PZPN - rózne

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Re: PZPN - rózne

Postprzez Dobromir01 2010-03-26, 1:54 pm

To Dziady Leśne.
Mam nadzieje ze Prezydent Sosnowca i wladze klubu odwolają sie od tej chorej decyzji.
To już szczyt, jaki brak porządku ??!!!!!
Ta mała awanturę : z opisu jaki mi przekazali kibice co wychodzili z meczu rozpoczeli "niebiescy" poza tym było to poza stadionem.
Niech oni lepiej zajmą się szukaniem sponsorów dla kosztownych rozgrywek obecnej 2 ligi a nie zamykaniem stadionów z byle powodów. :czerwona:
SKANDAL SKANDAL i jeszcze raz SKANDAL
Dobromir01

Postprzez August 2010-03-26, 1:59 pm

Tylko ciekawe kto i kiedy zająłby sie odwołaniem. Właśnie to jest najbardziej skandaliczne, że nakładana jest kara za pięć dwunasta. Nie wiem jak się ma to do przepisów pezetpeenowskich, ale we wszelkich systemach prawnych daje się czas na odwołanie.
Divina favente clementia Romanorum imperator semper Augustus
August

Postprzez YOOSHKY 2010-03-26, 2:39 pm

August napisał(a):Tylko ciekawe kto i kiedy zająłby sie odwołaniem. Właśnie to jest najbardziej skandaliczne, że nakładana jest kara za pięć dwunasta. Nie wiem jak się ma to do przepisów pezetpeenowskich, ale we wszelkich systemach prawnych daje się czas na odwołanie.

To raz. A dwa - to co z kosztami które klub już poniósł na organizację meczu? Bilety, plakaty itp. ?
Gówno ich to obchodzi, skurwiałe dziady.
YOOSHKY

Postprzez August 2010-03-26, 2:49 pm

Podejrzewam, że Zagłębiu bardziej zaszkodziła medialna wrzawa wokół nieszczęśliwego wypadku poparzenia się dziecka racą aniżeli ekscesy poza stadionem. Oczywiście to nie tłumaczy wydawania kary w stylu iście stalinowskim.
August

Postprzez sts1906 2010-03-26, 2:49 pm

Mysle ze na tą decyzje miał wpływ też incydent z racą dzis mamy piatek wiec jest to lekkie przegiecie z ta decyzja biorac pod uwage ze mecz ma byc za 2 dni to jest chore!!!!
sts1906

Postprzez wojtekcat 2010-03-26, 2:55 pm

ciekawe czemu te stare pryki się tak szybko gieksą nie zajeli tylko odroczyli do końca kwietnia decyzje zeby im zamiast hu... serca postawały pozdrawiam wojtek z grodzca
wojtekcat

Postprzez Dobromir01 2010-03-26, 4:30 pm

Po rozmowie udało nam się skontaktować z Szefem Wydziałem Dyscypliny PZPN, Arturem Jędrychem, który przekazał nam, iż powodem zamknięcia stadionu Zagłębia jest odpalenie kilkudziesięciu rac. Dodatkowo przekazał, że klub ma uzasadnione pretensje za czas przekazania informacji, bo na pewno utrudnia to w znaczący sposób organizację pracy klubu. Zapewnił jednak, iż nie jest to jednorazowy przypadek, ani uwzięcie się na sosnowiecki klub, PZPN chce w zdecydowany sposób walczyć z odpalaniem rac i będzie rygorystycznie traktował każdy przypadek.

Od redakcji:
Trzymamy za słowo pana Artura Jędrycha. Będziemy obserwowali, czy jest to akcja na pokaz, czy też rzeczywiście od tej chwili wszystkie kluby będą karane w ten sam sposób. Ciężko tylko przewidzieć jak delegaci będą oceniać poszczególne incydenty z racami, gdyż robią to na oko. W końcu pamiętamy spotkania w całej Polsce, podczas których środków pirotechnicznych zostało odpalonych zdecydowanie więcej, a mimo to stadiony nie były zamykane.
http://zaglebie.eu/prezes-zaglebia-obur ... 2_513.html

To są jakieś jaja.
Jakie trzymamy za słowo. Tego dziada trzeba piętnować na każdym możliwym kroku.
Stadion pogoni szczecin to powinni zamknąć na więcej aniżeli jeden mecz race i ognie sztuczne :lol:
DEBILE Z PZPN'U
Niech zaplaca za koszty poniesione przez klub i czesć z uraconych wpływów za bilety,oraz zorganizuja transmisje telewizyjna. W tedy niech sobie zamykają stadion jak ich będzie stać.
Dziady Leśne :czerwona:
Dobromir01

Postprzez eko 2010-03-26, 4:37 pm

Dobromir01 napisał(a):Po rozmowie udało nam się skontaktować z Szefem Wydziałem Dyscypliny PZPN, Arturem Jędrychem, który przekazał nam, iż powodem zamknięcia stadionu Zagłębia jest odpalenie kilkudziesięciu rac. Dodatkowo przekazał, że klub ma uzasadnione pretensje za czas przekazania informacji, bo na pewno utrudnia to w znaczący sposób organizację pracy klubu. Zapewnił jednak, iż nie jest to jednorazowy przypadek, ani uwzięcie się na sosnowiecki klub, PZPN chce w zdecydowany sposób walczyć z odpalaniem rac i będzie rygorystycznie traktował każdy przypadek.

Od redakcji:
Trzymamy za słowo pana Artura Jędrycha. Będziemy obserwowali, czy jest to akcja na pokaz, czy też rzeczywiście od tej chwili wszystkie kluby będą karane w ten sam sposób. Ciężko tylko przewidzieć jak delegaci będą oceniać poszczególne incydenty z racami, gdyż robią to na oko. W końcu pamiętamy spotkania w całej Polsce, podczas których środków pirotechnicznych zostało odpalonych zdecydowanie więcej, a mimo to stadiony nie były zamykane.
http://zaglebie.eu/prezes-zaglebia-obur ... 2_513.html

To są jakieś jaja.
Jakie trzymamy za słowo. Tego dziada trzeba piętnować na każdym możliwym kroku.
Stadion pogoni szczecin to powinni zamknąć na więcej aniżeli jeden mecz race i ognie sztuczne :lol:
DEBILE Z PZPN'U
Niech zaplaca za koszty poniesione przez klub i czesć z uraconych wpływów za bilety,oraz zorganizuja transmisje telewizyjna. W tedy niech sobie zamykają stadion jak ich będzie stać.
Dziady Leśne :czerwona:

to w takim razie czemu pogon nie dostala zakazu wyjazdowego za odpalenie rac u nas ? i wreszcie dlaczego nie dostala kary za srode ?? race, fajerwerki i wreszcie utrudnianie gry pilkarza ?? brak slow ... to sa po prostu jakies jaja .. a i pelen profesjonalizm przekazywac takie info dwa dni przed meczem ...
eko

Postprzez Szakal 2010-03-26, 5:30 pm

Skoro jest decyzja i jest oparta na podstawie jakis regulacji to chyba powinno byc pouczenie na jaki sposob mozna sie odowłac . Nie wiem nie widziałem decyzji, ale jest to pismo formalne, kodeks postepowania administracyjnego jak i sam kodeks administracyjny reguluje te kwestie ! Panie Hytry, slyszał Pan ze nieznajomosc prawa szkodzi ? Juz raz Zaglebie troche straciło z powodu braku pewnego pisma... ale zeby nie było sie uparłem na naszego Prezesa , to proponuje aby udac sie do prawnika. Skoro w wywiadzie Pan Hytry mowi o kosztach zwiazanych z meczem, to decyzja PZPNu spowodowała konkretne straty ?

A swoja droga dlaczego PZPN nie mogl nalozyc kary meczu bez udziału kibiców na jakis przyszyły mecz ? W ten sposob zostalibysmy ukarani a sam mecz najblizszy by sie odbył - to jest najbardziej dla mnie porazajace !
Szakal

Postprzez waldorf 2010-03-26, 5:43 pm

PROSZĘ WAS CO SIĘ DZIEJE TO KPINY NA POGONI RACE HUCZAŁY I KARY NIE MA !!!! ZAGLEBIE SOSNOWIEC
waldorf

Postprzez Adam1906 2010-03-26, 6:31 pm

S=Q=R=W=Y=S=Y=N=Y :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
Piłka nożna dla kibiców leśne dziady :!: :!: :!: Lato, Piechniczek i inne komunistyczne świnie wypier....ć :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
Adam1906

Postprzez nexus7777 2010-03-26, 6:46 pm

YOOSHKY z tego co mi się przypomina, pisałeś kiedyś o możliwości puszczenia meczu live w necie. Powiedz, są jakieś szanse na realizację tego przedsięwzięcia??
nexus7777

Postprzez August 2010-03-26, 6:56 pm

Szakal napisał(a):Skoro jest decyzja i jest oparta na podstawie jakis regulacji to chyba powinno byc pouczenie na jaki sposob mozna sie odowłac . Nie wiem nie widziałem decyzji, ale jest to pismo formalne, kodeks postepowania administracyjnego jak i sam kodeks administracyjny reguluje te kwestie ! Panie Hytry, slyszał Pan ze nieznajomosc prawa szkodzi ? Juz raz Zaglebie troche straciło z powodu braku pewnego pisma... ale zeby nie było sie uparłem na naszego Prezesa , to proponuje aby udac sie do prawnika. Skoro w wywiadzie Pan Hytry mowi o kosztach zwiazanych z meczem, to decyzja PZPNu spowodowała konkretne straty ?

A swoja droga dlaczego PZPN nie mogl nalozyc kary meczu bez udziału kibiców na jakis przyszyły mecz ? W ten sposob zostalibysmy ukarani a sam mecz najblizszy by sie odbył - to jest najbardziej dla mnie porazajace !

No własnie taki a nie inny sposób karania to zupełne bezprawie. Prawo odwołania mają najgorsi przestępcy. Natomaist nie potępiałbym w tym przypadku Hytrego. Co on moze zrobić ? Jedynie Lula mógłby co i jak z kumplami z PZPN-u. Czasami mam wrażenie że z niego Dupa a nie działacz. Ale może to mylne wrażenie.
August

Postprzez Adam1906 2010-03-26, 7:00 pm

nexus7777 napisał(a):YOOSHKY z tego co mi się przypomina, pisałeś kiedyś o możliwości puszczenia meczu live w necie. Powiedz, są jakieś szanse na realizację tego przedsięwzięcia??

No właśnie. YOOSHKY, czy istnieje taka możliwość ? .. 8)
Adam1906

Postprzez Lukaszsc1906 2010-03-26, 7:00 pm

Musimy coś zrobić! Nie dajmy się ,,pomiatać,, PZPN!
Zróbmy coś. Mam pomysł, aby wstawić się pod stadionem tysiącami osób, i zrobić manifestację, albo coś w tym stylu...
Piłka nożna, dla kibiców! :!:
Lukaszsc1906

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna