Puchar Polski 2009/10

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Re: Puchar Polski 2009/10

Postprzez LukaszB 2010-03-17, 7:08 pm

attack napisał(a):
patrios91 napisał(a):
felipe149 napisał(a):Oficjalna liczba Portowców to 333 głowy ...

No ty chyba z 80sciu zgubilo sie w drodze na stadion. Jak sie scisneli na jedno krzeselko glowa to nawet polowe klatki nie bylo zapelnionej. Zreszta mam to gdzies...plakali,ze im biletow za malo do sprzedarzy dano(418) wiec ich frekwencja mowi sama za siebie.

haha nie spinaj sie gosciu bo malo wies. pozatym 333 to my w klatce + jakies 20 osob biegalo po waszych sosnowieckich promocjach... a jak robicie napinke to chociaz postarajcie sie przebic przez psiarnie... ale byscie mieli kopary gdybyscie wiedzieli ze z wami bieglo 7 Portowcow hahaha dlatego my w klatce bylismy nabierzaco:) do zobaczenia u nas golebie miejmy nadzieje ze pobijecie nasza liczbe wyjazdowa:) i napinajcie dalej... pozdro gołębie

btw. sorry ze sie tak spielem w tym poscie ale ponioslo mnie jak glupoty czytam:) Do zobaczyska u nas. \P/ozdro

No widac kto tu sie spina... :twisted: widac ze wiesz duzo,hehe zalosny jestes!!! 8)
LukaszB

Postprzez shamac 2010-03-17, 7:44 pm

Witam.
Jest ktos wstanie zalatwic mi wejsciowke na sektor Zaglebia w PP w rewanzu w Szczecinie.
Mieszkam od kilku lat w Szczecinie i chcialem isc na mecz Zaglebia ale na nasz sektor, juz bylem na meczu pogon-Zaglebie wygranym przez nas 2-1 (II liga) ale ogladalem go z sektoru pogoni -najgorszy mecz jaki ogladalem oczywiscie pod wzgledem emocjonalnym . Wiec nie chce popelnic tego bledu 2 raz.
shamac

Postprzez torquemada 2010-03-17, 7:56 pm

patrios91 napisał(a):
tylko_mks napisał(a):Jako kibic Pogoni cieszę się z wygranej, zaliczka 3 bramek wybaczy ewentualne błędy w Szczecinie, sądzę tylko ze 0:3 spowoduje że przyjedzie was .... max 50 osób.. obym się mylił.. bo nas będzie 15 000

..a czemu nie 20 tys.. :lol:

No i co z tego ze potrzeba nam napadziora. Hytry ma nas gleboko w w d*pie. Dlaczego Hytry zostal dalej prezesem po dymisji Baczynskiego ? Bo prawie nikt nie zglosil do konkursu na prezesa. Dlatego,ze nikt nie zglosil sie do tej roli w klubie mamy miec "Prezesa z kapelusza" ? No zastanowcie sie ludzie. W czym go popierac ? Teraz cos ruszylo nie dlatego,ze prezesina ruszyla tylek do pracy,a dlatego,ze mielismy kase z wynajmu,ktora Hytry podpier... kibicom. To okreslenie mi sie bardziej podoba. Narazie widze 2 mln dlugow,pilkarzy,ktorych chcieli kibice(jedyna dobra rzecz,ktora ten pan podpisal) i pozniej dlugo dlugo nic az do dzis.Przez tyle czasu Zaglebie nie ma prezesa... Sory za OT,ale juz mnie wqrza,ze od kilku miesiecy kibice narzekaja na brak "snajpera",a pan ktory ma nas w D.. dalej ma nas w D... Przejrzyjcie ludzie na oczy i niech nie pisza "klubowi",bo ostatnio przypadkiem dowiedzialem sie,ktore nicki sa od nich,wiec szybko was tu powymieniam.

ta obserwuje Twoje posty od jakies czasu i widze ze Ty to wszystko i o wszystkim wiesz... o czym bys nie pisal to jestes guru z kazdej dziedziny i najlepiej poinformowany

Co do samego meczu to Zaglebie zagralo na miare swych mozliwosci, lewa strona jako tako jeszcze chodzila, prawie prawie wogole niewidoczna w drugiej polowie, zero jakiegos pomyslu na rozklepanie obrony Pogoni, zadnego zawodnika niemamy ktory by potrafil sie urwac, ustawic do ktorego mozna by podac a ten zakonczyl by akcje przynajmniej jakims celnym i groznym strzalem, bo trzeba sobie powiedziec prawde ze to ze bylismy na polowie Pogoni nie zonaczalo to znowu strzalow(tym bardziej celnych) z taka przewaga to strzalow tam powinno byc multum a nie tyle ile bylo.
Ps panowie nie spinajcie sie bo sie sami osmieszacie, najbardziej pewni Ci ktorzy to pisza ilu nas nie pojedzie do Szczecina bo znamy swojemozliwosci... zwlaszcza na tak daleki wyjazd po takim wyniku w srodku tyg... wiec bez zbednego spinania sie bo to niema sensu. Aha zeby nie bylo ja nie jade :)
torquemada

Postprzez patrios91 2010-03-17, 8:03 pm

torquemada napisał(a): ta obserwuje Twoje posty od jakies czasu i widze ze Ty to wszystko i o wszystkim wiesz... o czym bys nie pisal to jestes guru z kazdej dziedziny i najlepiej poinformowany

No widzisz,a nitk nie wyciaga trafnych wnioskow procz 5 osob na tym forum. Dla mnie to dobrze...
JAROSZEWSKI I CHĘCIŃSKI MUSZĄ ODEJŚĆ
patrios91

Postprzez aniol 2010-03-17, 8:33 pm

Trzeba się pogodzić i myśleć o Ruchu aktualnie. Pogoń miała napastnika( jak on tam ma??) a my nie i KONIEC
aniol

Postprzez zag23 2010-03-17, 9:31 pm

Po obejrzeniu skrótów z meczu teraz na spokojnie stwierdzam ze mamy dziurawą lewą obronę. Wszystkie bramki padły z naszej lewej strony. Łuczywek nie zablokował żadnego z dośrodkowań po których padły bramki. Oprócz dwóch klopsów Bensza (pierwszy w stylu Fabiańskiego) należy zgonić tez Kłodę, który nie zablokował strzału na 0:2 i przegrał głowę na 0:3. Najważniejsze to wyciągnąć właściwe wnioski by to się nie powtarzało w lidze.
zag23

Postprzez romi_k9 2010-03-17, 9:48 pm

Dawno się nie wypowiadałem ale musze bo mnie też patologios91 wkurzasz."Pomyśl 2 razy zanim cos napiszesz" !!! a najlepiej to siedż już cicho.
romi_k9

Postprzez patrios91 2010-03-17, 11:20 pm

romi_k9 napisał(a):Dawno się nie wypowiadałem ale musze bo mnie też patologios91 wkurzasz."Pomyśl 2 razy zanim cos napiszesz" !!! a najlepiej to siedż już cicho.

Ja mysle 2 razy,a ze nie bede milczal tak jak 99% uzytkownikow forum bo boja sie krytyki i spinek to juz chyba wiedza. Kpisz...? Jak nie to pogadaj sobie z klubowymi,lecz nie tutaj,sromi. PW

zag23 napisał(a):Po obejrzeniu skrótów z meczu teraz na spokojnie stwierdzam ze mamy dziurawą lewą obronę.

Zapodaj linka do skrotu bo oficjalna cos przyspala z tym pucharem.
patrios91

Postprzez YOOSHKY 2010-03-17, 11:49 pm

patrios91 napisał(a):Ja mysle 2 razy,a ze nie bede milczal tak jak 99% uzytkownikow forum bo boja sie krytyki i spinek to juz chyba wiedza. Kpisz...? Jak nie to pogadaj sobie z klubowymi,lecz nie tutaj,sromi. PW

zag23 napisał(a):Po obejrzeniu skrótów z meczu teraz na spokojnie stwierdzam ze mamy dziurawą lewą obronę.

Nie przyspała tylko nie może opublikować ze względu na prawa TV.
Jak widać niektórzy muszą 10 razy pomyśleć bo 2 to za malo...
YOOSHKY

Postprzez mario1 2010-03-18, 12:39 am

pati dziecko moje nie dyskutuj z nimi to nic nie wiedzący nieudacznicy(pewnie mi zaraz od emigracji wyjedzie :) )
A co do meczu szkoda wysokiej porazki ale liga to nr. 1 wiec jebal pies puchar (teraz)wszyscy ruszajcie do Radzionkowa
mario1

Postprzez Xxx1948 2010-03-18, 12:58 am

patrios91 napisał(a):
felipe149 napisał(a):Oficjalna liczba Portowców to 333 głowy ...

No ty chyba z 80sciu zgubilo sie w drodze na stadion. Jak sie scisneli na jedno krzeselko glowa to nawet polowe klatki nie bylo zapelnionej. Zreszta mam to gdzies...plakali,ze im biletow za malo do sprzedarzy dano(418) wiec ich frekwencja mowi sama za siebie.

Widzę kolejny 18nasto letni e-hools rodem z Sosnowca. 333 głowy liczone przy wyjściu z sektora, 8 nie weszło.
Wiadomo, takiej bandy jak dawniej nie mamy ale 333 osoby w środku tygodnia jak na Polskie realia, to dobry wynik. Nie zapominaj, że Szczecin ma wszędzie daleko, a płakali, że za mało biletów tacy jak Ty, którzy zostali w domu. Wyjdź czasem odetchnąć świeżym powietrzem i odejdź od monitora.
Bez odbioru

@edyta
attack nie spinaj się, bo pewnie pojechałeś na pierwszy wyjazd do Sosnowca (albo i nie) i wielki wyjazdowicz jesteś, chill out ;)
Ostatnio edytowano 2010-03-18, 1:08 am przez Xxx1948, łącznie edytowano 1 raz
Xxx1948

Postprzez patrios91 2010-03-18, 1:04 am

YOOSHKY napisał(a):Nie przyspała tylko nie może opublikować ze względu na prawa TV.

No faktycznie...zapomnialem,moj blad.
Po pierwsze 91 to nie od rocznika ci co mysla 2 razy to wiedza 8) ...e-hools to bylo prawie 7 lat temu. W Sosnowcu nikt nie siedzi w domu podczas tak prestizowych meczy...Mysle,ze nawet mr attack. Sosnowiczanie maja to we krwi. W sumie zapisujac sie dzisiaj,musze stwierdzic,ze nie zbyt drogi ten wyjazd.
patrios91

Postprzez zag23 2010-03-18, 2:09 am

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Proszę bardzo. http://www.meczetv.pl/index.php?ref=1&id_mecz=1910 potem sobie kliknij w okienka poniżej.
Zresztą stronę wcześniej już ktoś podał tą stronę z rozbiciem na każda z bramek.
zag23

Postprzez August 2010-03-18, 9:48 am

Widzę, że Wyborcza zrobiła wielkie larum z wypadku z racą. Artykuł w wydaniu głównnym,na pierwszej stronie w wydaniu lokalnym no i link na głónej w necie. Niezależnie od prawdy mam wrażenie jakby nastąpiła hekatomba i w wyniku zaniedbań Hytrego było ileśtam ofiar śmiertelnych.
Divina favente clementia Romanorum imperator semper Augustus
August

Postprzez patrios91 2010-03-18, 12:21 pm

zag23 napisał(a):Proszę bardzo. http://www.meczetv.pl/index.php?ref=1&id_mecz=1910 potem sobie kliknij w okienka poniżej.
Zresztą stronę wcześniej już ktoś podał tą stronę z rozbiciem na każda z bramek.

Tak ja podalem tego linka. Chodzilo mi o skrot,a nie o bramki.

August napisał(a):Widzę, że Wyborcza zrobiła wielkie larum z wypadku z racą. Artykuł w wydaniu głównnym,na pierwszej stronie w wydaniu lokalnym no i link na głónej w necie. Niezależnie od prawdy mam wrażenie jakby nastąpiła hekatomba i w wyniku zaniedbań Hytrego było ileśtam ofiar śmiertelnych.

No coz...media.
patrios91

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna