Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
pyla napisał(a):P. A moze mi ktos powie przez kogo?
pyla napisał(a):Panowie mnie to chyba zaraz szlag trafi, jeszcze pare miesiecy temu wszyscy plakali co to za transfer z tym juniorkiem Prusem, teraz gdy Klub najprawdopodobniej zarobił na tym transferze / tak do konca nikt nie wie/ ogólne darcie szat i oskarzanie że już p[ieniadze z transferu rozkradzione. A moze mi ktos powie przez kogo? Jesteście gorsi jak stare baby z magla , może by tak jeden z drugim kupił ZAGŁĘBIE i dopiero wtedy zaczęłyby się sukcesy naszej Druzyny. Usiąśc przed komputerem i wymądrzac się każdy potrafi ale jak jest tak jak jest / czyli podobno tragicznie/ to zabrac się do roboty i uzdrawiac Klub.
August napisał(a):Nikt nie jest w stanie przewidzieć jaki transfer jest zły a jaki dobry, przykładów mnóstwo.
Po drugie , nie mówił Ci Mistrzu wujek Krzysiu czy Wujek Paweł w jaki sposób zabezpieczono interes klubu w umowach z klubai krakowskimiCzy już odzyskali 800 tys, zł długu a Cracovia przymierza się do remontu murawy
A po trzecie, wujcie nie mówiły drogiemu Pyli o tym, że do klubu zgłaszały sie osoby chętne do roboty i zostały olane zimnym moczem
Desantis napisał(a):A ja jeszcze raz zapytam kto na miejsce Prusa bo z nieoficjalnych wypowiedzi niektórych ludzi wnioskuję że Bensz jest chyba mało zainteresowany przedłużeniem z Nami kontraktu....
August napisał(a):Desantis napisał(a):A ja jeszcze raz zapytam kto na miejsce Prusa bo z nieoficjalnych wypowiedzi niektórych ludzi wnioskuję że Bensz jest chyba mało zainteresowany przedłużeniem z Nami kontraktu....
Tu działania w tym kierunku determinować będzie ewentualny awans. Dlatego najlepiej aby nie tylko ten awans miał miejsce ale został jak najwcześniej wywalczony. Po Benszu chyba płakac nie ma co. On sie juz chyba w Sosnowcu wypalił.
patrios91 napisał(a):Nie mozna stwierdzic,ze Bensz sie wypalil. Konkurencja zle na niego wplynela,lecz jesli przedluzy kontrakt to wieze,ze wroci do formy z rundy jesiennej.
August napisał(a): PO pierwsze co to za zawodnik, który mięknie kiedy ma konkurencję. Według mnie to wcześniejszy brak konkurencji (za Masarczyka miał pewne miejsce pomimo kilk słabych spotkań jesienią) i związana z tym pewność, że i tak będzie pierwszym na niego tak wpłynęła.
Po drugie, nie chciał przychodzić z Odry do nas. Wolał tam grzać ławę niż grać u nas. I to mówi samo za siebie. Moim zdaniem nie zostanie, chyba że powtórzy sie casus Pacha sprzed sezonu.
PS. Coś na obronę naszego Zarządu. Własnie okazało się, że mega profesjonalni działacze Lecha prawdopodobnie zostali zrobieni w konia przez Peszkę, który ponoć po cichu dogadał się z Panathinaikosem. Gość na rynku jest wart ok. 2 mln euro a ma wpisaną kaluzulę odstępnego w wysokości 400 tys. euro. Artykuł na ten temat:
http://www.goool.pl/ekstraklasa/2033-pe ... aikos.html
patrios91 napisał(a):Nie wiem czemu nagle forma slabla z dnia na dzien kiedy pojawil sie Prus. Masarczyk nie byl taki zly. Gdyby wiezyl w to,ze moze to z takimi warunkami fizycznymi moglby pokazac klase...widzocznie zbyt malo wiezyl i zbyt malo pracowal.
August...Ekstraklasa,a II liga. Dudek woli siedziec na lawie w Realu niz grac w Liverpoolu choc tam tez nie byl podstawowym bramkarzem. Pojawila sie informacja,ze przedluzy kontrakt z Realem tylko dlatego,ze ma dobry wplyw na chlopakow z druzyny. Jesli bylbym na miejscu Bensza w zeszlym sezonie nie wiem co bym zrobil...zreszta Prus tez ucieka po sezonie.
Peszko jeszcze nie podpisal....to by bylo troche chamskie w stosunku do Lecha. Ja slyszalem,ze Stilic wybiera sie sladem Majewskiego(1 mln 215 tys EUR..tak sie robi biznes ),Lewandowski juz pewna Borussia (4,5 -5 mln EUR). Mozna znalezc i wyszkolic zawodnika w krotkim czasie i zarobic na nim krocie....mozna
Sir napisał(a):I zostałby kapitanem druzyny?? Raczej nie chce mi sie w to wierzyc zeby tak traktowal ten sezon. W ODrze sie nie przebil....u nas przegrywa rywalizacje z Prusem....
django napisał(a):Sir napisał(a):I zostałby kapitanem druzyny?? Raczej nie chce mi sie w to wierzyc zeby tak traktowal ten sezon. W ODrze sie nie przebil....u nas przegrywa rywalizacje z Prusem....
A nie pomyślałeś, że może Pierścionek zrobił Bensza kapitanem właśnie po to żeby go zmobilizować do roboty?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników