Monti napisał(a):52-latek napisał(a):I co z tym FB03! Jak przeciwnik kiepski, to nawet śpiewać nie umieją?!! Skandal, oprawy już nie żądam, ale doping jakiś musi być?
Postawiłeś znak zapytania na końcu. to ci odpowiem . Nie nie musi. tak jak piłkarze nie mogą zawsze wygrywać tak FB nie musi zawsze robić oprawy czy dopingu.
Chłopaki z FB trzymajcie sie i nie przejmijcie takimi wpisami. Robicie kawał dobrej roboty. Sam wiem jak wkur... . takie posty. Podobnie bywa ze stroną . Serwis robi sie jak sie robi, w miare możliwości i czasu. A tez czasami dotajemy maile typu "co już wam sie nie chce ?" , "to czy tamto nie zrobione ". Dla wszystkich "mądrych" jedna odpowiedź, to weźcie i zróbcie oprawe i doping czy coś innego jak wam sie nie podoba. Zaobaczymy jakie będą efekty a wy zobaczycie ile to kosztuje pracy.
Oooo, przepraszam Cię Monti bardzo: ja śpiewałem po prawej stronie sektorów i nie mam tu zamiaru nikogo szkalować, ale tylko postawiłem dosyć ostre zapytanie. Jeśli kogoś uraziłem tym postem, to przepraszam, nie miałem takiego zamiaru....