patrios91 napisał(a):Nie wiem czy juz 2 miechy,ale zaleglosci byly,nie wiem jak jest teraz bo sie nie dowiadywalem.
Ja jestem ciekaw w ilu klubach poniżej Ekstraklasy nie ma żadnych zaległości wobec grajków

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
patrios91 napisał(a):Nie wiem czy juz 2 miechy,ale zaleglosci byly,nie wiem jak jest teraz bo sie nie dowiadywalem.
August napisał(a):patrios91 napisał(a):Nie wiem czy juz 2 miechy,ale zaleglosci byly,nie wiem jak jest teraz bo sie nie dowiadywalem.
Ja jestem ciekaw w ilu klubach poniżej Ekstraklasy nie ma żadnych zaległości wobec grajków
patrios91 napisał(a):August napisał(a):patrios91 napisał(a):Nie wiem czy juz 2 miechy,ale zaleglosci byly,nie wiem jak jest teraz bo sie nie dowiadywalem.
Oj...zdziwibys sie Auguscie.
patrios91 napisał(a):Prowadzenie profesjonalnego klubu to nie zwykly biznes. Tutaj w kazdej dziedzinie potrzeba profesjonalistow, a jak widac w skutkach rzadza amatorzy. Jestem ciekaw jak dlugo jeszcze klub bedzie funkcjonowac...
pyla napisał(a):Patrios a skąd Ja mam wiedziec gdzie sa pieniądze z wynajmu i tak naprawde wcale nie chce wiedziec, Ja jestem kibicem ZAGŁĘBIA od blisko 50 lat i ZAGŁĘBIE ma wygrywac awansowac i przynosic nam radośc , aTy i August macie wieczne kompleksy chcielibyscie sprawdzac kontrolowac i Bóg wie jeszcze co ale nie brac za Klub zadnej odpowiedzialności. Jak ktoś ma inne zdanie jak Wy to zaraz jest czyimś wujkiem, Ja akurat tak na bierząco z Klubem jeżeli chodzi o jego dzialalnośc sprawy finansowe nie jestem i nigdy nie byłem czego nie mozna powiedziec o Was bo Wszystko wiecie najlepiej. Dlaczego tacy Geniusze biznesu i profesjonaliści prawie w kazdej dziedzinie marnują się na tym forum.
August napisał(a):ale kibicowi zagłębia aż takich byków
mariusz76 napisał(a):
Miodek się pomylił! hehe i nazwę klubu z małej literki napisał..
pyla napisał(a):tylko napisz mi bo nie bardzo rozumiem maja byc kontrolowane przez kibiców - chyba nie?
pyla napisał(a):Też myślalem o Stowarzyszeniu ale jak narazie to oględnie mówiąc mamy problemy z jego powolaniem.
August napisał(a):
Przeniosłem cytat do innego wątku bo nas zaraz admini zbanują.
Otóż mnie się wydaje, iż taki właściciel jak Szatana - o ile mu naprawdę zależy na tym klubie a nie na dojeniu miejskich pieniędzy - wiedząc w zesżłym roku, że umowa najmu ze strony krakusów jest nieunikniona i będą jakies pieniądze, winien był postapić va banque. Przyjąć rezygnację Hytrego i albo rozpisac (przez RN ) konkurs tudzież uruchomic wszelkie możliwe kontakty i znaleźć dobrego menedżera. Zaproponować niebgataleną wydawało się stawkę 15- 20 tys. z miesięcznie. Nie czarujmy się. W świecie biznesu to na dzisiejsze stawki w dobrych firmach dolna granica. Do tego bonus w postaci procentu od każdego uzyskanego przez niego cashu od sponsorów. Cos takiego jak proponował na spotkaniu z kibicami. No i oczywiście jako pierwszy obowiązek wynegocjowanie korzystnej dobrze zabezpieczonej umowy najmu z krakusami. A trzeba pamiętać że gostki były postawione wtedy pod ścianą. Plus jako drugi Dyrektor Sportowy/członek Zarządu kreujący polityke transferową. Zreztą w zesżłym roku o czymś takim chyba już pisałem.
Robson_sc napisał(a):czy Twoje żale o amatorszczyzne w zarządzaniu to mam tylko jedną prośbę do Ciebie. - konkrety.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników