ty im tego znowu zyczyc to cala kibicowska Polska lapie sie za głowe z twoich wpisow jak i z tego forum ze tu sie takei rzeczy toleruje.
kiboll

Postprzez kiboll 2010-05-06, 4:40 pm

Lamus jestes z takim pisaniem jak nic i to nie obraza to sa fakty . Pewnie gdyby ich psy powinely spałowaly tez bys sie cieszył. Taki z ciebie kibic
kiboll

Postprzez PawełK 2010-05-06, 4:42 pm

patrios91 napisał(a):Przyjada napewno w licznej grupie glownie po to by na powitanie dostac wpier*ol od ochroniarzy jak w zeszlym roku. :-)

Jeżeli Cię to bawi, to masz ostatnie ostrzeżenie...
PawełK
pyszałek

Postprzez August 2010-05-06, 4:49 pm

Proszę Was wszystkich, spierajmy się bo po to jest forum aby służyło wymianie mysli i poglądów ale nie kłócmy się. Tym bardziej, że większość rejestrujące się nie wiadomo po co. A tych, którzy chca cokolwiek się wypowiedzieć coraz mniej. Mecz z Zetką najważniejszy. Pax vobiscum !
August

Postprzez Tadeusz Wisniewski 2010-05-06, 5:52 pm

Pozwole sobie dwa słowa bo ja juz od dłuzszego czasu czekam na te dwa mecze, ten mecz w sobote
o 20.00 na Ludowym ma nie padac deszcz - to jest tak wazny iz nie moge odszukac porównania w
historii naszego Klubu mam w głowie mecze ale te akurat były wazniejsze.
No cóz dwie rzeczy skuteczność i koncentracja 90 min. i jeszcze więcej gramy składem najsilniejszym
z mozliwych nie bronimy sie ale skoncentrowani dązymy do zdobycia bramki pierwsi i w pierwszej połowie to nam pomoze grac dalej i strzelic nastepną bramke a moze i bramki. Chodzi mi po głowie
koncepcja ze Lilo gra na prawej pomocy od poczatku meczu a w ataku to napewno Lacha a w srodku
tygodnia miałem na mysli Mysliwego a dzisiaj nie wiem na kogo postawic ale chyba zdobywca hat-tricka
Reasumujac jest to dwu mecz o AWANS i o przyszłośc naszej druzyny w najblizszych latach. A na koniec
napisze iz WASZ DOPING znaczy 12 zawodnik i zwyciestwo na Ludowym. Zyczę NAM WSZYSTKIM
ZWYCIESTWA.
Pozdrawiam Tadeusz
Tadeusz Wisniewski

Postprzez August 2010-05-06, 6:04 pm

patrios91 napisał(a):
mariusz76 napisał(a):Jak dla mnie to mogą w ogóle nie przyjeżdżać mam ich w d***e i to czy będą czy nie!

Przyjada napewno w licznej grupie glownie po to by na powitanie dostac wpier*ol od ochroniarzy jak w zeszlym roku. :-) Bydgoszcz oslabiona...Zaglebie wzmocnione bo napastnicy sie przebudzili. Zobaczymy jak kto kogo rozpracowal i czy ucieczka Pierscienia z konferencji w Janikowie przyniesie pozytywny efekt. ;-) Zapewne beda emocje jak w zeszlym roku..juz nie moge sie doczekac ;-)

natomiast moje nerwy jak i wielu uzytkownikow doczekaly sie "wyczerpania", siejesz ferment i obrazasz ludzi swoimi niektorymi wpisami.... odpoczynek Ci sie przyda zapraszam ponownie za tydzien z mam nadzieje chlodniejsza glowka / swiezy52

Szkoda. Nie chodzi mi o to aby być czymiś adwokatem bo Patrios, podejrzewam, jest dorosły i sam sie potrafi obronić. Fakt, że ma wypowiedzi nieco kontrowersyjne, ale za to dośc wyraziste i ubarwiające to forum. I osobiście odczułem jego wypowiedzi na nieco czasami irytujące ale raczej nie obrażające. Dlatego mimo wszystko żałuję, że w moim odczuciu szanowny kolega został moze nazbyt surowo potraktowany. Zwłąszcza w tak "gorącym" okresie dla nas wszystkich. Mam jednak nadzieję, że kolega za jakis czas pojawi sie znow na forum.

I dwa słowa do Pana Tadeusza: ponieważ tak ważne mecze przed nami namwiam gorąco aby sie sprężyć i przyjechać do Sosnowca choc na jeden mecz.

Przeczytaj dokładnie,Patrios nie został ukarany za ten post tylko za ogół,nazbierało mu się a tego było spooooooooro. // Smazu
August

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna