patrios91 napisał(a):tylko_mks napisał(a):Jako kibic Pogoni cieszę się z wygranej, zaliczka 3 bramek wybaczy ewentualne błędy w Szczecinie, sądzę tylko ze 0:3 spowoduje że przyjedzie was .... max 50 osób.. obym się mylił.. bo nas będzie 15 000
..a czemu nie 20 tys..

No i co z tego ze potrzeba nam napadziora. Hytry ma nas gleboko w w d*pie. Dlaczego Hytry zostal dalej prezesem po dymisji Baczynskiego

Bo prawie nikt nie zglosil do konkursu na prezesa. Dlatego,ze nikt nie zglosil sie do tej roli w klubie mamy miec "Prezesa z kapelusza"

No zastanowcie sie ludzie. W czym go popierac

Teraz cos ruszylo nie dlatego,ze prezesina ruszyla tylek do pracy,a dlatego,ze mielismy kase z wynajmu,ktora Hytry podpier... kibicom. To okreslenie mi sie bardziej podoba. Narazie widze 2 mln dlugow,pilkarzy,ktorych chcieli kibice(jedyna dobra rzecz,ktora ten pan podpisal) i pozniej dlugo dlugo nic az do dzis.Przez tyle czasu Zaglebie nie ma prezesa... Sory za OT,ale juz mnie wqrza,ze od kilku miesiecy kibice narzekaja na brak "snajpera",a pan ktory ma nas w D.. dalej ma nas w D... Przejrzyjcie ludzie na oczy i niech nie pisza "klubowi",bo ostatnio przypadkiem dowiedzialem sie,ktore nicki sa od nich,wiec szybko was tu powymieniam.
ta obserwuje Twoje posty od jakies czasu i widze ze Ty to wszystko i o wszystkim wiesz... o czym bys nie pisal to jestes guru z kazdej dziedziny i najlepiej poinformowany
Co do samego meczu to Zaglebie zagralo na miare swych mozliwosci, lewa strona jako tako jeszcze chodzila, prawie prawie wogole niewidoczna w drugiej polowie, zero jakiegos pomyslu na rozklepanie obrony Pogoni, zadnego zawodnika niemamy ktory by potrafil sie urwac, ustawic do ktorego mozna by podac a ten zakonczyl by akcje przynajmniej jakims celnym i groznym strzalem, bo trzeba sobie powiedziec prawde ze to ze bylismy na polowie Pogoni nie zonaczalo to znowu strzalow(tym bardziej celnych) z taka przewaga to strzalow tam powinno byc multum a nie tyle ile bylo.
Ps panowie nie spinajcie sie bo sie sami osmieszacie, najbardziej pewni Ci ktorzy to pisza ilu nas nie pojedzie do Szczecina bo znamy swojemozliwosci... zwlaszcza na tak daleki wyjazd po takim wyniku w srodku tyg... wiec bez zbednego spinania sie bo to niema sensu. Aha zeby nie bylo ja nie jade