pyla napisał(a):August żenujace to jest wieczne narzekanie wszystkich na wszystko jak z góry wiadomo że nic z tego nie wyniknie, chyba ze komuś przynosi to ulge to niech sobie ponarzeka .Kazdy jest mądry ma pomysłynalepsze funkcjonowanie klubu a jak co do czego przyjdzie to nawet Stowarzyszenia kibiców nie umiemy założyc, moze troche wiecej skromności

Zenujace jest milczenie i patrzenie jak klub sie wali. August juz pisal o stowarzyszeniu kibicow,ktorego nie ma...ale komy by sie chcialo to czytac,co nie?!
EDIT:
Ja podalem argumenty drogi uzytkowinku pyla,podaj swoje,a nie przycmiewaj durnymi tekstami moich:
-Spadek z Ekstraklasy w zenujacym stylu w glownej mierze poprzez transfery niewypaly + po rundzie kolejne transfery niewypaly
-Zlekcewazenie II ligi po spadku poprzez granie wiadomo jakim skladem(skutkiem byly baraze o utrzymanie w II lidze-stracony sezon).
-Zmiana trenerow jak nieswiezych skarpetek w zeszlym sezonie po czym powrot tego pierwszego.
-Brak napastnika,ktory byl priorytetem.
-Zakup Flejterskiego,ktory jest raczej oslabieniem niz wzmocnieniem i nie wiem czym to jest spowodowane. Skoro problemami osobistymi to nie powinien byc zatrudiony.
-Brak ubiegania sie o wymiane murawy od Cracovii.
-Robienie glupa z Irka Grybosia poprzez trzykrotne testy i nawet mam dowod,ze to wina prezesa Hytrego.
-Robienie glupa z Masarczyka.
-Oddawanie zawodnikow za darmo.
-Oszukiwanie kibicow "bogatem klubu",ktore zamienilo sie w 2 MLN dlugu,a w czerwcu bedÄ… 3 MLN.
-Obiecanie kibicom wszelkich pieniedzy z wynajmu na transfery po czym wydano grosze z tej kasy i pieniadze sie rozplynely.
-Brak scoutingu.
-Kosztowny oboz przygotowawczy podczas ogromnego kryzysu finansowego klubu.
-Gorka na Sroduli...dla mnie glupota gdyz w tej sytuacji finansowej klubu jak pomysl niewypali to klub nie istnieje-maksymalne ryzyko.
-Marny sponsoring w porownaniu do innych klubow II ligi.
-Opoznienia w placeniu pensji zawodnikom.
Plusem jest tylko zmadrzenie poprzez sprowadzenie wartosciowych pilkarzy w tym sezonie,Taxi Zaglebie,ktore i tak nie jest sukcesem klubu bo na to nie zarobil i sponsoring Cargill i prosba o pomoc miasta.Dajcie mi powod dlaczego mam kochac wladze tego klubu,a go przemysle.