Zagłębie Sosnowiec - MK Katowice (29.10.2003) ...

Wszelkie tematy dotyczące kibicowania oraz kibiców Zagłębia

Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52

Postprzez 52-latek 2003-10-30, 12:23 pm

Monti napisał(a):
52-latek napisał(a):I co z tym FB03! Jak przeciwnik kiepski, to nawet śpiewać nie umieją?!! Skandal, oprawy już nie żądam, ale doping jakiś musi być?

Postawiłeś znak zapytania na końcu. to ci odpowiem . Nie nie musi. tak jak piłkarze nie mogą zawsze wygrywać tak FB nie musi zawsze robić oprawy czy dopingu.

Chłopaki z FB trzymajcie sie i nie przejmijcie takimi wpisami. Robicie kawał dobrej roboty. Sam wiem jak wkur... . takie posty. Podobnie bywa ze stroną . Serwis robi sie jak sie robi, w miare możliwości i czasu. A tez czasami dotajemy maile typu "co już wam sie nie chce ?" , "to czy tamto nie zrobione ". Dla wszystkich "mądrych" jedna odpowiedź, to weźcie i zróbcie oprawe i doping czy coś innego jak wam sie nie podoba. Zaobaczymy jakie będą efekty a wy zobaczycie ile to kosztuje pracy.

Oooo, przepraszam Cię Monti bardzo: ja śpiewałem po prawej stronie sektorów i nie mam tu zamiaru nikogo szkalować, ale tylko postawiłem dosyć ostre zapytanie. Jeśli kogoś uraziłem tym postem, to przepraszam, nie miałem takiego zamiaru....
52-latek

Postprzez DaMi 2003-10-30, 3:52 pm

A co my możeny zrobić w 10 osób ??? My możemy śpiewać przez cały mecz ale musi się ktoś do nas dołączyć !!!

Ps Poprawimy siÄ™ na meczu z Radzionkowem :wink:
DaMi

Postprzez grzechu 2003-10-30, 4:20 pm

W grupie jest 20 osob a na meczu wieksza czesc nie mogla byc.....
grzechu

Postprzez Baryla 2003-10-30, 8:47 pm

a ci co byli to spiewali :!:
Baryla
Zagłębiak

Postprzez Gość 2003-10-31, 1:56 pm

Ok. chłopaki. Przyjmuje do wiadomości, pozdrawiam i róbcie dalej takie świetne oprawy, do jakich nas przyzwyczailiście (a ja napewno z kumplami się do tego dorzucimy)!!!!
Gość

Postprzez 52-latek 2003-10-31, 1:57 pm

Anonymous napisał(a):Ok. chłopaki. Przyjmuje do wiadomości, pozdrawiam i róbcie dalej takie świetne oprawy, do jakich nas przyzwyczailiście (a ja napewno z kumplami się do tego dorzucimy)!!!!

To napisałem ja - 52-latek
52-latek

Poprzednia strona

Powrót do Kibice

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników