ZAGŁĘBIE Sosnowiec - GÓRNIK Polkowice, 10.04.2010!!!

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Re: ZAGŁĘBIE Sosnowiec - GÓRNIK Polkowice, 10.04.2010!!!

Postprzez romi_k9 2010-04-07, 11:06 pm

August napisał(a):Nie zgodzę się z Tobą Patrios. Gdybym miał możliwość kupienia biletów na sektor rodzinny (na Polkowice chcę iść z synem) to najpewniej skorzystałbym z tej usługi. 15 zł to nie aż taki majątek, a po prostu bardzo wygodna forma zakupu biletów. Dla mnie jechać w tygodniu po bilet to trochę niewygodne. A w sobotę chciałbym uniknąć stania z dzieckiem w jakiejoklwiek kolejce. Tłumów co do tego sposobu zakupu oczywiście się nie spodziewam. Ale myślę, że z całą penością znajdzie się choć kilka takich osób jak ja.
Jeszcze parę postów wcześniej pisałeś że bilety na sektory rodzinne są dostęny tylko w klubie ,a teraz wielce chcesz kupować w Tax-ówce?widze że też masz problemy z krytyka ,patrios jaki jest wkurzający taki jest ale jak widac Zagłębie jest teraz jego całym życiem zartówno na trybunach jak i tutaj.Dajcie więc mu spokój i w ogóle wyluzujcie bo to forum spada na psy,A ty August zamiast przesiadywać na forum wez piłke ,syna i na boisko trenować przyszlego kadrowicza.
romi_k9

Postprzez patrios91 2010-04-08, 12:27 am

tigers96 napisał(a):
patrios91 napisał(a):
pyla napisał(a):Patrios weż sobie wolne Tobie chłopie nic się nie podoba to juz jest poważna choroba. Apel kibiców jest jak najbardziej na miejscu bo tylko w taki sposób możemy pomóc naszemu ZAGŁĘBIU. Zamiast ciągle krytykowac weż zrób coś żeby bylo dobrze , jak czytam Twoje posty to wynika z nich że najlepiej aby ZAGŁĘBIE przegrywało a Ty do woli mógłbyś sobie krytykowac i samopoczucie by Ci się poprawilo.

Oczywiscie pomozmy Zaglebiu,ale jak juz czytam jacy kibice byli wspaniali na meczu z Janikowem to mi sie zygac chce. Pokazmy,ze stac nas na lepszy doping i ze awans jest w naszym zasiegu. I przestan sobie dopisywac.....bo to juz sie staje nudne.

Doping na Janikowie był chyba najlepszy w tym całym sezonie.. a rozkręcili go panowie spod znaku BB'97 ; ] więc przestań pisać farmazony

Tak se to tlumacz :lol: Spytaj sie tych co byli kto rozkrecil doping....a ci odpowiedza. Koniec tematu bo widze,ze atak niewiedzy jest wyrazny. Prawda kole w oczy...poza tym doping z Janikowem zaczal sie podczas poddania sie naszej druzyny w walce o bramke gdzies w ostatnich 35 minutach wiec doping nie byl najlepszy w sezonie. Podniosl go pan na krytej pod wplywem alkoholu stojacy na pierwszych schodach,a nie panowie z BB. Kryta byla 2 razy glosniejsza od mlynu,ktorego nie bylo slychac.
JAROSZEWSKI I CHĘCIŃSKI MUSZĄ ODEJŚĆ
patrios91

Postprzez August 2010-04-08, 7:20 am

romi_k9 napisał(a):
August napisał(a):Nie zgodzę się z Tobą Patrios. Gdybym miał możliwość kupienia biletów na sektor rodzinny (na Polkowice chcę iść z synem) to najpewniej skorzystałbym z tej usługi. 15 zł to nie aż taki majątek, a po prostu bardzo wygodna forma zakupu biletów. Dla mnie jechać w tygodniu po bilet to trochę niewygodne. A w sobotę chciałbym uniknąć stania z dzieckiem w jakiejoklwiek kolejce. Tłumów co do tego sposobu zakupu oczywiście się nie spodziewam. Ale myślę, że z całą penością znajdzie się choć kilka takich osób jak ja.
Jeszcze parę postów wcześniej pisałeś że bilety na sektory rodzinne są dostęny tylko w klubie ,a teraz wielce chcesz kupować w Tax-ówce?widze że też masz problemy z krytyka ,patrios jaki jest wkurzający taki jest ale jak widac Zagłębie jest teraz jego całym życiem zartówno na trybunach jak i tutaj.Dajcie więc mu spokój i w ogóle wyluzujcie bo to forum spada na psy,A ty August zamiast przesiadywać na forum wez piłke ,syna i na boisko trenować przyszlego kadrowicza.

Coś ci się pomyliło chłopaczku. Jak nie rozumiesz, że dla kogoś wygodniejszą formą kupienia biletów na mecz z Polkowicami byłoby kupienie z taksówki niż podjeżdżanie extra do klubu to ty masz problem ze zroumieniem czyjegoś tekstu. A tym bardziej, że nie ja tu jestem osobą ciągle ujadającą Patriosa. Natomiast co ja robię z synem, to nie twojej babci zasrany interes.
Divina favente clementia Romanorum imperator semper Augustus
August

Postprzez PawełK 2010-04-08, 8:04 am

Ciach bajera!

Prywatne sprawy załatwiajcie sobie na PW albo... gdzieś na świeżym powietrzu (ładna pogoda). Temat: Zagłębie Sosnowiec - Górnik Polkowice i piszemy wszystko co dotyczy tego spotkania z punktu widzenia piłki nożnej. Kolejne posty nie dotyczące tematu będą usuwane a autorzy nagradzani!
PawełK
pyszałek

Postprzez Adam1906 2010-04-08, 2:51 pm

Górnik jedzie na Śląsk
Dzisiaj, 14:17:09, autor tom

W najbliższej serii spotkań na frontach II ligi piłkarze Górnika wybierają się do Sosnowca. Polkowiczan interesuje tylko zwycięstwo. Potyczka Zagłębia Sosnowiec z Górnikiem Polkowice będzie hitem najbliższej kolejki II ligi. Oba zespoły dzielą tylko dwa punkty w tabeli. Zagłębie jest wiceliderem, Górnik jest trzeci. Polkowiczanie marzą o zwycięstwie, bo wówczas to nasz zespół awansowałby na drugie miejsce.

W ostatniej serii spotkań polkowiczanie pewnie wygrali w Zielonej Górze z Lechią 2:0. Zagłębie tylko zremisowało w Legnicy z niżej notowaną Miedzią. Podopieczni trenera Dominika Nowaka upatrują szansę w słabszej dyspozycji sosnowczan. Ale i piłkarze Zagłębia zdają sobie sprawę z wagi tego spotkania i zrobią wszystko, by pokrzyżować plany Górnikowi. Zapowiadają się więc emocje. Sobotni pojedynek rozpocznie się o godz. 19.
http://www.polkowice24.net/news.php?id= ... e1b6a66692

Hehehe. To, że "jadą na Śląsk" już mnie właściwie nie rusza (wiadomo jaka jest wiedza pismaków w Polsce), ale że w ostatniej kolejce "zremisowaliśmy w Legnicy z Miedzią" jest już żałosne. Wracając jednak do meczu: podoba mi się apel kibiców, chociaż akurat do mnie on nie musi być kierowany ;-) Bez urazy, ale wqrwia mnie, gdy jakieś menele, zamiast dopingować Zagłębie akurat w tych momentach, kiedy drużynie nie idzie, zaczynają lżyć piłkarzy :kiepsko: Popatrzmy, jak to wygląda na Zachodzie. Tam, nawet gdy drużyna gra padlinę (oczywiście przy ich "standartach" padliny :) ) kibice dopingują swój klub od pierwszej do ostatniej minuty. Pokażmy więc, że w Sosnowcu też się tak da robić 8)
WSZYSCY W SOBOTĘ NA STADION LUDOWY I DOPING, DOPING, D=O=P=I=N=G :!: :!: :!:
Adam1906

Postprzez RysioLubicz 2010-04-08, 3:53 pm

Adam1906 napisał(a): Popatrzmy, jak to wygląda na Zachodzie. Tam, nawet gdy drużyna gra padlinę (oczywiście przy ich "standartach" padliny :) ) kibice dopingują swój klub od pierwszej do ostatniej minuty. Pokażmy więc, że w Sosnowcu też się tak da robić 8)

Ale żeś dosrał, na zachodzie doping , nie rozśmieszaj mnie , Zachód to obecnie w większości może wiele się uczyć od atmosfery na wielu Polskich stadionach, chyba że dopingiem dla Ciebie jest klaskanie po bramce Messiego albo wycie 30 sekund Messi Messi tak jak ostatnio na Barcelonie. Tworzysz wizję jakobyśmy musieli mieć jakieś kompleks lepszej Europy.
RysioLubicz

Postprzez YOOSHKY 2010-04-08, 4:14 pm

Mecz z Polkowicami wg "buka"

bwin 1.90 3.25 3.35
betathome 1,90 3,20 3,30
betako 1.90 3.20 3.36
unibet 2,00 3,20 3,40

Może nasi nie skorzystają ;-)
YOOSHKY

Postprzez Sir 2010-04-08, 4:28 pm

Po meczu sparingowym Treneiro ma juz odpowiedz który bramkarz jest w lepszej dysopozycji.

Ciekawi mnie tylko zestawienie naszego ataku....
Sir

Postprzez Adam1906 2010-04-08, 4:36 pm

RysioLubicz napisał(a):
Adam1906 napisał(a): Popatrzmy, jak to wygląda na Zachodzie. Tam, nawet gdy drużyna gra padlinę (oczywiście przy ich "standartach" padliny :) ) kibice dopingują swój klub od pierwszej do ostatniej minuty. Pokażmy więc, że w Sosnowcu też się tak da robić 8)

Ale żeś dosrał, na zachodzie doping , nie rozśmieszaj mnie , Zachód to obecnie w większości może wiele się uczyć od atmosfery na wielu Polskich stadionach, chyba że dopingiem dla Ciebie jest klaskanie po bramce Messiego albo wycie 30 sekund Messi Messi tak jak ostatnio na Barcelonie. Tworzysz wizję jakobyśmy musieli mieć jakieś kompleks lepszej Europy.

No to Ty żeś teraz poszedł po bandzie. Widzę, że oglądasz tylko i wyłącznie piknikowe meczyki w hiszpańskiej Primera Division, bo akurat na nie się powołujesz. Jakoś nie zauważasz atmosfery w Anglii czy Szkocji. Tam też mają się uczyć od polskich kibiców dopingu ? Hehehe, nie rozśmieszaj mnie :lol:
Adam1906

Postprzez patrios91 2010-04-08, 4:55 pm

YOOSHKY napisał(a):Mecz z Polkowicami wg "buka"

bwin 1.90 3.25 3.35
betathome 1,90 3,20 3,30
betako 1.90 3.20 3.36
unibet 2,00 3,20 3,40

Uuuu mocno stawiaja na Zaglebie...moze ja tez postawie... ;-)
patrios91

Postprzez August 2010-04-08, 4:57 pm

patrios91 napisał(a):

bwin 1.90 3.25 3.35
betathome 1,90 3,20 3,30
betako 1.90 3.20 3.36
unibet 2,00 3,20 3,40

Przy okazji możesz postawić piwo ;-) Rzeczywiście dość mocny kurs na Zagłębie. Oby to był dobry omen.
August

Postprzez patrios91 2010-04-08, 5:02 pm

August napisał(a):
patrios91 napisał(a):

bwin 1.90 3.25 3.35
betathome 1,90 3,20 3,30
betako 1.90 3.20 3.36
unibet 2,00 3,20 3,40

Przy okazji możesz postawić piwo ;-) Rzeczywiście dość mocny kurs na Zagłębie. Oby to był dobry omen.

Postawie kolejke w Pubie Zaglebia jesli ono zwyciezy... ;-)
patrios91

Postprzez August 2010-04-08, 5:07 pm

[quote="patrios91"]
Postawie kolejke w Pubie Zaglebia jesli ono zwyciezy...
[/quote
Slowo się rzekło. Trzymam Cię za słowo :brawo: Niedobre są za to prognozy pogody na sobotę. Ma znów padać. Oby nie ucierpiało na tym widowisko.
August

Postprzez SO_1906 2010-04-08, 5:08 pm

Adam1906 napisał(a):No to Ty żeś teraz poszedł po bandzie. Widzę, że oglądasz tylko i wyłącznie piknikowe meczyki w hiszpańskiej Primera Division, bo akurat na nie się powołujesz. Jakoś nie zauważasz atmosfery w Anglii czy Szkocji. Tam też mają się uczyć od polskich kibiców dopingu ? Hehehe, nie rozśmieszaj mnie :lol:

Taa w Angli i Szkocji super doping... Tylko dlaczego zawsze w pucharach lepiej słychać kibiców drużyny francuskiej lub niemieckiej...
SO_1906

Postprzez patrios91 2010-04-08, 5:14 pm

SO_1906 napisał(a):
Adam1906 napisał(a):No to Ty żeś teraz poszedł po bandzie. Widzę, że oglądasz tylko i wyłącznie piknikowe meczyki w hiszpańskiej Primera Division, bo akurat na nie się powołujesz. Jakoś nie zauważasz atmosfery w Anglii czy Szkocji. Tam też mają się uczyć od polskich kibiców dopingu ? Hehehe, nie rozśmieszaj mnie :lol:

Taa w Angli i Szkocji super doping... Tylko dlaczego zawsze w pucharach lepiej słychać kibiców drużyny francuskiej lub niemieckiej...

Duzo tez zalezy od stadionu...a bardziej echa na nim. W tym jednak przypadku przewazaja stadiony typu La Bombonera,Estadio do Maracana czyli Brazylia i Argentyna w Europie Camp Nou i San Siro,a w Szkocji stadion Glasgow.
patrios91

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna